0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yooh ben almıyım şimdilik teşekkürler, bu konuda seni daha öncü görüyorum malum her konuda bir fikrin var az çok.
Babam bana sormadan almış radyodan duyup. Ama cok problem değil günde 70 tl Lik gaz alıyor araca yüzde 10 azaldı dedi günde 7 tl den 14 günde masrafını çıkartmış bende demek için onu söküp taktım bakalım faydası olursa ben 30 tl Lik lerden alırım
Yok kanka sağol mıknatıs çarpmasın sonra bizi
Arkadaslar suan miknatis zimbirtisiyla 450 km yol yaptım ortalama 120 km hızla gittim yolda 4 kere durdum ve 3 kere 190 km yi görüp tekrar hız kestim bridstone blizakk lastikler ve orta doluluk ta bagaj ile suanki yakıt tüketimi 4.8 Lt . Yol Ankara eğirdir arasi . Tüm koşulları kıyas yapabilelim diye verdim. Sonuc bu alet pekde bir halta yaramıyor sanırım. Yazın aletsiz 4.2 Lt Ankara Balıkesir yapmıştım.
En son ölçüm Gümüşhane Kelkit -Erzincan yol ayrımındaki Türk petrolden aldım yakıtı Hataya dogru çıktım normal hız kurallarınıda aşarakdan geldik kurallara aykırıda olsa ama yol bitecek gibi gelmedi ortalamaya vurursak 150 160km civarı hızla geldik 930 km geldi 50 litre yakıt ile normal sakin kullanımda da (110 -120) 1100 1150 km civarı gidiyordu.Bence yakıt konusunda bu araçlar hakikaten iyi.