0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
OOOOoooohhhhoooogaza getirmek te suç olmuş yaaa...Ama tabii, doğru, Türkiyede yaşıyoruz, yasaklar ülkesi.....
Yawv zaten forum demek tartışma ortamı demektirher kes koyun gibi aynı şeyleri tekrarlarsa ne tadı kalırtartışmak uygarlıktır
çoğu forumda "trolling" ya da "flooding" eylemleri uzaklaştırma cezası alır.
pek çok foruma giriyorum, çoğusu hikayeama burası daha aklı başında bir ortameften püften Oss.....tan sebeplerle banlanmak olmamalıkime ne dedimki hakkı reis gocundu anlamak gerçekten zorburada medenice kimseyi kırmadan dalaşıyoruz ... ne var ki bunda... ala ala ya
Kemal abi,Kadirin dediği gibi bütün diller birbirinden etkilenebiliyor. Singapurda "Singlish Dictionary" görmüştüm. Adamlar etkilenmeyi bırak sözlük bile çıkartmışlar.
aynı kaderi paylşıyoruz kemal abi bende bazen yöneticilerin üstü kapalı tehditlerine maruz kalıyorum... sus konuşma görüşünü bildirme gibi... tabiki böyle tehdit etmiyorlar ama üstü kapalı bunları dile getiriyorlar...halbuki dediğiniz gibi burada tartışıyoruz... kemal abi ve ben tamamen ayrı dünyaların ve görüşlerin insanıyız ... sadece tartışırız bazende hararetleniriz... ama asla birbirimizi kırdığımız görülmemiştir... o beni kırsa bile ben onun yaşına istinaden kıramam...ya tartışılmasına müsaade edeceksiniz yada tartışma çıkacak olan konuyu hemen kilitleyeceksiniz... hem müsaade ediyorsunuz hemde banlıyorsunuz... arefeyi gösterip bayramı göstermiyorsunuz.. öfff döktüm içimi rahatladım bee
Uğur bey moderasyon yapmaya çalışan herkes iyi niyetli hoşgörülü ayrıca işi gücü olan her saniye forumu takip etmek gibi lüksü olmayan insanlar ve bunun yanı sıra zeka seviyeleri de fena değil (hadi beni ayıralım)..... Ayrıca Admin ve moderasyon ekibinde bulunan insanlar tecrübesiz de değiller forumun ahengini bozacak her kelimeye müdahale edilir ve edilecektir.... Tartışmanın da bir adabı vardır bu adap aşıldığında gerekli tedbirler alınır emin olun bu forum pek çok forumdan daha özgür yazılabilen bir forumdur....Şahsi fikrim sizin foruma "ahengi bozmayayım sadece fikrimi beyan edeyim" zihniyetiyle yazmadığınızdır.... (darılmaca yok ben de içimi döktüm)