0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 1.33 Corolla'yı sattıktan sonra ilk işim tekrar yine bir passat aramak oldu ve kendime göre bir passat buldum... Hemen gittim Ankara'dan aldım. Araç tertemiz boyasız servis bakımlı bir araç rengi füme... Ankara'dan memlekete döndüm ve 600 km. yol yaptım yol boyunca km. sürekli açık ve araç 200 lira yaktı km. başına 32 krş. azıcık yakıyor ama değer süper bir araç en kısa zamanda resimlerini paylaşacam... 2. passatı da koyduk kapıya 2.0 tdi ve 2.0 fsi
Kadir,Oğuz'a hayirli olsun,kazasiz belasiz kullanın dileklerimi iletirmisin lutfen...Vatandaş Ankara'ya geliyor ve selam vermeden de Adana'ya dönüyor.Dogus oto gibi de bir müessese var arkamda.Neyse olan olmuş artık.Bende Adana seyahatim de Ciğerim Hakkı ve Mahmut'u ziyaret ederim
Arkadaşlar internet sıkıntım yüzünden mesajlara çok geç cevap veriyorum öncelikle hepinizden özür dilerim... Ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim - Fotoğraflar en kısa zaman da atılacak daha foto çekme fırsatım olmadı... - Seçkin'cim valla senin Ankara'da olduğunu bilmiyordum kusura bakma - Kadir bey maalesef beyaz bulamadım ondan sonra ki en çok sevdiğim renk olan füme'yi aldım bende En azından iç döşeme rengi çok şekil dışı beyaz olanın içi siyah oluyor - Kerem abi deme öyle ya benim içimde ki zaten hep o 1.33 yerine bir passat olmasıydı onu da başardım babamı kandırdım ve sattım... İnşallah çok daha iyileri çifter çifter senin olurda burada mutlulukla hayırlarız - İbrahim bey aracı 33.500'e sattım. (Aracın bakımı ve yeni lastik alma zamanı gelmişti ona göre bence iyi fiyat) Sıfırını 35.400'e almıştı babam... - Özcan abi dolaylı yoldan gelme doğrudan gel Emin ol Seçkin gibi senin de Ankara'da olduğunu bilmiyordum ben ve hatta gittiğim de düşünmüştüm bizden kim vardı diye ama aklıma hiç kimse gelmedi ben de aldım aracı hiç durmadan ayrıldım Ankara'dan bilsem valla seni görmeden gitmezdim kusuruma bakma cidden Ankara'da olduğunu bilmiyordum birdaha ki sefere inşallah abicim söz olsun - Mesut abi valla yollar dayanmıyor mükemmel bir araba bunu aldım diğerinin pabucunu hemen attım dama otomatik vites debriyaj derdi yok bide üstüne bir takım sıfır lastik aldım off görme araç yağ gibi kayıyor yolda farları yeter zaten full bir-xenon direksiyonu çevirdiğim zaman merceklerde dönüyor sağa sola ayrıyetten viraj aydınlatma ışığı da yanıyor extradan gece sürüşü mükemmel Bu arada farkettim de ben hava atıyorum sanki - KAdir abi çok sağolsun eğer böyle canice planları varsa eğer sittin sene gitmem Ankara'ya bir daha - Arkadaşlar tekrardan hayırlı olsun dileklerini ileten Alper, Muammer, Uğur, Murat ve Mehmet abi ve kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim... Resimler yakında... Yeni aldığımda akşam çektiğim görüntüsü kalitesiz bir resim var onu da paylaşayım gitsin Uploaded with ImageShack.us