0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Clionun içi çok dar ben koltuğu kendime göre ayarladığımda arkaya birisi oturamıyor dizleri sırtıma değiyor
Mali abi klima elektrikli cam hidrolik direksiyon dedim sen otomatik bomboş mercedes eklemişsin onu bunu boşverde bayramda aradım bayram tebrşiği için ama ne açtın ne geri dönüş yaptın kafayı bozup bayram kredisi çekicem bu gidişle zaten ödediğim 3 adet kredi var
mesut abi kredi işine girme boşver. ödemeleri bitirene kadar idarelik bir alet al kullan be abi ayağını yerden kessin.
Telefon konusunda gerçekten görmedim çok çok özür dilerim.Araba konusunda ise çıkmacıdan 2 anahtar 2 de çam kaldırma modülü al sana iş hehehehhe şaka bir yana yalnış link eklemişim .Benim eklemek istediğim trabzonda idi.Ha buayim oni.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sunroof-4-lastik-sifir-muayeneli-yururu-tam-on-numara-96373484/detay
Türkay aynı anda yazmışız.Şayet ödemelerin varsa bende aynı fikirdeyim çünkü banka iflahımı kesti son 5 yıldır.Ya da bunlarla uğraşacağına 10 .000tl peşinat yap ve 60 ay vadeli corolla 1,4 diesel al.Bagajdan dolayı corolla diyorum yoksa auris te olabilir.
Abi öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun . Dediğiniz arabalar arasında en mantıklısı ford gibi duruyor .
Abi şuan elimde 11-12 para olsa 92 mercedes 190 e alırım klima hidrolik otomatik sunrooflu ön camları elektrikli hastasıyım 190 e nin geçen getze 15500 verdiler babama satalım merso alalım dedim ama kandıramadım otomatiklerinde spor mod var
Türkay hanım kesenin ağzını 30.000 TL ye kadar açtı ama o fiyatlarada dizel otomatik pek yok, illaki otomatik olacak artık Era falan alıcam heralde ne günlere kaldık yahu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-dizel-otomatik-vites-abs-eps-li-mood-full-modeli-97102517/detay
Mali abi 5 bin daha kredi çektiğimde faizi 5 bin dah artıyor ama
onu bunu boşverde bayramda aradım bayram tebrşiği için ama ne açtın ne geri dönüş yaptın
Mesut saydığın arabalar icinden sana Marea'yi kesinlikle öneririm.2.0 Tipo'dan uzak dur.Satmakta epey bir zorlanırsın.En dolu Tipo 2.0 olan ama hem çok yakıyor hem de ikinci eli zayif bir model.Marea'nın eski kasasından Hlx modeline bakabilirsin.2.0 motor,full ve zevkli bir araba.Yeni kasalardan Marea Exlusive VIP bakabilirsin.İlla ki arka camı manuel olsun istersen Liberty VIP bakabilirsin.Abs,çift hava yastığı falan standart.Exlusive ve Exlusive VIP modelinde alaşım jant standart