Gönderen Konu: 1.4 D4D Yakıt  (Okunma sayısı 33012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: 1.4 D4D Yakıt
« Yanıtla #60 : Kasım 18, 2012, 12:39:52 »
Yooh ben almıyım şimdilik teşekkürler, bu konuda seni daha öncü görüyorum malum her konuda bir fikrin var az çok. :)

Yok kanka sağol mıknatıs çarpmasın sonra bizi :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 18, 2012, 12:39:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Kasım 18, 2012, 12:54:31 »
Babam bana sormadan almış radyodan duyup. Ama cok problem değil günde 70 tl Lik gaz alıyor araca yüzde 10 azaldı dedi günde 7 tl den 14 günde masrafını çıkartmış :) bende demek için onu söküp taktım bakalım faydası olursa ben 30 tl Lik lerden alırım :)
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Kasım 18, 2012, 16:23:45 »
Babam bana sormadan almış radyodan duyup. Ama cok problem değil günde 70 tl Lik gaz alıyor araca yüzde 10 azaldı dedi günde 7 tl den 14 günde masrafını çıkartmış :) bende demek için onu söküp taktım bakalım faydası olursa ben 30 tl Lik lerden alırım :)

Güle güle kullanın dediğiniz gibi çok km yapıyorsanız her şekilde kendini ekarte edecektir.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Kasım 18, 2012, 16:26:36 »
Radyoda duymuştum, tırlara 3 tane veriyorlar falan onlardan mı taktınız. Faydası ve zararı var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Kasım 18, 2012, 16:27:09 »
Yok kanka sağol mıknatıs çarpmasın sonra bizi :)

Aynen kanka bende elektrik çok beni kesin çarpar :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Kasım 18, 2012, 23:23:01 »
Arkadaslar suan miknatis zimbirtisiyla 450 km yol yaptım ortalama 120 km hızla gittim yolda 4 kere durdum ve 3 kere 190 km yi görüp tekrar hız kestim bridstone blizakk lastikler ve orta doluluk ta bagaj ile suanki yakıt tüketimi 4.8 Lt . Yol Ankara eğirdir arasi . Tüm koşulları kıyas yapabilelim diye verdim. Sonuc bu alet pekde bi halta yaramıyor sanırım. Yazın aletsiz 4.2 Lt Ankara Balıkesir yapmıştım.
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Kasım 19, 2012, 00:38:15 »
Arkadaslar suan miknatis zimbirtisiyla 450 km yol yaptım ortalama 120 km hızla gittim yolda 4 kere durdum ve 3 kere 190 km yi görüp tekrar hız kestim bridstone blizakk lastikler ve orta doluluk ta bagaj ile suanki yakıt tüketimi 4.8 Lt . Yol Ankara eğirdir arasi . Tüm koşulları kıyas yapabilelim diye verdim. Sonuc bu alet pekde bir halta yaramıyor sanırım. Yazın aletsiz 4.2 Lt Ankara Balıkesir yapmıştım.

mıknatıslı cihazla               4.8 lt
mıknatıslı cihaz olmadan    4.2 lt   sonuçlara bakarsak bence de pek bir işe yaramamış Emre kardeş..

bu tür şeylere benim pek inancım ve güvenim yok.. çünkü bu arabaları yapan mühendisler hiç mi bunları düşünmüyorlar veya bu aparatları cihazları duyan haberdar olan Araştırma Geliştirme uzmanları hiç mi bu tür şeyleri denemiyorlar.. markalar istemez mi üretip sattıkları araçların az yakan araç olmasını.. o yüzden çok da inanmamak gerekir bu şehir efsanelerine, cebimizdeki parayı nasıl alabilirler bunu düşünüyorlar sadece..
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Kasım 19, 2012, 00:47:07 »
En son ölçüm Gümüşhane Kelkit -Erzincan yol ayrımındaki Türk petrolden aldım yakıtı Hataya dogru çıktım normal hız kurallarınıda aşarakdan geldik kurallara aykırıda olsa ama yol bitecek gibi gelmedi ortalamaya vurursak 150 160km civarı hızla geldik 930 km geldi 50 litre yakıt ile normal sakin kullanımda da (110 -120) 1100 1150 km civarı gidiyordu.Bence yakıt konusunda bu araçlar hakikaten iyi.
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Kasım 19, 2012, 16:32:45 »
En son ölçüm Gümüşhane Kelkit -Erzincan yol ayrımındaki Türk petrolden aldım yakıtı Hataya dogru çıktım normal hız kurallarınıda aşarakdan geldik kurallara aykırıda olsa ama yol bitecek gibi gelmedi ortalamaya vurursak 150 160km civarı hızla geldik 930 km geldi 50 litre yakıt ile normal sakin kullanımda da (110 -120) 1100 1150 km civarı gidiyordu.Bence yakıt konusunda bu araçlar hakikaten iyi.

Ömer dizel gibisi yok gerçekten de, kim ne derse desin..
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..