0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu an için bilemem ama 1998 model Tipo SX 1.4 ie ( Kum Gri ) aracım vardı 3 yıl sorunsuz kullandım. O zamanlar 4.500 000 tl almıştım tüm alım satım vergi dahil. 3 yıl sonra 11.500 000 tl aracın parasını cebime zorla koyarak aldılar. Gerçi 2.0 tutulmamış olabilir ama Bence Tipo zamanının iyi araçlarındandır. 1991 yılında İtalya'dan gelen ilk Tempralar'dan Dayım aldı 13 yıl hiç problem yaşamadan tepe tepe kullandı desem abartmış olmam. 400 000 km üzerindeydi satıldığında ve kolayca satıldı.
Özcan abi bütçeyi 30 bin TL ye çıkardık dizel otomatik birşey bakıyoruz kilometresi düşük en fazla 40.000km de.Ahmetim anlıyamadım tam banamı laf attın ? Zafer abi tiponun tipini bende seviyorum gerçekten bakalım bütçeyi arttırdık dizel otomatik birşeye bakıyorum şimdi.
abi sana uygun arachttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2008-renault-megane-1-5-dizel-authentique-97152566/detay
Bravo Dear Serdar, bence mantıklı hem geniş hem otomatik hem dizel.Her ne kadar ilanda sis farı var meiş olsada iyi bence.
Harbi benimd ekafama yattı bu megan.MEsut bence de bunu cidden gözden geçir.Hundai ile bunu karşılaşatır.Tipide daha iyi gibi
ön sis farı var dememiş ki
demiş abi:)2008 RENAULT MEGANE 1.5 DİZEL AUTHENTİQUE 4 AİRBAG ABS KLİMA SİS FARI OTOMATİK CAMLAR YOL BİLGİSAYARI GİBİ ÖZELLİKLERE SAHİPTİR. TAMAMEN YETKİLİ SERVİS BAKIMLIDIR..
sis farı diyerek arkaları kast etmiş o (bütün araçlara aynı metni kopyalarlarsa olacağı o)
Hayırlı olsun. Bütçeyi arttırdığına göre çok daha iyi bir şey alabilirsin. Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.
ön sis farı var dememiş ki bir de linea var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yalnizca-4300-km-de-tertemiz-bir-arac-96814575/detay
Mesut kardeşim, senin içi ve ailen hayırlısı ne ise o olsun. Hyundai yerine Megane 2 lerden yana tercihini kullanman daha iyi olur. Bu işler tamen kısmet, bir bakmışsın hiç aklında olmayan birşey almışsın. İnşallah gönlüne göre birşey alırsın.
Elim de çok güzel bir Doğan vardı Mesut abi bütçeyi neden yükselttin ki !
Serdar adamı aradım daha doğrusu galeriyi. arabanın sol tarafı komple kazalı sol ön çamurluk. sol 2 kapı ve sol arka çamurluk değişmiş komple araçta hasar kaydı kaç paralık dedim hasar kaydı yok dedi nasıl yok dedim, karşı tarafın sigortası ödemişte ondan gözükmüyormuş güya. ne olursa olsun gözükür, belliki sanayide biyerde toplatıldı.