0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uğurbey derya gibisin maşallah bende direkten dönmüşüm demek ki, toyotadan once astra classic almayı düşünüyorsum cok hoş bir araba diye düşünmüştüm
Opel deyince aklıma direk Uğur abi geliyo artık
vectra cok kullandim surekli olmasada arizalari hep oldu. Tigra kullandim 5-6ay kadar bazen hararet yapardi baska hicbir problem yasamadim . Allaha sukur hicbir toyotada hicbir problem yasamadim simdiye kadar 2 sene 99GLi, 3sene 2002hilux, 1sene 2006hilux 4x4, 3sene 2008hilux 4x2, 6sene 99soluna GLi ve simdide 6aydir 2010 corolla 2.0 kullaniyorum hicbir problem yasamadim yagini degistirip benzin koydum sadece:)
bazen hararet yapardı bundan daha büyük problem varmı... bizde 13 yıl hilux kullandık... bence dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam ve dayanıklı aracıdır hilux
sene 97-98 lerde arakadaşlarımın babalarının vectraları vardı.. bizde de toyota hilux vardı... onlara imrenerek bakardım. o yıllarda vectra = mercedes demekti benim için...o yıllardan içimde uhte kalmış. benimde birgün vectram olacak dedim... ve ilk vectramı aldım. sorunlar sorunlar arızalar olur be dedim gülü seven dikenine katlanır... diken falza batmaya başladı sattım yine vectra aldım. yeni aldığım vectranın dikenleri daha çok batıyordu.. sattım astra g aldım... aynı diken yine battı 3 gülün dikenide batarsa o gülleri koklamayacaksın
Benim de aklımda alternatif olarak opel vardı ama artık yok
aman şükrü maaşını gm ye yatırma sakın
Bir ara iyiden iyiye düşünüyorum abi. Hatta opel formuna üye oldum insignia için. Bir baktım ki bunla uğraşılmaz. Şimdilerde 2.0 exc.elgnt bakıyorum seninle de görüşeceğim 1.6 avensisle ilgili
o zamanda maaşını gri devlete iade edersin (yakıt masrafı )
Düp?
düp için kerem karip le görüşeceksin...
Görüştüm sıkıntısız kullanıyor. O yüzden bakıyorum düp olunca yormaz diye düşünüyorum abi. Yürüyen villa
şükrü kendin benim arabayı gördün işte... malzeme kalitesinden tutta konfora kadar mükemmel bir araba...