Gönderen Konu: Trolling nedir  (Okunma sayısı 6393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Ynt: Trolling nedir
« Yanıtla #20 : Ağustos 12, 2012, 22:28:49 »
sevgili üyeler konuyu bireyselleştirmek burada kimsenin işine yaramayacaktır. kimse laf altında kalmayı sevmez. üstüne bir de herhangi bir üye cevap yazmak üzere iken yönetici müdahalesi ile başlık bayram tatiline gönderildiği zaman hoş olmuyor. sakinleşmesi gereken ortam ya da şahıslar, bazen geçen sürede daha çok dolup öyle yazmaya devam edebilirler.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 12, 2012, 22:28:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 12, 2012, 22:29:08 »
Bastırrr Doktorr
Kim durabilir karşında
Bu gidişle Uğur yakında yolcu galiba(Derken ben gidiyormuşum falan..!)

hiç önemli değil kemal abi isterlerse şu anda banlasınlar... asla doğru bildiklerimden taviz vermem... şu forumda 5-6 kişi ile tartıştım ama hiçbirini kırmadım ... şu anda hepsiyle diğer konularda rahatlıkla güle oynaya konuşuyoruz.. eğer tartışarak bu üyeleri kırsaydım benimle muhattap olmazlardı...

toyotaclubun tohumuna para saymadım onlarda benim tohumuma para saymadı... eğer buradaysak bilgili insanların görüşlerinden faydalanmak içindir bilgilerimizi aktarmak içindir.. yoksa giriş yapmayıveririz olur biter...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 12, 2012, 22:30:49 »
sevgili üyeler konuyu bireyselleştirmek burada kimsenin işine yaramayacaktır. kimse laf altında kalmayı sevmez. üstüne bir de herhangi bir üye cevap yazmak üzere iken yönetici müdahalesi ile başlık bayram tatiline gönderildiği zaman hoş olmuyor. sakinleşmesi gereken ortam ya da şahıslar, bazen geçen sürede daha çok dolup öyle yazmaya devam edebilirler.

evet bakın az önce vergi konusunda can beyle şiddetli tartıştık hiçbir yönetici müdahale etmedi sonunda tatlıya kendmiz bağladık biz cahil değiliz... kendi sorunumuzu kendimiz çözebiliriz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 13, 2012, 10:49:13 »
Uğur Allahtan dileğim kaynanan hergün size gelsin ve hatta her gece saat 2 de evine gitsin yok yok sizde yatıya kalsın  :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik:

Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 13, 2012, 11:11:03 »
Uğur Allahtan dileğim kaynanan hergün size gelsin ve hatta her gece saat 2 de evine gitsin yok yok sizde yatıya kalsın  :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik: :islik:

puhahahahaha abi mümkün değil çünkü kaynanam istanbulda yaşıyor malesef... 6 ayda bir geldiğinde yoğun iş temposu yüzünden eve gelmem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 13, 2012, 11:21:30 »

puhahahahaha abi mümkün değil çünkü kaynanam istanbulda yaşıyor malesef... 6 yada bir geldiğinde yoğun iş temposu yüzünden eve gelmem :)
İstanbul-Konya arası hızlı tren çalışmalarının 2013 de biteceği rivayeti var :D
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 13, 2012, 12:24:06 »

tren bitse ne olacak abi uçak var kafamın etini ymek istedikten sonra konya-ist 1 saat :)  kaynanamın bir faydası var sizlerle buluşmama vesile oluyor :) kurban bayramında çağırıyor... bir mangal daha mı yaksak ne :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 13, 2012, 12:28:48 »
tren bitse ne olacak abi uçak var kafamın etini ymek istedikten sonra konya-ist 1 saat :)  kaynanamın bir faydası var sizlerle buluşmama vesile oluyor :) kurban bayramında çağırıyor... bir mangal daha mı yaksak ne :)
kaynana iyidir yav :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 13, 2012, 12:29:48 »
kaynana iyidir yav :)

valla beinm kaynana iyi ona lafım yok allah başımdan eksik etmesin.. sürekli istanbula davet ediyor allah razı olsun :) bu gidişle nufusuna alacak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ağustos 13, 2012, 15:46:33 »
valla beinm kaynana iyi ona lafım yok allah başımdan eksik etmesin.. sürekli istanbula davet ediyor allah razı olsun :) bu gidişle nufusuna alacak :)
ZAten kızını vermekle nufusuna almış oluyor.Ailedensin yani :) Yalnız evdeki hesap çarşıya uymadı.Biraz kaynanalık yapsın yahu.Valla bende bir tane var düşman başına.İlker Yasin yanında sıfır :)))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 13, 2012, 17:01:48 »
ZAten kızını vermekle nufusuna almış oluyor.Ailedensin yani :) Yalnız evdeki hesap çarşıya uymadı.Biraz kaynanalık yapsın yahu.Valla bende bir tane var düşman başına.İlker Yasin yanında sıfır :)))))))))

yok abi benim kaynana bana arada hediyeler gönderir allah razı olsun :) sıkıntı yok yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 15, 2012, 20:52:24 »
Her zaman kardesim. Memnuniyetle :)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 16, 2012, 00:13:04 »
Yawv zaten forum demek tartışma ortamı demektir
her kes koyun gibi aynı şeyleri tekrarlarsa ne tadı kalır
tartışmak uygarlıktır

Kemal Bey'in Türkçe hassasiyeti gözlerimi yaşarttı fakat şu "yawv" yazarken kullanılan "w" ile bizim alfabe 30 harf oldu da benim haberim mi yok? :P :)

Şaka bir tarafa dilimize sahip çıkmamız konusundaki uyarılarınızın hepsine yürekten katılıyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 16, 2012, 00:37:47 »
Türkçe hassasiyeti konusunda hepinizi destekliyorum ama bazen Türkçe'nin yetersiz kalabildiği durumlar olabiliyor. Hani tam net ifade edemeyebiliyoruz kelimeyi, belki de dilimize tam manasıyla hakim olamadığımızdan kaynaklanıyordur ama çok da sert olunmamalı diye düşünüyorum. :-[
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 16, 2012, 01:52:14 »
Türkçe hassasiyeti konusunda hepinizi destekliyorum ama bazen Türkçe'nin yetersiz kalabildiği durumlar olabiliyor. Hani tam net ifade edemeyebiliyoruz kelimeyi, belki de dilimize tam manasıyla hakim olamadığımızdan kaynaklanıyordur ama çok da sert olunmamalı diye düşünüyorum. :-[

Örnek var mı acaba aklınızda Nagihan Hanım? Yanlış anlamayın sadece merak ettim :)
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ağustos 16, 2012, 07:49:13 »
Örnek var mı acaba aklınızda Nagihan Hanım? Yanlış anlamayın sadece merak ettim :)
Şükrü izninle Türkçeyi sonradan öğrenmiş biri olarak cevap vereyim.Bazen yabancı kelimeler dilimize o kadar çok yerleşmişki öztürkçesini kullanayım derken tıkandığım çok olmuştur.Ben arap kökenli olduğum halde konuşurken elimden geldiğince arapça kelime kullanmamaya çalışırım.Gel görki sesteş kelimeler çoğu zaman sorun oluyor.Bazı kelimeler ise öyle bir anlam kayamasına uğramış ki evlere şenlik.Bir bayan arkadaşıma dost-um demeye korkuyorum.Oysa dost kelimesi o kadar güzelki...
Örnek:Danışma kelimesi neyi anlatır?Danışayım mı? Yoksa danışmayayım mı? Bir yabacı için o kadar zorki bu ayrıntılar.Benim için geçerli değil tabi.Bu arada kardeşim albefade Ğ harfi var ve bunu yumuşak G şeklinde okusunuz:) Ne yumuşağı kardeşim bildin Ğ işte .Bak mesela bu harfi sana anlatamıyorum :) Ama alfabede çok güzel şeylerde var meselea deutsch bizde şöyle seslendirilir -doç- Ne kadar güzel :)))))))))) Renault -Reno hhhehhehhe sevdim ben bu işi :))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 16, 2012, 07:54:22 »
Şükrü izninle Türkçeyi sonradan öğrenmiş biri olarak cevap vereyim.Bazen yabancı kelimeler dilimize o kadar çok yerleşmişki öztürkçesini kullanayım derken tıkandığım çok olmuştur.Ben arap kökenli olduğum halde konuşurken elimden geldiğince arapça kelime kullanmamaya çalışırım.Gel görki sesteş kelimeler çoğu zaman sorun oluyor.Bazı kelimeler ise öyle bir anlam kayamasına uğramış ki evlere şenlik.Bir bayan arkadaşıma dost-um demeye korkuyorum.Oysa dost kelimesi o kadar güzelki...
Örnek:Danışma kelimesi neyi anlatır?Danışayım mı? Yoksa danışmayayım mı? Bir yabacı için o kadar zorki bu ayrıntılar.Benim için geçerli değil tabi.Bu arada kardeşim albefade Ğ harfi var ve bunu yumuşak G şeklinde okusunuz:) Ne yumuşağı kardeşim bildin Ğ işte .Bak mesela bu harfi sana anlatamıyorum :) Ama alfabede çok güzel şeylerde var meselea deutsch bizde şöyle seslendirilir -doç- Ne kadar güzel :)))))))))) Renault -Reno hhhehhehhe sevdim ben bu işi :))))))))

afyonkarahisarlastiramadiklarimizdanmisiniz? dilbilimciler birde buna cozum bulabilse :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ağustos 16, 2012, 08:01:06 »

afyonkarahisarlastiramadiklarimizdanmisiniz? dilbilimciler birde buna cozum bulabilse :)

afyonkarahisarlastiramadiklarimizdan misiniz? Şeklinde olmalı :) Gırgır olsun diye Türkiyede okumak için ışık okullarında türkçe öğrenen bir arkadaşa bu kelimeyi yazdım cevabı şu oldu.Tabi çevirip yazıyorum.-Abi Türkçe biliyorsun ama kelimeleri bitişik yazmışsın. :) Yani şöyle okumuş  Afyon kara hisarlaştıramadıklarımız dan mısınız? :))))))))))) sonra ekliyor.Hisarlaştıramamak ne demek ?:))))))))))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 16, 2012, 09:29:43 »
afyonkarahisarlastiramadiklarimizdan misiniz? Şeklinde olmalı :)

ikinizde yanlış yazmışsınız doğrusu: afyonkarahisarlastiramadiklarimizdan misiniz?

:D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ağustos 16, 2012, 10:41:00 »
ikinizde yanlış yazmışsınız doğrusu: afyonkarahisarlastiramadiklarimizdan misiniz?

:D

hande hanım "ikiniz de" olacak doğrusu. yazarken space tuşunuz tam basmamış sanırım.