0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani bir diz üstü pc almak istiyorum, özellikleri iyi olsun, şöyle i7'si olsun, 2gb ekran kartı olsun istiyor tabi gönlüm ama fiyatlar biraz aşıyor bütçeyi...şimdi sizden ricam, bana bu konuda verebileceğiniz tavsiyeleriniz nelerdir, hangi markalardan uzak durmalı, hangilerine sıcak bakmalı..?casper, acer, exper genel olarak hep daha ucuzlar, tavsiye eder misiniz mesela..?şimdiden alacağım cevaplar için çok teşekkür ediyorum...
Lenovo yada acer tavsiye ederim fiyat performans orani iyi bence zaten garantili alacaksiniz problem olursa servise yollarsiniz ama Tr'de hangi markanin servisi iyidir bilemem.
önemli olan servisi iyi olan değil servise gitmeyen markadır kadir bey. sizin oralarda kalite mevzusu ne durumda bilemem fakat türkiye'de acer kullananların çoğu arıza yaşıyor ya da bilgisayarın dış aksamında hasar meydana geliyor. lenovo tercih edilebilir diğerlerine göre daha sıkıntısız bir marka.
Toshiba Lenovo Asus acer ve suanda samsung kullaniyorum hicbirinde problem yasamadim asus ve samsungta tuslarini benim cocuk sokuyor onun icin iki kere garantiden klavye degistirdim baska bir problem yasamadim
lenovo -thınkpad modelitoshıbadell-insprionsektörün içindeyim va başka model almayın derim.
Dell, Samsung
Acer uzak durun der im abi 2 sene kullandım aşırı çabuk ısınan makinalar.Daha önce dell kullanmıştım çok memnundum
ne yaptın be ramazan acer ısınma konusunda en iyiler arasında ... eski travelmate serisi çok kötüydü...13.3 inc 3830tg i5 gt540m kullanıyorum. hiç ısındığını görmedim... oyunda oynarım
valla abicim bendeki acer çok aşırı ısınıyordu modelini bilmiyorum ama bir arkadaşım en çok ısınan modeli bu demişti doğruluğunu bilemem ama acer beni hiç memnun etmedi dell kullanmıştım hala özlüyorum o leptopumu şu an evdeki masaüstünü satıcam leptop alıcam bu konuda iyi oldu bir yandan senden tavsiye alalım abi
almışken iyi birşey olsun, CAD-CAM programlarını kasmadan çalıştırsın diye yüksek özellik istiyorum ama fiyat çok artıyor, sanırım i5 modellere baksam benim için daha hayırlı olucak...