Gönderen Konu: atama  (Okunma sayısı 4584 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Ynt: atama
« Yanıtla #60 : Eylül 02, 2012, 21:59:29 »
kim ineyi yanlış anlamışım ön yargılı olmak böyle bir şey galiba.

üyelerin anlatmak istediğini yanlış anlamışsınız. kimse imam hatipler kapatılsın imam yetişmesin demek istemedi.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Eylül 02, 2012, 21:59:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Eylül 02, 2012, 22:01:29 »
Teşekkür ederim çok kibarsınız.
Daha ne yazacaksınız, söyleyeceğinizi söylediniz. :) ne cesaretsizliğimiz kaldı, ne ırkçılığımız, ne de içi boş laflarımız :) , bunları bir üye yazsa cezayı yemişti.
Başka ırka mensup kişiler hak isteyince sevgi kelebeği oluyorlar, biz birşeyler dedikmi ırkçı oluyoruz. Bundan sonra iletilerimin altına şunu ekleyeceğim,
"bu iletide yazılanlar tamamen hayal ürünüdür, gerçek kişi ve kurumlarla hiçbir alakası yoktur" :)

iyi geceler arkadaşlar.

Rica ederim,

Az önce de dediğim gibi kalbim yanacağına dilim yansın, bu sözler cezayı gerektiriyorsa Site Yönetimi gerekeni yapacaktır. Yalnız yukarıda söylediklerimin hepsinin maalesef dayanağı var.

Başka ırka mensup kişiler hak isteyince sevgi kelebeği oluyorlar, biz birşeyler dedikmi ırkçı oluyoruz.

Bu konuda bir rahatsızlığınız varsa iletinin altındaki Moderatöre Rapor Et linkine tıklarsınız biz de gereğini yaparız.

Size de iyi geceler.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Eylül 02, 2012, 22:08:24 »
üyelerin anlatmak istediğini yanlış anlamışsınız. kimse imam hatipler kapatılsın imam yetişmesin demek istemedi.

emin misiniz bence siz yanlış anlamısınız tekrar okuyun bence ilk üc satırlara takılmayın sadece:)
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Eylül 03, 2012, 05:22:39 »
Bizde hersey tepeden iner yukaridakiler karar alir asagidakiler de uyar ( bazen biraz tartisirlar ama sonrasinda itaat ederler/ettirilirler) Bu tur kararlarda genelde kurunun yaninda yas ta yanar ama kimse (magdurlar disinda) yanan o yas'i gormez nasil olsa kuru yandiya gerisini bosver gitsin. 8 yillik kesintisiz egetim cikardilar binlerce insani magdur ettiler simdi bunun intikamini almak icin 4+4+4'u cikardilar yine insanlar magdur olacak cunku mevcut hukumetin polikasi olmus adete, kanunu cikar basligi guzel olsun ici hic onemli degil. Su 66 ay meselesine gelince bence 66 degil 60. aydan baslamalari lazim. Cevreme bakiyorumda cocugunun egitmine onem veren tum aileler cocuklarini 2.5-3 yasinda krese veriyor ki ilkokula kadar on hazirligi olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Eylül 03, 2012, 09:15:22 »
::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Eylül 03, 2012, 11:08:58 »
Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Yaşananlar hepimizin kimyasını bozuyor. Bu sıkıntılı ortamda üyeler ve yöneticiler olarak hepimizin duygusallıktan uzak olmaya daha fazla çaba harcamalıyız.
Folgsamkeit macht frei...