Gönderen Konu: atama  (Okunma sayısı 4585 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: atama
« Yanıtla #40 : Eylül 02, 2012, 14:22:56 »
Kemal bey(size bay sat- kurtul  diyebilirmiyim?  ::))14 yıllık bir eğitimci olarak birinci ve üçüncü cümlenizin altına imzamı atarım.Ama diğerlerine katılmıyorum.Bencede isteyen istediği okula gönderebilmeli.Ama imam hatipleri açmak için başka bir formulde bulunabilirdi bana göre.Her şey yakılıp yıkıldı.Şu an herşey alt-üst.Esas curcuna 17 eylülden sonra.

Olmaz ki ama Erkan, çok taraflı davranıyorsun

Memleketin tabi ki okumuş imamlara ihtiyacı var
kırsal kesimde halkı hurafelerden kurtaracak olanlar bu eğitimli imamlardır
ama ihtiyaç fazlalığı var
artık her bucakta, her köyde eğitimli imamlar görev yapmaktadır,
ne var ki bir camiye 3-4 imam atanamıyor
eee.... ne olacak bunca imam hatip mezunu
devlet kadrolarında başka görevlerde mi istihdam edilecek, miltan falanmı olacaklar
ülkenin doktora (kişi başına en az doktor düşen ülkeyiz)mühendise , bilim adamına ihtiyacı var
imam hatip ihtiyacı yok

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 02, 2012, 14:22:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 02, 2012, 14:25:52 »
Arkadaşlar çocuklarımız için eğitim sisteminde çok ciddi bir tehlike ile karşı karşıyayız. Muğla milletvekiliydi sanırım
ilk defa imam hatipler için bir fırsat yakaladık minvalinden bir şeyler söyledi geçenlerde, biz hala iyimi kötümü
tartışıyoruz, adamlar zaman zaman istemedende olsa içlerindekileri söylüyorlar. Tabi sonradan kıvırıyorlar.
Bu insanlar konuşmuyorlar eylem yapıyorlar aynı hareketi karşı taraf olarak bizde yapmalıyız. Bu milletvekilinin
torununuda fransız kolejine yazdırmış olduğu belirtildi gazetelerde, o da göndersin i.hatipe !!!
asdasfasfasdfadfafdsaf!!!!!!

Bir kurtuluş savaşı saha vereceğiz gibi ama temennim olmaması, savaş eşittir acı çünkü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Eylül 02, 2012, 14:27:42 »
asdasfasfasdfadfafdsaf!!!!!! x2

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 02, 2012, 14:44:57 »
Olmaz ki ama Erkan, çok taraflı davranıyorsun

Memleketin tabi ki okumuş imamlara ihtiyacı var
kırsal kesimde halkı hurafelerden kurtaracak olanlar bu eğitimli imamlardır
ama ihtiyaç fazlalığı var
artık her bucakta, her köyde eğitimli imamlar görev yapmaktadır,
ne var ki bir camiye 3-4 imam atanamıyor
eee.... ne olacak bunca imam hatip mezunu
devlet kadrolarında başka görevlerde mi istihdam edilecek, miltan falanmı olacaklar
ülkenin doktora (kişi başına en az doktor düşen ülkeyiz)mühendise , bilim adamına ihtiyacı var
imam hatip ihtiyacı yok
Kemal bey taraflı davranmıyorum.İmam hatip ortaokulundan bahsediyorum.İlahiyat fakültesinden değil.Elbette bilim adamlarına ihtiyaç var.Ama çocuğunda ışık gören bir veli çocuğunu imam- hatip ortaokuluna göndermiyor.Dersleri iyi olmayan okumaya istekli olmayan çocukları gönderiyorlar.En azından kuran öğrensinler diye.Benim gözlemlerim böyle.Sizin derdiniz imam yetişmesini önlemek ise liseden sonra ilahiyat fakültelerinin kontenjanlarının azaltılıp mühendislik ve tıp fakültelerinin kontenjanlarının artırılması için mücadele etmelisiniz.
2oo7 CoRollA  CoMFoRT 1.6 124 HP Gümüş Gri
2003 Wolkswagen GoLf 1.6  102 hp HighLiNe Atlantik mAvi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Eylül 02, 2012, 15:26:39 »
Olay senin baktığın kadar basit değil
öğretmenliğimin bir döneminde imam hatiplerde görev yaptım
o okullarda hiç bir şey üretilmiyor
ilim, bilim vs. yok
sadece ibadet, namaz, hatim indirmek, tesbih çekmek(Normal okullarda arama yapınca tesbih bulunca  disipline sevk ederdik)
Düşünsene ben ingilizce öğretmekle mükellefim ama öğrencilerim arapça öğreniyor ve ingilizceyi kafir dili diye reddediyor
bu mantaliteyle yetiştirlen insanlar gelecekte devleti yönetecek

Allah korusun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 02, 2012, 15:49:54 »
O zaman imam veya hatip olamayan kızların gönderilmesinin mantıki açıklamasını bana yaparmısınız?Tam anlamıyla siyasi bir harekettir imam hatipler...İmam ihtiyacının binlerce fazlası bu okullarda okutulup Cumhuriyet'e karşı beyinleri yıkanmaktadır.Yani işin bilimsel hiç bir yanı yoktur.Dogmatik ve hurafelerle ne kadar çok adam yıkarsak o kadar kardır mantığı güdülmektedir.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Eylül 02, 2012, 16:09:47 »
benim çalıştığım yıllarda kız ve erkek okulları ayrı idi
önce kız lisene veridim, hayli uzaktı, park yeri falan yoktu
biraz su koyverdim evime yakın erkek lisesine alınmamı sağladım
o kadar yakındı ki bazan evden çıkınca geri viteste gidiyordum okula kadar; sırf renk olsun diye....
her ikisinde de gördümki garibanlar laf olsun diye yolluyor çocuklararını, eğitim falan hak getire
bu okullarda beden eğitimi dersi alışılandan farklı giysilerle yapılıyordu
her şey inanılmaz komik ve gerçek dışıydı...... bu devirde Türkiyemin haline ağlanır ancak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Eylül 02, 2012, 16:16:57 »
Kemal abi, ilk kurşunu sıkacak biri lazım, Hasan Tahsin gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 02, 2012, 17:29:43 »
İmam-hatip okullarının iç yüzünü bilemem.Hiç çalışmadım o tip okullarda.Eğer orda ders harici beyinlerini yıkayıp farklı şeylere yönlendiriyorlarsa tabiki tasvip etmek mümkün değil.Denetim altında olmalı.Benim kızdığım nokta bu okullar uğruna sil baştan yapılması.Ama benim şahsi fikrim  isteyen çocuğunu istediği okula gönderebilmeli.İsteyen meslek lisesine,isteyen imam hatipe isteyen akademik eğitime.Bu arada Mehmet bey savaş,kurşun gibi kelimeler şaka dahi olsa bence sert kelimeler.
2oo7 CoRollA  CoMFoRT 1.6 124 HP Gümüş Gri
2003 Wolkswagen GoLf 1.6  102 hp HighLiNe Atlantik mAvi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Eylül 02, 2012, 18:46:59 »
ilk okugumda 66haftalik diye okumusum sonra hesap yaptim 1.2 yasinda cocuk okula mi gonderilir diye sonra farkettimki 66aylikmis. :) Benim 2.5 yasinda bir oglum var ellirinizden oper okul arastirirken ogrendimki amerikan okullari 2 yasinda ( minimum 20aylik) ingiliz okullari 3 yasinda (minimum 30aylik) egitime basliyorlar. Birkac okula gidip derslerede girdim cocuklara algoritma ogretmiyorlar. oyun oynuyorlar tum gun ve iletisim kurmayi ogreniyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Eylül 02, 2012, 19:24:06 »
Kemal abi, ilk kurşunu sıkacak biri lazım, Hasan Tahsin gibi.

Çok merak ediyorum siz niye sıkmıyorsunuz ilk kurşunu. Hasan Tahsin cesaretine sahip olmadığınız için mi? Ülkenin içinde bulunduğu durumun Hasan Tahsin'in kurşun sıktığı günden farklı olmasından mı?

Bu arada bir önce mesajda kindar olmaktan bahsetmişsiniz ama sizin mesajlarınızın neredeyse tamamı kin ve nefret içeriyor. Yine söylüyorum değişim istiyorsanız kendinizden başlamalısınız. Buradan mesaj yazarak hiç bir sorunu çözemeyeceğiniz gibi yazdığınız mesajlarla da nefret aşılama gayretinde olmanız beni çok şaşırtıyor.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Eylül 02, 2012, 20:00:44 »
Ne yazık ki sadece imam hatiplerde de değil İlahiyat fakültelerinde bile cehalet tahsil ediliyor. Bu söz aydın bir İlahiyat profesörüne ait. Cehaletin tahsili diye bir kitabı da var. Diğer kitapları da var, hepsini tavsiye ederim.  Tabiiki dar kafalı takım tarafından  hemen karalamaya uğramış insanlarımızdan biridir kendisi.  Tabi bu cehalet işinin nomal düz okullarda olanı da var.

Bir de arapça ders sevdası çıktı. Şimdi düşünmek lazım bu araplar , bilmem kaç yüz milyon insan, doğuştan ana dili Arapça konuşuyor öğreniyor , peki bugünkü geldikleri durum nedir. Koca bir sıfıra yakın durum. İş Arapçada değil senin kafanın içinde, Allah'ın sana verdiği aklı kullanacaksın ve ilim yapacaksın, her türlü ilim.  Bunların çoğu okudukları Kuran'ı bile doğru dürüst anlamıyor, okuduklarını işlerine geldikleri gibi eğip bükerler. Bir de evlere gidip kuran okuyup para alıralar, beklerler. Aldıklarını da afiyetle yiyiyorlardır herhalde. Hani, haşa, acaba peygamberimiz de kuranı insanlara okurken para mı almıştı acaba? Bu para bekleyenler ve onu alıp ta ihtiyacı olanların hayrına değil kendisi için kullananların gerçekten vay haline.

Dinde aşırı gidenler Peygamberimiz zamanında bile vardı, yani yaşarken onun kendi arkadaşları çevresinde sahabe içinde. O aramızdan ayrıldıktan sonra bu iş zaman içinde yobazlık derecesine vardı. En büyük savaş cehaletle olandır, onunla tartışamazsınız.

Bu arada tanıdıkları olanlar cami imamlarına fazla mesailerle beraber  ellerine ne kadar geçtiğini veya geçeceğini bir sorsunlar bakalım, sadece maaş değil fazla mesai dahil. Takiyye yapmasınlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Eylül 02, 2012, 20:50:52 »
Çok merak ediyorum siz niye sıkmıyorsunuz ilk kurşunu. Hasan Tahsin cesaretine sahip olmadığınız için mi? Ülkenin içinde bulunduğu durumun Hasan Tahsin'in kurşun sıktığı günden farklı olmasından mı?

Bu arada bir önce mesajda kindar olmaktan bahsetmişsiniz ama sizin mesajlarınızın neredeyse tamamı kin ve nefret içeriyor. Yine söylüyorum değişim istiyorsanız kendinizden başlamalısınız. Buradan mesaj yazarak hiç bir sorunu çözemeyeceğiniz gibi yazdığınız mesajlarla da nefret aşılama gayretinde olmanız beni çok şaşırtıyor.
:) :) ilkokul müsameresine çevirdiniz ortamı Ali bey :)  Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum burdan yaptığım şeyleri yazmaya gerek yok. Bu konularda karşılıklı atışmaya girmem artık, fikrimi yazar geçerim. Şu üstteki kırmızıya boyadığım cümleniz içinde şunu söyleyebilirim----->  ahahhaha :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Eylül 02, 2012, 20:53:09 »
Ne yazık ki sadece imam hatiplerde de değil İlahiyat fakültelerinde bile cehalet tahsil ediliyor. Bu söz aydın bir İlahiyat profesörüne ait. Cehaletin tahsili diye bir kitabı da var. Diğer kitapları da var, hepsini tavsiye ederim.  Tabiiki dar kafalı takım tarafından  hemen karalamaya uğramış insanlarımızdan biridir kendisi.  Tabi bu cehalet işinin nomal düz okullarda olanı da var.

Bir de arapça ders sevdası çıktı. Şimdi düşünmek lazım bu araplar , bilmem kaç yüz milyon insan, doğuştan ana dili Arapça konuşuyor öğreniyor , peki bugünkü geldikleri durum nedir. Koca bir sıfıra yakın durum. İş Arapçada değil senin kafanın içinde, Allah'ın sana verdiği aklı kullanacaksın ve ilim yapacaksın, her türlü ilim.  Bunların çoğu okudukları Kuran'ı bile doğru dürüst anlamıyor, okuduklarını işlerine geldikleri gibi eğip bükerler. Bir de evlere gidip kuran okuyup para alıralar, beklerler. Aldıklarını da afiyetle yiyiyorlardır herhalde. Hani, haşa, acaba peygamberimiz de kuranı insanlara okurken para mı almıştı acaba? Bu para bekleyenler ve onu alıp ta ihtiyacı olanların hayrına değil kendisi için kullananların gerçekten vay haline.

Dinde aşırı gidenler Peygamberimiz zamanında bile vardı, yani yaşarken onun kendi arkadaşları çevresinde sahabe içinde. O aramızdan ayrıldıktan sonra bu iş zaman içinde yobazlık derecesine vardı. En büyük savaş cehaletle olandır, onunla tartışamazsınız.

Bu arada tanıdıkları olanlar cami imamlarına fazla mesailerle beraber  ellerine ne kadar geçtiğini veya geçeceğini bir sorsunlar bakalım, sadece maaş değil fazla mesai dahil. Takiyye yapmasınlar.

:alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Eylül 02, 2012, 21:27:32 »
yeterki imam hatipler olmasın eğitim önemli değil ben bu sonucu cıkardım.doktorumuz ögretmenimiz avukatımız esnafımız hepsi dürüst namuslu birtek imamlar hain namussuz hep bu imamlar ülkenin altına dinamit koyuyor hepsini kaynar kazanlara koyup yakalım hepsi kahrolsun 3 5 tane imam yetısecek dıye çagdısı egıtım sistemlerine devam edelim.mazallah bunlar yarın birgün laik sistemizi yıkıp şeriat getirirler medeni dediğimiz memleketlerin diilerini cocuklarımıza ögretelim ama onların eğitim sistemlerini kesinnlikle almayalım imam falan yetısır yanlıskla aradan.milyonalrın eğitimi  önemli değil imam yetişmesin onlar gerici onlar bağnaz onlar namususz onlar hersseyı para ıcın yapar baskaları asla yapmaz bırtek onlar yapar.Zerre kadar dünyadan haberimiz olsa imam hatip okullarına  talep olmadığını şahd olursunuz. ama ne gerek var hepsi kahrolsun deyip kurtulalım.sizler böyle devam ettiğiniz sürece adamlar yüzde 60 larada cıkar yetmişlere devam edin sonrada herseyı böyle oldu bıttıye getırler bızde burda anca konusuruz atı alan üsküdarı gecer.

o cocuklara niçin okuma sansı vermıyosunuz sizin gibi cağdaş medeni insanlar sayesınde okula gidemeyen bu cocuklar sacma sapan yerlere gıderek dini eğitim aldıklarını sanıyrlar ve ortaya bası kapalı altında tayt giymiş sacma sapan insanlar ortaya cıkıyor gercekten cok üzücü ha bu görüntü hosunuza gidiyorsa devam edin.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Eylül 02, 2012, 21:32:16 »

katılıyorum.

:) :) ilkokul müsameresine çevirdiniz ortamı Ali bey :)  Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum burdan yaptığım şeyleri yazmaya gerek yok. Bu konularda karşılıklı atışmaya girmem artık, fikrimi yazar geçerim. Şu üstteki kırmızıya boyadığım cümleniz içinde şunu söyleyebilirim----->  ahahhaha :)

ali bey sanırım "kurşun" lafını duyunca savaşın topla tüfekle yapıldığı zamanlara geri gitmiş. olur öyle şeyler insanlık hâlidir. yöneticiler tarafsız olmaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Eylül 02, 2012, 21:33:13 »
yeterki imam hatipler olmasın eğitim önemli değil ben bu sonucu cıkardım.doktorumuz ögretmenimiz avukatımız esnafımız hepsi dürüst namuslu birtek imamlar hain namussuz hep bu imamlar ülkenin altına dinamit koyuyor hepsini kaynar kazanlara koyup yakalım hepsi kahrolsun 3 5 tane imam yetısecek dıye çagdısı egıtım sistemlerine devam edelim.mazallah bunlar yarın birgün laik sistemizi yıkıp şeriat getirirler medeni dediğimiz memleketlerin diilerini cocuklarımıza ögretelim ama onların eğitim sistemlerini kesinnlikle almayalım imam falan yetısır yanlıskla aradan.milyonalrın eğitimi  önemli değil imam yetişmesin onlar gerici onlar bağnaz onlar namususz onlar hersseyı para ıcın yapar baskaları asla yapmaz bırtek onlar yapar.Zerre kadar dünyadan haberimiz olsa imam hatip okullarına  talep olmadığını şahd olursunuz. ama ne gerek var hepsi kahrolsun deyip kurtulalım.sizler böyle devam ettiğiniz sürece adamlar yüzde 60 larada cıkar yetmişlere devam edin sonrada herseyı böyle oldu bıttıye getırler bızde burda anca konusuruz atı alan üsküdarı gecer.

o cocuklara niçin okuma sansı vermıyosunuz sizin gibi cağdaş medeni insanlar sayesınde okula gidemeyen bu cocuklar sacma sapan yerlere gıderek dini eğitim aldıklarını sanıyrlar ve ortaya bası kapalı altında tayt giymiş sacma sapan insanlar ortaya cıkıyor gercekten cok üzücü ha bu görüntü hosunuza gidiyorsa devam edin.

ilk üç satırınızı okudum. yanlış anlamışsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Eylül 02, 2012, 21:38:40 »

http://inciswf.com/1269236582.swf

Siz bu forumda provakasyon dışında bir icraat yapmayan, kin ve nefret dolu söylemler ile ırkçılık yapan söylemlerinizle forum ortamını ne hale getirdiğinize bir bakın lütfen. Bu arada ilkokul müsamereleri bile insanlara bir şeyler öğretir bir ciddiyeti vardır, sizin sözleriniz gibi içleri boş değildir.

Yukarıdaki mesajınızında ne kadar ciddiyetten uzak olduğu için yorum bile yapmaya gerek duymuyorum. Cevap yazma konusunda çok düşündüm Necip Fazıl'ın "Konuşsam dilim yanar.. Sussam kalbim…" sözü aklıma geldi kalbim yanacağına dilim yansın...
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Eylül 02, 2012, 21:39:08 »
ilk üç satırınızı okudum. yanlış anlamışsınız.

kim ineyi yanlış anlamışım ön yargılı olmak böyle bir şey galiba.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Eylül 02, 2012, 21:46:41 »
Teşekkür ederim çok kibarsınız.
Daha ne yazacaksınız, söyleyeceğinizi söylediniz. :) ne cesaretsizliğimiz kaldı, ne ırkçılığımız, ne de içi boş laflarımız :) , bunları bir üye yazsa cezayı yemişti.
Başka ırka mensup kişiler hak isteyince sevgi kelebeği oluyorlar, biz birşeyler dedikmi ırkçı oluyoruz. Bundan sonra iletilerimin altına şunu ekleyeceğim,
"bu iletide yazılanlar tamamen hayal ürünüdür, gerçek kişi ve kurumlarla hiçbir alakası yoktur" :)

iyi geceler arkadaşlar.