bu son bir ya da iki yıl içinde değişmiş sanırım çünkü önceden gerçekten de yoktu oradan dizüstü bilgisayar satın aldım vakti zamanında. servis kısmına gittiniz mi bilmiyorum içeride bir bölümde kendi elemanları tamir işlemlerini yürütüyordu. pcdepo, darty de distribütör garantisi veriyor. teknosa, electro world gibi marketler ise vermiyor. vatan bilgisayar işinde sitede belirtilmiş olmasına rağmen halâ tereddütlüyüm ben çünkü sıradışı indirimler yapmaya devam ediyorlar. birkaç yıl öncesine kadar malları yurt dışından illegal yollardan içeri soktukları söyleniyordu. inşallah sizin dediğiniz gibidir.
sıradışı kampanyalar dediğiniz size ucuz gelebiliyor

ama bana hala çok pahalı ... çünkü siz malın son kullanıcı fiyatlarını görüyorsunuz... oysa ben sektörün içinde olduğum için distiribütör fiyatlarını görebiliyorum... doğal olarak bu tip tekno marketlerin fiyatları bana çok yüksek geliyor... birde bankaların avantajları var
vatanın kendi bünyesindeki elemanlar pc çökmesi gibi distiribütör firmaya gönderilmesine gerek olmayan ürünleri kendileri tamir ediyor.. tıpkı benim kendim sattığım bilgisayarları en ufak bir çökme işleminde garantiye göndermediğim gibi...