Gönderen Konu: Vergi Borcu Olan araba bağlanacak...  (Okunma sayısı 11579 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Ynt: Vergi Borcu Olan araba bağlanacak...
« Yanıtla #40 : Ağustos 12, 2012, 17:28:14 »
Nasıl her devlette var Uğur bey siz başka dünyadamı yaşıyorsunuz?Herşeyini eleştirdiğimiz Amerika'da bir vergi kaçırın bakalım,anasından emdiği sütü burnundan getirirler.Nasıl devletin yapacağı birşey yok diyorsunuz,o zaman devlet niye var.Adaleli bir vergi sistemini oturtamayan bir devlet malasef bizimkisi..
O zaman sizin mantığınız şu:Şikayet edilenden vergi tahsil edilsin peki binlerce şikayet edilemeyen kişi?Tanrı aşkına şikayetle vergimi toplanır..

Katılmamak elde değil. Önce vatandaşı vergi konusunda eğiteceksin, sonra adil bir vergi sistemi ile sıkı bir vergi denetimi koyacaksın, vergisini vermeyeni ikide bir affetmeyeceksin, vergiyi herkesden eşit şekilde toplayacaksın, insanlarda vergi sistemine karşı bir güven oluşturacaksın. Son olarak da bütün bunları yaptıktan sonra vergisini ödemeyenin iflahını keseceksin.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 12, 2012, 17:28:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 12, 2012, 19:02:14 »
konunun özüne dönecek olursak araç vergisini ödemeyenlerin araçları bağlanacakmış... çok yerinde bir karar... ve benc bu olay soygun değildir.. çünkü tartışmanın ana kaynağı soygun yapılıyor dendi ve ben konuya müdahil oldum...

bununla ilgili bir sorununuz varsa bana yüklenmeyin kardeşim hatta başka sorunlarınız varsada yüklenmeyin.. ben vergimi ödüyorum... sorunum yok halimden son derece memnunum... allah bugünümü aratmasın allah bundan aşağı düşürmesin allah devletime milletime hükümetime zeval vermesin...

bu parti 3 dönemdir seçiliyor. demekki halkın yarısı halinden memnun...
diğer memnun olmayan yarısıda galiba sizler oluyorsunuz... gidin derdinizi başbakana anlatın ne biliyim miting yapın  diğer %50 si bir araya gelip birleşin. hiç olmazsa eşitlik sağlanır..

burada kuru kuruya atıp tutmakla olmaz bu işler  sizin yanlış demenizlede olmaz .. siz istediğiniz kadar bağırın çağırın vatan elden gidiyor deyin heryeri sattı deyin ama  hükümet yapacağını yine yapıyor. çünkü içinde benimde bulunduğum %50 desteği var... ve bu destek her seçim döneminde giderek artıyor... demekki millet halinden memnun... demokrasi ile yönetildiğimize göre çoğunluk ne isterse o oluyor malesef...

bakın aşağıdaki haritada herşey ortada söylediklemi ben değil türkiye istiyor ve biliyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 12, 2012, 19:25:40 »
Uğur bey kuru kuruya atmıyoruz realiteyi konuşuyoruz.Bağırıp çağırmadan ziyade vatanımızı peşkeş çekenleri eleştriyoruz.Başbakana derdini anlatan ''anasını da lıp gidiyor''.Sizin demokrasi ile yönetiliyoruz söyleminiz ,ülkede şuan gerçek demokrasi olduğu anlamına gelmiyor maalesef.Demokrasi bir kişide olsa onun hakkının korunmasıdır.
  Zaten sizin tuzunuz kuru olduğu için bu kadar bol kepçeden konuşabiliyorsunuz heralde.Oysa ki Kredi Kartı borcunu vs ödemeyemeyip cinnet geçiren ailesini yok eden insanları bir araştırın bakalım o çok övündüğünüz hükümet zamanında % bilmem kaç artmış.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Ağustos 12, 2012, 19:37:22 »
"Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. sadece seçim yaptığını zanneder. cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!"

Nietzsche

Sizin için birşey ifade edermi bilmiyorum ama.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 12, 2012, 19:38:50 »
Uğur bey kuru kuruya atmıyoruz realiteyi konuşuyoruz.Bağırıp çağırmadan ziyade vatanımızı peşkeş çekenleri eleştriyoruz.Başbakana derdini anlatan ''anasını da lıp gidiyor''.Sizin demokrasi ile yönetiliyoruz söyleminiz ,ülkede şuan gerçek demokrasi olduğu anlamına gelmiyor maalesef.Demokrasi bir kişide olsa onun hakkının korunmasıdır.
  Zaten sizin tuzunuz kuru olduğu için bu kadar bol kepçeden konuşabiliyorsunuz heralde.Oysa ki Kredi Kartı borcunu vs ödemeyemeyip cinnet geçiren ailesini yok eden insanları bir araştırın bakalım o çok övündüğünüz hükümet zamanında % bilmem kaç artmış.

kredi kartı kullanmazsınız olup biter can bey... şahsen ben kullanmıyorum.. kapitalist bir düzende yaşıyoruz ve tabiri caizse her koyun kendi bacağından asılır...
biz komünizimle yönetilmiyoruzki herkes eşit olsun...

kimi zengin olacak kimi fakir kimide orta gelirli olacak... kimi lükse özenip borçlanıp ödeyemeyince cinnet geçirecek.. kimidi bu günümüze şükür deyip şükretmesini bilecek... benim tuzum kuru falan değil can bey... yanımda 7 kişi çalışıyor... bunların sigortaları maaşları... vergiler stopajlar... çok mu kolay sanıyorsunuz yada ben çok mu rahatım sanıyorsunuz... ama allah bana ben devletime ve işçilerime veriyorum bu durumdan da hiç gocunmuyorum... evet devletin yüklediği yük ağır ama şükretmesinide biliyorum allah bugünümüzü aratmasın ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 12, 2012, 19:41:03 »
"Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. sadece seçim yaptığını zanneder. cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! böyle bir seçimle iktidara gelenler, düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!"

Nietzsche

Sizin için birşey ifade edermi bilmiyorum ama.....

bilmem birşey ifade etmiyor ne yapmamız gerekir o zaman söyleyinde bizde bilelim... yani akp değile başka partiyi seçince eğitimli mi olacağız ahmaklık olmayacakmı ne yapalım anlatın... şimdiki düzeni komple değiştirelim monarşiye mi çevirelim monarşide seçim yok babadan oğula... nietzsche kimse saçmalamış bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ağustos 12, 2012, 19:44:06 »
Uğur bey olayı kişiselleştirip, aynı zamanda düz mantık sergilemeye devam ediyorsunuz.Sizin düşünmediğiniz zaten bir şekilde bacağından asılan koyunlar aramızdaki fark bu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 12, 2012, 19:48:43 »
Uğur bey olayı kişiselleştirip, aynı zamanda düz mantık sergilemeye devam ediyorsunuz.Sizin düşünmediğiniz zaten bir şekilde bacağından asılan koyunlar aramızdaki fark bu.

tabiki kişiselleştirecem ben halimden memnunum diorum demekki halkın yarısıda memnun diyorum.. sizde doğal olarak halinizden memnun değilsinizki eleştiriyorsunu sizde kişiselleştiriyorsunuz o zaman...

bende diyorumki halinizden ve hükümetten memnun değilseniz, memnun olmak için birşeyler yapın diyorum... ışık söndürme eylemi yapın bir gazeteci bulup genç subaylar tedirgin diye başlık attırın. ne bileyin birşeyler yapın işte buradan bana yüklenmeyin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ağustos 12, 2012, 19:50:47 »
bilmem birşey ifade etmiyor ne yapmamız gerekir o zaman söyleyinde bizde bilelim... yani akp değile başka partiyi seçince eğitimli mi olacağız ahmaklık olmayacakmı ne yapalım anlatın... şimdiki düzeni komple değiştirelim monarşiye mi çevirelim monarşide seçim yok babadan oğula... nietzsche kimse saçmalamış bence
Birşey ifade etmiyorsa sizin adınıza üzülürüm sadece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Ağustos 12, 2012, 19:57:32 »
tabiki kişiselleştirecem ben halimden memnunum diorum demekki halkın yarısıda memnun diyorum.. sizde doğal olarak halinizden memnun değilsinizki eleştiriyorsunu sizde kişiselleştiriyorsunuz o zaman...

bende diyorumki halinizden ve hükümetten memnun değilseniz, memnun olmak için birşeyler yapın diyorum... ışık söndürme eylemi yapın bir gazeteci bulup genç subaylar tedirgin diye başlık attırın. ne bileyin birşeyler yapın işte buradan bana yüklenmeyin...
Uğur bey benim ne kredi kartı borcum var ne başka bir kişiye.Konuyu baştan dikkatlice okursanız benim değil tam tersine sizin konuyu kişisel olarak algıladığınızı siz ve okuyan herkes görecektir.Konuyuda genç subaylar gibi bir konuya getirdiğinize göre bir yerden kuyruk acınız var galiba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ağustos 12, 2012, 20:02:26 »
Uğur bey benim ne kredi kartı borcum var ne başka bir kişiye.Konuyu baştan dikkatlice okursanız benim değil tam tersine sizin konuyu kişisel olarak algıladığınızı siz ve okuyan herkes görecektir.Konuyuda genç subaylar gibi bir konuya getirdiğinize göre bir yerden kuyruk acınız var galiba?

kardeşim tabiki kişiselleştirecem ben nasıl çalışıp çabalıyorsam herkes çalışsın çabalasın. bana kimse al dükkan senin demedi çıraklıktan tırmalayarak geldim hemde okudum. herkes çabalasın  cinnet geçirmesin... doktoru 6 yıl boşuna mı okuyor hakimi savcısı boşuna mı okuyor..

e adam okumuyor çalışmıyor çabalamıyor kendini yetiştirmiyor  sonra kredi kartına borcu varmış ödeyemiyormuş cinnet geçirmiş banane ne yaparsa yapsın.. ayağını yorganına göre uzatsaymış.. sizin düşünce yapınız herkes ferah olsun herkes eşit olsun .. kusura bakmayın ben daha çok çabalıyorsam benim rahatım daha iyi olsun kominist düzende yaşamıyoruz malesef..

evet biryerden kuyruk acımız vardı .. çok şükür 12 eylül referandumuyla aştık oraları... artık kuyruk acısı çıkaracak birşey kalmadı.. çıkaranları hali malum nerede olduklarını benden iyi biliyorsunuz... allah devletime kast eden hainleri bildiği gibi yapsın.. bakın isim vermiyorum... herkes neyin ne olduğunu biliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ağustos 12, 2012, 20:09:32 »
Haa evet Allah devletini araplara,israillilere,ruslara satanlarıda bildiği gibi yapsın dahası Amerika'nın çıkarlarına satanlarıda bildiği gibi yapsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ağustos 12, 2012, 20:11:26 »
Haa evet Allah devletini araplara,israillilere,ruslara satanlarıda bildiği gibi yapsın dahası Amerika'nın çıkarlarına satanlarıda bildiği gibi yapsın.

belgeli kanıtınız var mı ? halkın %50 si bu durumu göremiyorda siz mi görüyorsunuz... belgeniz varsa paylaşın bizde ona göre oy verelim tayyip hainse bilelim ona göre tavrımızı alalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ağustos 12, 2012, 20:17:31 »
O çok okuyor dediğiniz doktora sorun bakalım kaç tanesi halinden memnun.Uğur bey adam okumuyor ,kendini yetiştirmiyor diye adamı suçlayamazsınız.Herkes aynı yer ve zamanda doğmuyor.Kimisi sorunsuz bir ortamda doğarken kimisi sorun yumağı bir ailede doğuyor ve bu doğan kimsenin seçiminde değil.Onun için hiç kimseyi direk suçlayamazsınız.Haa belki siz kendinizi çok zor koşullarda yetiştirmişsinizdir ona sayı duyarım ama herkes aynı şekilde yapamayabilir.O zaman sizi dediğiniz kapital sistem tüm zayıfları çaresizleri ezsin dimi?Eh boşuna değil hükümeti desteklemeniz onunda yaptığı bu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Ağustos 12, 2012, 20:20:15 »
belgeli kanıtınız var mı ? halkın %50 si bu durumu göremiyorda siz mi görüyorsunuz... belgeniz varsa paylaşın bizde ona göre oy verelim tayyip hainse bilelim ona göre tavrımızı alalım
http://www.gazete5.com/haber/ozellestirilen-kurumlar-kime-satildi-29-ekim-201-53645.htm

Umarım sizin için yeterlidir..Haa siz illede belge derseniz isterseiz küçük bir arştırma yapabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ağustos 12, 2012, 20:20:36 »
O çok okuyor dediğiniz doktora sorun bakalım kaç tanesi halinden memnun.Uğur bey adam okumuyor ,kendini yetiştirmiyor diye adamı suçlayamazsınız.Herkes aynı yer ve zamanda doğmuyor.Kimisi sorunsuz bir ortamda doğarken kimisi sorun yumağı bir ailede doğuyor ve bu doğan kimsenin seçiminde değil.Onun için hiç kimseyi direk suçlayamazsınız.Haa belki siz kendinizi çok zor koşullarda yetiştirmişsinizdir ona sayı duyarım ama herkes aynı şekilde yapamayabilir.O zaman sizi dediğiniz kapital sistem tüm zayıfları çaresizleri ezsin dimi?Eh boşuna değil hükümeti desteklemeniz onunda yaptığı bu...

ne yapalım o zaman kardeşim doğanın kanunu bu nasıl değiştireceğiz.. hep eleştiriyorsunuz ama hiç çözüm yolu sunmuyorsunuz.. haydi söyleyin o zaman ne yapalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ağustos 12, 2012, 20:22:52 »
http://www.gazete5.com/haber/ozellestirilen-kurumlar-kime-satildi-29-ekim-201-53645.htm

bakın ben size belge diyorum siz bana gazete gösteriyorsunuz dikkatinizi çekerim Abdülrahman YALÇINKAYA'da gazete küpürlerinden dava açtı ama sökmedi belge belge belge istiyorum, gazete haberi değil...

yabancı sermaye ülkeye giremez diye bir kanun yok hatta hiçbir ülkede yok.. yabancı sermayeyi ülkenize sokmazsanız işte o zaman batarsınız.. türk telekom olayında araplardan daha çok para veren olduda satmadılarmı... iyiki satılmış.. devletin elindeyken 2 mbps bağlantıya 280 tl veriyorduk şimdi 16 mbps bağlantıya 59 tl veriyoruz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ağustos 12, 2012, 20:31:36 »
Uğur bey ben size belge sunacak değilim buradan.Onu yapan gazeteciler yeterince yapıyor ,tabi sadece yandaş basını takip ediyorsunuz anladığım kadarı ile.Ben size bu kadarın yazarım gerisi sizin vicdanınza kalmış.
 Haa inanmamak isteyen bir şekilde gözünü kapatıp inanmaz o konuyada ben birşey yapamam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ağustos 12, 2012, 20:34:27 »
Uğur bey ben size belge sunacak değilim buradan.Onu yapan gazeteciler yeterince yapıyor ,tabi sadece yandaş basını takip ediyorsunuz anladığım kadarı ile.Ben size bu kadarın yazarım gerisi sizin vicdanınza kalmış.
 Haa inanmamak isteyen bir şekilde gözünü kapatıp inanmaz o konuyada ben birşey yapamam.

belgeniz yoksa atıp tutmayacaksınız bu satışlarda uulsüzlük olduğuna dair belgeniz varsa paylaşın bizde tayyibin ne olduğunu anlayalım .. birde bu sorunların çözüm yolunu hala söylemediniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Ağustos 12, 2012, 20:46:28 »
Satışlarda usulsüzlük bence yok alenen satma var:) Atatürk'ün yaptıklarını okursanız sorunun çözümünüde bulursunuz.Birilerinin sözünü dinlemenize gerek yok Ulu Önder size herşeyi gösterdi bir zahmet okuyun..