0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi bizim 2006 corolla 1,6 lpg ile şehir içi 10-12lt yakıyor
taktırdığınız zaman çok binersiniz söyleyim hatta inesiniz gelmez hayat kısa taktırın arabanızın keyfini çıkarın. garajda bekletip boşyere vergi kasko sigorta ödeyeceğinize vergisini verdiğiniz asfaltın tadını çıkarın.mesela araba az yaksın diye klimayı kapatıp camlar açık gürültülü gideceğine arabayı araba gibi kullanıp konforlu yolculuk yapabilirsiniz.arabanın performansı düşmez ama siz yaşlanınca da arabanın kız gibi kalması bir anlam ifade etmez sadece siz arabanızı gün gelip satınca alan adam helal olsun çok temiz bakmış der ve lpg taktırıp biner.
hacı naptın sen yaa...var o işte bir yanlışlık ben sana deyim...sürekli D3'te falan mı kullaıyorsunuz arabayı napıyorsunuz...bir de bu yol bilgisayarı verisi mi sizin ölçümünüz mü..?
İlke senın corolla benım avensis kadar yakıyormuş be
taktırmak istesem hangi markalar daha iyi ?
Evet brc nin iyi olduğunu duymuştum.Bu yeni lpg sistemlerinde ilk başlarda benzin kullanıyormuş sonra lpg ye geçiyormuş.Kaç km kadar benzin kullanıyor?
Bende 2 km ye kadar benzin sonra lpg ye geçiyor diye duymuştum.250 mt ise iyiymiş.Bir karar verebilsem taktırmak konusunda..