Gönderen Konu: 2. el araç arıyorum  (Okunma sayısı 7068 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: 2. el araç arıyorum
« Yanıtla #40 : Ağustos 23, 2012, 15:21:29 »
 Klima hariç hepsi vardı abicim :P :) Allah gönlüne göre versin 30 bin liraya elbet bulunur güzel bi araba...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 23, 2012, 15:21:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 27, 2012, 10:44:12 »
Mesut abi ne alıyorsan al da kredi işine girmemeye çalış. Zaten 3 kredin var demişsin. Yinede sen bilirsin.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 27, 2012, 20:40:32 »
Serdar bunlar ne ya :D  100,000 nin üstünde hepsi :D :D bel altı boyalı değişenli falan :D işim olmaz :D
bi 100.000 km üzeri de benden gelsin :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orj-140bin-kilometrede-kazasiz-servis-bakimli-dizel-mondeo-96423967/detay/
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 27, 2012, 20:42:13 »
ama abi öle deme renonun 100 bin km ile ford'un ki bir olmaz ama :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 27, 2012, 21:34:10 »
bir 100.000 km üzeri de benden gelsin :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orj-140bin-kilometrede-kazasiz-servis-bakimli-dizel-mondeo-96423967/detay/

Maaşallah alacak adam telefonda tek soru bile soramayacak :))
hakikaten satıyormusun yahu..?
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ağustos 27, 2012, 21:37:13 »
yapma Türkay abi arabayı daha yeni almadın mı sen  :)

ayrıca bunu alacağıma avensis alırım daha iyi ...    :P :P
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ağustos 27, 2012, 22:13:34 »
Maaşallah alacak adam telefonda tek soru bile soramayacak :))
hakikaten satıyormusun yahu..?

araba tertemiz olunca savunması da kolay oluyor :D rollanın ilanı da böyle bir şeydi.. valla oğuzhan çok saçma oldu bu araba, annem c sınıfı hatch istiyordu, otomatik vites falan.. ben rollayı mondeo için satmıştım, içimde patlayan bir sevgiydi yani mondeo. alayım dedim, çok temizini buldum atladım araca ama annem iki arabayı da kullanamıyor şimdi. corolla 3.5cm indirilmiş, içine focal, audison vs kullanarak ciddi bir ses sistemi yapılmış, 18" jant takılmış bir halde, altını falan vuruyor, bu araba dev gibi zaten bunu hiç kullanamıyor falan derken aşırı saçma bir durum oldu. bakalım ya corolla ya mondeo gidecek. e sıfır aldığım ve emek verdiğim corollaya kıymak da kolay olmadığına göre, mondeoya kıyacak gibiyim. ama her gün binip bir yerlere gidiyorum, araca doymaya çalışıyorum :) fazla da hoşuma gidiyor namussuz :)
yapma Türkay abi arabayı daha yeni almadın mı sen  :)

ayrıca bunu alacağıma avensis alırım daha iyi ...    :P :P
elegant executive donanımı 2.0 dizelde olsa ben de avensis düşünürdüm :) aslında aşırı sevdiğim bi araç avensis ama tipsiz be.. sezarı hakkı sezara
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ağustos 27, 2012, 22:16:12 »
araba tertemiz olunca savunması da kolay oluyor :D rollanın ilanı da böyle bir şeydi.. valla oğuzhan çok saçma oldu bu araba, annem c sınıfı hatch istiyordu, otomatik vites falan.. ben rollayı mondeo için satmıştım, içimde patlayan bir sevgiydi yani mondeo. alayım dedim, çok temizini buldum atladım araca ama annem iki arabayı da kullanamıyor şimdi. corolla 3.5cm indirilmiş, içine focal, audison vs kullanarak ciddi bir ses sistemi yapılmış, 18" jant takılmış bir halde, altını falan vuruyor, bu araba dev gibi zaten bunu hiç kullanamıyor falan derken aşırı saçma bir durum oldu. bakalım ya corolla ya mondeo gidecek. e sıfır aldığım ve emek verdiğim corollaya kıymak da kolay olmadığına göre, mondeoya kıyacak gibiyim. ama her gün binip bir yerlere gidiyorum, araca doymaya çalışıyorum :) fazla da hoşuma gidiyor namussuz :) elegant executive donanımı 2.0 dizelde olsa ben de avensis düşünürdüm :) aslında aşırı sevdiğim bir araç avensis ama tipsiz be.. sezarı hakkı sezara

:)
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ağustos 28, 2012, 19:30:38 »
   Mesut saydığın arabalar icinden sana Marea'yi kesinlikle öneririm.2.0 Tipo'dan uzak dur.Satmakta epey bir zorlanırsın.En dolu Tipo 2.0 olan ama hem çok yakıyor hem de ikinci eli zayif bir model.
Marea'nın eski kasasından Hlx modeline bakabilirsin.2.0 motor,full ve zevkli bir araba.Yeni kasalardan Marea Exlusive VIP bakabilirsin.İlla ki arka camı manuel olsun istersen Liberty VIP bakabilirsin.Abs,çift hava yastığı falan standart.Exlusive ve Exlusive VIP modelinde alaşım jant standart

+1

Özcan'a katılıyorum.
Fiat marka arabaları hiç sevmem ama o fiyatlara en iyi tercih Marea diyebilirim bende.
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...