0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz abi aracın on numara hayırlı olsun. İçi dışı çok temiz. Senden önceki sahibi araca çok iyi bakmış belli. Diğer Passat'la fotosu yok mu ? Beraber çok güzel çıkarlar
Oğuz maaşallah güzelmiş sanki bu aracın ilanını Uğur abi forumda paylaşmıştı
Arabayı çok beğendim güle güle kullan
Oğuz'cum süper gerçekten ,aracın kıymetini bil nefis gözüküyor..
bir plaka arabaya bu kadar mı uyar arkadaş gerçekten plakası (at) gibi maşallah tekrar kazasız belasız oğuzum.. Trafik radarı bozulsun xenonları çakınca inşallah...
Oğuz arabayı almadan önce tüp takılandan felam alcam diyordun ? Bu motor muymuş o tüp takılan fsi? Birde bu vites DSG... Sorun çıkmaz umarım...
bir dahakine artık oğuz abi
Evet abi vw grubunun kronik sorunu cam açma kapı kolu tutma yerlerinin soyulup kavlamasıydı. Ama son zamanlarda düzelttiler sanırsam. Ayrıca bizdeki araçta Vw Jetta Gerçekten bu araçların en önemli artısı ses sistemi mükemmel birde yol tutuşu çok güzel. Ayrıca tüp olayına gelirsek arkadaşımda 1.6 Fsı Comfortline Passat var. Brc taktırdı sorunsuz biniyor ama 2.0 da durum ne olur bilmiyorum tekrar hayırlı olsun..
Hayırlı uğurlu olsun Oğuz abim... Güzel bir tercih kazasız belasız sürüşler...
İnşallah Ben seni Eskişehir diye biliyordum valla
eskişehirdeki ercü. benim minyatür
Oğuz araban hakikaten güzel.Kazasiz belasiz kullan.Gelelim diğer konuya.Herkesi her şeyi karıştırıyorsun.Bizleri üfürükten teyyare misali tanıyor gibisin.Ya kısa sürede kim kimdir,nerede yasar bunu öğrenirsin ya da artık "katli vaciptir" diyeceğim.Demedi deme
hayırlı olsun çok güzel...
Bu araba full değilmi sis farı yok
Ramazan'cım maalesef Passat'ların full versiyonun da sis farı yok biliyorum aşırı saçma birşe ama yok işte Mazaretleri ise bir-xenon ve viraj aydınlatma sisteminin olmasından dolayı imiş... Gerçi viraj aydınlatma sis farından daha çok görev görüyor ama görüntü bakımına eksiklik var