0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet ali bey profilinzdeki eksiklikleri tamamlarsanız daha ciddi yorum yapmamızı sağlarsınız. 132 bg aracın yanında şahin doğan fln gecemez sorun olmadığı sürece ben 110luk corolla ile 2. vitesde 90-95 km hız yapıyorum devir 6500 oluyor kesiciye giriyor, dik olan rampalara hızlı girdiğimde 150-160 km hızla çıkabiliyorum örnek veremiyorum çünkü örnek vereceğim yeri büyük ihtimal bilemiceksiniz.
Tamam hangi bilgiler ise hemen bakıp dolduruyorum...
Peki ben bunla şimdi çevre yoluna çıksam her viteste dip gaz yapsam kendine gelir mi acaba?
Sizlerinde dediği gibi turbolu 240 torklu focus tan sonra galiba bana öyle geliyor hissi de olmuyor değil bazen, çünkü rampa mampa diznlemez bizi koltuğa yapıştırır çıkardı focus,Ama rampayı çıkarken 4. vitesle başlamışsam ne kadar basrsam basayım araç yığılmaya başlıyor devir düşüyor ve akabinde vites küçült işaretini çakıyor, çekiyorum 3'e bu defa 3'te aynı olay, en son ya 2 de ya da 1 de rampayı tamamlıyorum, düz yolda ise o bahsedilen 0-100km 10 saniye ilişkisini yine göremedim, hızlanma olarakta maalesef aynı hüsranı yaşatıyor, ışıklarda fpcus a dokunmamla zıplaması bir olurdu, ve focus yaklaşık 170.000km de dizel idi,
240 torklu bir araçla 160 torku kıyaslamayın ve kendinizi üzmeyin. Düzlükte de auris focus'u geçer, yolların %80 i düz veya iniş .
buna rağmen benzinliler bu araçlara rampalarda toz yutturuyorlar :S