0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, yorumlar için, ilgilendiğiniz, zamanınızı harcadığınız için çok teşekkürler. Yakın zamanda sonucu bildiririm inşallah. Sadece kaza sonrası süreçte Kayseri'deki Toyota acentesinin ilgisizliği ve suratsızlığı yüzünden Toyota'dan biraz soğudum. Bu üzücü oldu benim için.
sanırım kasko/sigorta ile ilgili sıkıntılar yaşadınız...aracınızı nerden alırsanız alın, sigortanızı, kaskonuzu sigortacılara yaptırın derim ben, plaza personeli bu konuda pek faydalı olmuyor...
Kimsenin alman arabalarına kaydığı yok sen asıl alman forumlarına bak kendi arabalarını sadece toyota ile kıyaslıyorlar sen opeli çok seviyorsan git al buradakilere ne soruyorsun biz kullanmışiz az çok birşey biliyoruz ki yazıyoruz siz istiyorsunuzki kimse olumsuz birşey yazmasın toyotanın da opelin de kalitesi arıza istatistikleri internette mevcut bize inanmıyorsan aç bak sonra sızlanma arabam sürekli hararet yapıyor diye
Hasan bey, yorumunuz ve bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Astra bir adım daha öne çıktı sayenizde
1250 CC albea motoruna 55 bin tl bağlamak mantıklı mı peki?
yani yazdığında mesaj demi 1250 albea motoru diye aşağılamak yerine kaç dalda ödül aldığını incelemenizdir. 1.3 ile 1.4 dizel motor arasında ne kadar fark olabilir onu düşün...
albea motoru diyerek dalga geçtiğiniz makinenin toyota'dan daha fazla beygir gücü ürettiğini ve daha sorunsuz olduğunu hatırlatırım.
Hakan neye dayanarak daha sorunsuz olduğunu savunuyorsun ?