0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar...Seneye yeni bir araç alıcaz gönlüm tabiki corolla-avensis-yeni cıvıc arasında gidip geliyor aklıma diğer takılan araç ise volvo s40 volvonun kalitesini güvenliğini hepimiz biliyoruz.Ama neden piyasada volvo yu çok fazla göremiyoruz neden tutulmuyor sizce ? sorun çıkarıtcak bir araç olduğunu sanmıyorum servisi hakkında bilginiz var mı ? 1.6 dizel bir volvo s40 uygun fiyatlara alınıyor.Bu 3 japon arasına bir isveç girebilir mi ?
Nedense iyi arabalar Türkiye'de tutulmuyor .
Benim duyduğum volvo'yla ilgili efsanemi bilmem ama bir hikaye var:Volvonun üst sınıfında birine sormuşlar: "Yıllardır arabalarınızın modeli aynı hiçbir değişikliğe gitmiyorsunuz neden?"diyeAdam cevaplamış: "Çeliği ancak bu kadar bükebiliyoruz" ))Efsanemi bilmem ama bence olayı çok özetliyor.Sağlamlığı çok saplam ama motorunda birkaç yerde problem çıkardığını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Birde benim size bir sorum olacak Yeni Avensis'in D sınıfının en kötüsü seçildiğini duydum bu konuda bilgisi olan varmı?
Eskiye oranla daha kalitesizmiş gibi geliyor bana toyota nın yeni modelleri bilmem ben mi yanılıyorum...
Birde benim size bir sorum olacak Yeni Avensis'in D sınıfının en kötüsü seçildiğini duydum bu konuda bilgisi olan varmı?
Volvo yu bende iyi bilirim. Fakat bunun yanına Saab 9 3 ü de eklemek gerek.2.0 motor ve yanılmıyorsam 210 bg. Güzel bir araba. Donanım olarak çok dolu. Aynı zamanda kaliteli. Kuzenim 2008 modelini 12o ooo km de 35 ooo liraya aldı. O Fiyata göre çok güzel bir araç.
Aynı aracı bir doktor arkadaşım aldı ve motor sogutma suyu pompası bozuldu 1 yıl parça aradı ama bulamadı ve sattı ,samanlıkta igne aramak şunda Saab yedek parçası bulmaktan kolaydır demişti bana ...
Volvo sağlam araç üretmiyor arkadaşlar. Normal standartlarda üretiyor arabasını. Bence Ford Focus ve Mazda 3 ile aynı çizgileri taşıyan bir araç almayın derim. Civic tavsiyemdir bu arada.
volvo çinlilere satıldıktan sonra coğu paçasını diğer coğu marka gibi çinde yaptırmaya başladı eskisi gibi cok cok kaliteli olacağını sanmıyorum .