0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 Otomatik versiyonunda kesinlikle çekiş sorunu çekmezsiniz, çekiş sorunu çekilen 1.33 motorlar içindir.Yol görüş mesafesşde bana iyi ama daha iyi olabilirmi olabilir.Otomatik alın rahat edin.
sercan abi oldumu şimdi bu bizimkide 1.33 ama uçak mübarek
1.33 kullandım gayet iyi fakat yokuşta 3 kişi ile biraz zorlanmıyor değil. Benden geçer not aldı açıkcası.
evet yokuşta bayılıyor
nasıl yani biz kullanmayı bilmiyor muyuz 4500 rpm üstünde kullansak elbet bayılmaz ancak fazla yakıyor o zaman...
estağfurullah tamda benim kastettiğimi yazmışsınız... eğer 4500 rpmde kullanmak istemiyorsanız. dizel alıp 1750-2500 rpmde rahatça kullanabilirsiniz.. ama söz konusu atmosferik olursa vede yokuşta çekiş isteniyorsa mecburen 5000 rpm civarında gezmeniz gerekir... şimdi atmosferik benzinli vede ufak hacimli bir araç alınıp sonrada yokuşta bayılıyor denmesi çok ilginç sürekli rampa olan bir yerde yaşıyorsanız atmosferik almanız tamamen hata hiç ekomomikliği kalmayacaktır..
ben 1.4 dizel M.M. vitesli arac sahibiyim.Performans olarak 1.4 dizel için memnun edici.benzinli modeli bilemiyorum tabiki.görüş açısı kullanımı etkileyecek durumda değil.yol tutuşu olarak çokta iyi olduğunu söyleyemem zira 2000 model focus aracımdaki performansa göre bunun yarı yarıya düşük olduğunu söyleyebilirim.
Görüş yazma inceliğinde bulunan bütün arkadaşlara, özellikle ömer özbayram beye (ayrıntılı verdiği bilgiler ve tavsiyeler için ) çok teşekkür ederim..Aslında daha önce de belirttiğim gibi her araçta ufak tefek sorunlar oluyor...Önemli olan kronikleşmiş sorunların olmaması diye düşünüyorum...Hani sonuçta emek ve zahmet harcayıp bir araç alıp, basınca gitmeyen bir arabaya sahip olmayı kimse istemez..Beklentilere göre de değişiyor..Bir sayfada yorumda şöyle diyor : Bu araba hayatta alınmaz, 160 ı geçince içeriye ses çok geliyor kulak tırmalıyor vs...Ben zaten ömründe 140 ı geçmemiş bir insanım ve aşırı hızın neler getirdiğini çok iyi biliyorum..Otomatik tercih sebebim hem rahatlığı hem de eşimden dolayıdır...Genel itibariyle alınacak bir araç olduğu kanısına vardım sizlerin sayesinde...En güzeli deneme sürüşü için aynı model bir araç bulup kullanmak...Nasip olursa yakında ben de bir Aurisli olarak aranıza katılacağım...Allah kimseye kaza ve belasız sürüşler versin...