Gönderen Konu: astra classic..  (Okunma sayısı 7650 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
astra classic..
« : Ağustos 04, 2012, 23:09:50 »
herkese selamlar..2007 model opel astra classıc 1.6 twınport hakkında görüşleriniz nelerdir? araç beyaz renk 73000 km de 3-4 yerde ufak çapta lokal boya var..onun dışında bakımlı temiz bir araç..sizce ederi nedir arkadaşlar?
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Toyota Club Türkiye

astra classic..
« : Ağustos 04, 2012, 23:09:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: astra classic..
« Yanıtla #1 : Ağustos 05, 2012, 02:02:34 »
twinport motorların lpg ile uyum problemleri vardır... klasik opelin 100 hp motorunun yazılımsal olarak oynanan 105 hp lik ecotek motorunu kullanır motor olarak problemsiz olsada elektriksel olarak sorunları çoktur.. abs beyni motor beyni ve sensör arızalarına çok sık rastlanır. 1999 -2003 arası astra g kasaların devamı niteliğinde olup adı classic olarak değişmiş ve bolca mazlemeden çalınmıştır. süspansiyonları rezil bir otomobildir aşırı serttir.. yol sesini çok alıp rüzgar sesinide epeyce alır. kasa olarak sağlamdır. kolay deforme olmaz... alınırmı derseniz bence alınmaz bende 2001 model comfortu vardı hiç memnun değildim. konfor namına hiçbirşey yok arabada... fiyatları çok dengesizdir. çünkü aynı model yılında h kasası olduğu vede fiyatları yakın olduğu  için pek yüzüne bakan yok.. ortalama 23.000 le 25000 bin aralığındadır..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kadınlar insandır, biz insanoğlu.
  • Model Yılı: -
  • 25 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2012, 07:11:53 »
Uğurbey derya gibisin maşallah bende direkten dönmüşüm demek ki, toyotadan once astra classic almayı düşünüyorsum cok hoş bir araba diye düşünmüştüm  :D
Sizi sabah namazına kaldıracağına söz veren birisiyle evlenin!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2012, 10:32:14 »
Uğurbey derya gibisin maşallah bende direkten dönmüşüm demek ki, toyotadan once astra classic almayı düşünüyorsum cok hoş bir araba diye düşünmüştüm  :D

teşekkür ederim Yunus Bey... dışarıdan gözlemlemeyle bu işler olmuyor. Yada bir arkadaşımda var diyerek olmuyor.. bizzat yaşayıp görmek lazım.. hani derler ya anlatılmaz yaşanır diye...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 10, 2012, 12:29:49 »
çok lanet bi araç. gitmez arıza çok verir. bizde 99 model vardı kontaktan elektrik kesiyormuş 1 sene uğraştık. sonunda sattık kurtulduk ama sorunu da bulduk.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 10, 2012, 13:08:40 »

Opel deyince aklıma direk Uğur abi geliyo artık :)
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 10, 2012, 13:14:45 »
Opel deyince aklıma direk Uğur abi geliyo artık :)
sene 97-98 lerde arakadaşlarımın babalarının vectraları vardı.. bizde de toyota hilux vardı... onlara imrenerek bakardım. o yıllarda vectra = mercedes demekti benim için...
o yıllardan içimde uhte kalmış. benimde birgün vectram olacak dedim...
ve ilk vectramı aldım. sorunlar sorunlar arızalar olur be dedim gülü seven dikenine katlanır... diken falza batmaya başladı sattım yine vectra aldım.
yeni aldığım vectranın dikenleri daha çok batıyordu..
 sattım astra g -h aldım... aynı diken yine battı  :) 3 gülün dikenide batarsa o gülleri koklamayacaksın :) :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 10, 2012, 13:30:38 »
vectra cok kullandim surekli olmasada arizalari hep oldu. Tigra kullandim 5-6ay kadar bazen hararet yapardi baska hicbir problem yasamadim . Allaha sukur hicbir toyotada hicbir problem yasamadim simdiye kadar 2 sene 99GLi, 3sene 2002hilux, 1sene 2006hilux 4x4, 3sene 2008hilux 4x2, 6sene 99soluna GLi ve simdide 6aydir 2010 corolla 2.0 kullaniyorum hicbir problem yasamadim yagini degistirip benzin koydum sadece:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 10, 2012, 13:33:29 »
vectra cok kullandim surekli olmasada arizalari hep oldu. Tigra kullandim 5-6ay kadar bazen hararet yapardi baska hicbir problem yasamadim . Allaha sukur hicbir toyotada hicbir problem yasamadim simdiye kadar 2 sene 99GLi, 3sene 2002hilux, 1sene 2006hilux 4x4, 3sene 2008hilux 4x2, 6sene 99soluna GLi ve simdide 6aydir 2010 corolla 2.0 kullaniyorum hicbir problem yasamadim yagini degistirip benzin koydum sadece:)

bazen hararet yapardı :) bundan daha büyük problem varmı... bizde 13 yıl hilux kullandık... bence dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam ve dayanıklı aracıdır hilux

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 10, 2012, 13:40:21 »
bazen hararet yapardı :) bundan daha büyük problem varmı... bizde 13 yıl hilux kullandık... bence dünyanın gelmiş geçmiş en sağlam ve dayanıklı aracıdır hilux

Tigra'da hararet normalin biraz ustune cikiyordu sonradan tekrar iniyordu ciddi bir hararet yapmadi hic ama vectra heran sorun cikaracak gibi duruyordu.
simdiye kadar en memnun kaldigim arac 2 sene kadar 91 daihatsu appulase kullandim hicbir problemim olmadi ayni sekilde Toyotalarda beni hicbir zaman uzmedi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 10, 2012, 14:21:57 »
sene 97-98 lerde arakadaşlarımın babalarının vectraları vardı.. bizde de toyota hilux vardı... onlara imrenerek bakardım. o yıllarda vectra = mercedes demekti benim için...
o yıllardan içimde uhte kalmış. benimde birgün vectram olacak dedim...
ve ilk vectramı aldım. sorunlar sorunlar arızalar olur be dedim gülü seven dikenine katlanır... diken falza batmaya başladı sattım yine vectra aldım.
yeni aldığım vectranın dikenleri daha çok batıyordu..
 sattım astra g aldım... aynı diken yine battı  :) 3 gülün dikenide batarsa o gülleri koklamayacaksın :) :) 

Benim de aklımda alternatif olarak opel vardı ama artık yok :)
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 10, 2012, 14:24:10 »
Benim de aklımda alternatif olarak opel vardı ama artık yok :)

aman şükrü maaşını gm ye yatırma sakın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 10, 2012, 14:29:20 »
aman şükrü maaşını gm ye yatırma sakın :)

Bir ara iyiden iyiye düşünüyorum abi. Hatta opel formuna üye oldum insignia için. Bir baktım ki bunla uğraşılmaz. Şimdilerde 2.0 exc.elgnt bakıyorum

seninle de görüşeceğim 1.6 avensisle ilgili ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 10, 2012, 14:33:36 »
Bir ara iyiden iyiye düşünüyorum abi. Hatta opel formuna üye oldum insignia için. Bir baktım ki bunla uğraşılmaz. Şimdilerde 2.0 exc.elgnt bakıyorum

seninle de görüşeceğim 1.6 avensisle ilgili ;)

o zamanda maaşını gri devlete iade edersin :) (yakıt masrafı )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 10, 2012, 14:36:10 »
o zamanda maaşını gri devlete iade edersin :) (yakıt masrafı )

Düp?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 10, 2012, 14:36:50 »
Düp?

düp için kerem karip le görüşeceksin... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 10, 2012, 14:38:11 »

düp için kerem karip le görüşeceksin... :)

Görüştüm sıkıntısız kullanıyor. O yüzden bakıyorum düp olunca yormaz diye düşünüyorum abi. Yürüyen villa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 10, 2012, 14:39:35 »
Görüştüm sıkıntısız kullanıyor. O yüzden bakıyorum düp olunca yormaz diye düşünüyorum abi. Yürüyen villa :)

şükrü kendin benim arabayı gördün işte... malzeme kalitesinden tutta konfora kadar mükemmel bir araba...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 10, 2012, 14:44:27 »
şükrü kendin benim arabayı gördün işte... malzeme kalitesinden tutta konfora kadar mükemmel bir araba...

Aynen abi bir kaç senem var almak için ama alacam bu arabayı inş:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 10, 2012, 14:51:03 »
Opel araç alınmaz 2008 opel astra vardı sıfır almıştık. araba yağmur yağdıgında içine su doluyordu süngerle suyu çekiyordum rezillik resmen aldıktan bir kaç ay sonrada korna çalmamaya başladı servise götürüyoruz adamlar bulamıyor işlerine gelmiyor garanti kapsamından yapmak. garantisi bitti yine götürdüm bu sefer hemen buldular kornanın bilmem nesi yanmış 400 Tl dediler. daha sonra izmirdeki opel merkezi aradık bir kaç konuşmadan sonra ücretsiz olarak kornayı yaptılar sonrada hemen sattık kurtulduk