0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Oğuz kazasız belasız güzel günlerde kullanın .Her zaman beklerim abi.
Eyvallah Mahmut.Sagol kardesim Bu ayin 17'sinde Adana'ya gelecektim bizim otobüsle.Ama büyük ihtimalle Bingöl'e dogru sefer verecekler...
Şimdiden hayırlı yolculuklar
Farlari yanmiyor,plakası eğri,bı-Xenon demiş normal Xenon.Birde hava atıyor
Hayırlı olsun Oğuz kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
oğuz fotoğraf süper çıkmış
Hayırlı olsun Oğuz Allah kaza bela vermesin
Oğuz teker eğri mi duruyor ne
hayırlı olsun ''AT'' gibi maşallah .)
Oğuzum hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileklerimle
Yav ne kıskanacağım hayirsiz kardesim.Ben iki sene önce unu mu eledim (Passat) eleğimi de astım bile Xenon ampul alıp takmışsın işte
Plakasını aldım abi yolda görürsem hafiften tıklatırım senin için .
Senin elek comforttu abi bu elek çok delikli highline elek bu elekte orjinal xenon da var... Takmışlar ama ben değil Vw kendi takmış ne yaparsın... İnşallah karşıma çıkarsın Özcan abi xenonları yakana kadar selektör verecem sana Mahmut bak bende senin araca tıklatırım haa
Senin elek comforttu abi bu elek çok delikli highline elek bu elekte orjinal xenon da var... Takmışlar ama ben değil Vw kendi takmış ne yaparsın... İnşallah karşıma çıkarsın Özcan abi xenonları yakana kadar selektör verecem sana
Fark eder mi Vefasiz Vefa.Passat defterini coktan kapatmışım.İrdeledigim konu bu Faturayı bana gönderirsin.Seve seve öderim Mahmut Ona buna değilde Mahmut,Vefasiz Vefa daha benim Ankara'da olduğumdan da haberi yokmuş.Ozru kabahatinden kocaman