0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aurisi zaten kullandın , astra desen sorunlu araçsen en iyisi honda alama honda nın dizeli yok haberin olsun
Arkadaşlar, merhabalar. Forumumuzun hasar kısmında geçen hafta yaptığım kazayı paylaşmıştım. Araç pert, kaskodan ikinci el değeri üzerinden ödeme alıcam birkaç güne kadar inşallah. Şimdi ise aklıma takılan bir soru var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yine Auris dizel comfort extra mı alsam yoksa opel astra hb 1.3 cdti edition paket mi? Auris'in performansı yeterliydi, Astra daha hantal bir motora sahip ama donanım, malzeme kalitesi, yol tutusu düsündüğüm zaman aceba Astra mı diye soruyorum kendime. Bu arada opeli aradım, su anda Astra alırsam makyajlı kasa olacagını ve ekim ayında teslim edeceklerini söylediler. Kafam allak bullak oldu. 45-50 bin tl civarında sıfır km baska marka ya da model önerileriniz varsa kesinlikle dikkate alırım. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorumları bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.
Kemal bey kilo mu verdiniz?)
Hemde 15 kilo birden verdim, ama daha verecek bir 10 kilo kadar daha var(Siyah giyince biraz kamufle ediyor kiloları)
kasa değiştirmesi an meselesi olan Auris'i eğer arada çok cazip fiyat farkı varsa tercih edin bence. Ama Astra hem tasarım olarak, hem malzeme olarak ileride, motor olarak bence geride. Aracın kloay satılabilir olması da önemli değilse YENİ KiA Ceed 1.6 CRDİ (51.600 tl) bence piyasadaki en iyi dizel motorlardan birisi, aynı şekilde İ30 CRDİ (51.000 tl) da seçenek olmalı. Auris 1.4 d4d de Astra 1.3 cdti da hantal araçlar.yeni CEED ve i30 gerçekten çok atak , ben çok sevdim her iki aracı da, bir test edin derim.