0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haberlerde izledim bende bir yandan iyi aslında ama benim kafam Muayenenin her yıl olmasına takıldı.
Arkadaşından borç alanın arabasınıda bağlayın anasını satayım....
Soygunculuk,başka birşey değil.
tamam konu katledildi devleti karalama kampanyasına dönüştü... yani neredeyse araç vergisini ödemeyen haklı, vergiyi almaya çalışan devlet haksız...
Aracı bağlaması banada saçma geliyor. Örneğin eski aracım babamın üstüneydi oda zamanında sıkıntıdan vergisini ödememiş yapılandırma sayesinde bizde borcu taksite bağladık.Ekstra olarak araca rehin konuldu. Bu uygulama daha mantıklı geliyor aracı satmak istediğinde mecburen vergisini ödeyip hacizi kaldırmak zorunda kalacak.
adam arabayı 20 yıl satmaz sa ne olacak .... devlete para lazım kardeşim onca insanın maaşı ödenecek vs vs yol yapılacak ... birisi senden borç alsa ve geri ödemese sende arabasına rehin koysan ama adam arabayı satana kadar beklemek zorunda kalsan kabul edermisin... insanımızın icra işlemlerinde 1 haftalık itiraz süresini bile beklemeye tahammülü yok...
Zaten alıştık soyulmaya devlet haklı tabi almalı ama işin başka konuda başka boyutlarıda var.Doğuda kim elektrik parası ödüyor ? Onların kullandığı kaçak elektrik faturası neden benim faturama yansıtılıyor ki .Doğu kökenli abilerim kardeşlerim yanlış anlamasın benim Kürt düşmanlığım filan yok bu esnada sadece bu aklıma geldi. Abimin askerliği döneminde Urfa'da bulunmuştum orada otel personeliyle konuşurken böyle bir konu geçmişti