0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kusura bakmayın ama, yaptığınız yorumları çok samimi görmedim.Teknik servis tecrubesi varmış gibi yorum yapıyorsunuz ancak doğru yönde değil......ya da (bağışlayın ama) kafadan atıyorsunuz.(Aşağıdaki rakamlar milyon adet anlamına geliyor.)Marka Notebook Netbook ToplamHp 38 6 44Acer 28 12 40Dell 21 3.8 24.8Asus 14 6 20Toshiba 15.8 3 18.8Lenovo 14.5 3.5 18
Teknik servis değilim ama 1997 yılından beri bilgisayar kullanıyorum. Acer-Asus ve Samsung Laptopları kullandım başıma gelenleri söyledim. İnternet istatistiklerine bakarak Laptop almak mantıksız. Elektronik birazda şans işi
ben olsam o paraya Macbook pro alirdim
ne yapacan ki macbook'u sırf ismi içinmi alıyorsun
Arkadaşlar bugün itibariyle laptop almış bulunmaktayım...http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx1006v-k53sv-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt540m-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=58027#allImageslinkteki laptopu aldım, ek olarak 4 gb'lık bir ram ekledim, böylelikle ram kapasitesi 8 gb oldu...
hayırlı olsun. yalnız vatan bilgisayar'ın distribütör garantisi vermediğini hatırlatırım. bilgisayarınızda herhangi bir arıza meydana geldiğinde kendi bünyelerindeki teknik elemanlar ilgileniyorlar. güle güle kullanın.
ben de vatanı distribütör garantisi veriyor diye biliyorum, herhangi bir arıza durumunda bilgisayarı vatan bilgisayara götürdüğünüz zaman onlar sizin adınıza servise yolluyorlar, veya fatura ve garanti belgesiyle beraber siz de direkt yetkili servise bırakabiliyorsunuz dediler....
oğuzhan ben gerekli açıklamayı 4-5 mesaj yukarıda yaptım.. rahat ol akşama kadar bu işin içindeyiz
yanlış... bimeks-istanbul bilişim paralel ithalat yapar... hepsiburada ve vatanbilgisayar distiribütör garantisi verir... şahsi olarak vatandan malzeme almadım ama bugüne kadar aracı olarak binlerce mal çektik hiç sorun yaşamadık. tüm ürünlerin garanti belgelerinde arena indeks datagate gibi distiribütör firmaların kaşesi vardı... hatta sitesinde de her üründe şöyle yazıyor.Garantidesiniz ! Vatanbilgisayar’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.