0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaa arkadaşlar bende 4d dizel corolla yada auris almayı düşünüyorum şuan aracım corolla ama lpg li dizel den hala bir korkum var bakımları yıllık olarak nasıl fiyat acısından sıkıntı cıkarıyormu otomatik fides düşünüyorum saygılarımla
Ben istanbuldan depoya 160 tl lik euro dizel yakıt aldım. Depoda 2 çizgi vardı. istanbuldan ankaraya gittim. Ankaradan dan eskişehire gittim yaklaşık 700 km yol yaptım. Depomda 2 çizgi kalmıştıki benzin aldım. Araç d4d 1.4. comfort extra... Ortamala yakıt tüketimime baktım 5.1 yazıyordu.
genelde şehir dışılar az oluyor ama aracımızı en cok sehir içi kullanıyoruz onun için şehir içi kullanım kaç acaba
peki corollanın otomatik dizelini tavsiye edermisiniz
Sonuçta teknoloji aynı olduğu için toyota otomatiği konusunda pek tavsiye eden yok genelde manuel vites tercih edilmesi yönünde yorumlar var.
Ben Toyota'nın otomatiğini kullanıyorum, çok memnunum.
Bende auris otomatik alacaktım yorumları okuyunca vazgeçtim manuel vites aldım hiç kullanmadığım için yapılan yorumların olumlu ve olumsuz adetlerine göre değerlendirip hareket edip manuel tercih ettim.
Manyetik yakıt tasarruf cihazı taktım arkadaşlar bügün yola cikicaz sonucları yazarım
99tl mi aaah keşke piyasa araştırması yapsaydınız 30 ile 50 tl arasında değişiyor genel olarak.
Bu Tekin abinin mıknatıs konusundaki anlatılan şey mi?
Aynen.
Kanka Aurisçiler adına sen test yap bizde peşinden gelelim