0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bırakın allah aşkına üye olduğum günden buyana sitede aşırı marka fanatizimi var. toyota o kadar iyi araba yapsa hersene satış şampiyonu olur. vw opel nedense hep bir adım öndedir toyotadan. corollam var inanın pişmanım aldığıma. leylek gibi araba virajda hiç güven vermiyor. gece camı açmak için tavan lambasını yakacaz utanmasak. bir vites kolu var dağlara taşlara yarım metre . şıklıktan zerafetten uzak bir konsolu varmış. aldığımda iyi gibi gelmişti ama nedense 1 haftada sıkıldım. güya full donanımlı arabasını aldık daha teyp mp3 çalmıyor.gögüse koymuşlar saklama gözü diye birşey çat çut kapanıyor. bunlarda toyotanın eksileri bence. astraj h g kasaların hepsini kullandım yakın çevremde kullananlar nedense sadece model yükseltiyorlar. vectra uzay kasayıda kullandım tank gibi araba yola oturdunmu gidiyor. c kasada keza öyle. ufak tefek arızaları mutlaka olur ama yerden yere vurmak kimsenin haddine değildir markaları. 1 2 ay içinde satacağım zaten corollayı büyük ihtimal opele geçiş yapmayı planlıyorum. en azından kapısını açınca konsolunun aydınlatma lambaları içeriyi ışıtsın toyota gibi cam düğmesini aratmasın
toyota zaten satış şampiyonudur.. yani dünyanın en çok satan markasıdır...
bir opelci fatih daha şu cam düğmesi de ne problem oldu arkadaş sanki hergün yeri değişiyor..
Fatih bey biraz fazla tepkili gordum sizi Allah gonlunuze gore guzel bir araba nasibeder insallah. ikinci degilmiydi? deprem, tusunami ve sel felaketinden sonra dusus yasadi biraz Toyota Dunyanin en degerli markalari arasinda ilk 15teki tek otomotiv markasi
Şu arabaların orasını burasına 3-5 ay sonra laf edenler yok mu, en eğlenceli üyeler onlar genelde. araç alırken bu üyelerin genelde kafasına silah dayanmıştır, mecburiyetten yarım metre vitesi olan bir arabayı almışlardır. Yola oturma konusu da çok özeldir " Golf olucak aga!!!! Böyle yola bir oturuyo tank mübarek " tayfası vardı biliyordum o adamlara göre E serileri 5'ler 7'ler falan hava civa "Golf olucak aga ne de olsa ALMAN" derler, bu Vectra eğlencesi de güzel olmuş.Sen gel bizim arabaları türlü saçmalıklarınla yerden yere vur, ondan sonra somut örnekli opeli eleştirmek haddimiz değildir. Oldu paşam başka? Biz gidelim sen tek takıl en iyisi.
alman arabası kemikli olur birde bu laf var kemikli ne demekse
iki defa farklı arabalarla(golf le ) takla attım ıkısındende burnum kanamadan dısarı cıktım orta sınıfa hitap eden araclar bir diger ifadeyle kendi segmenti içinde en sağlam kasa diyebilirim kasa ve kaporta bakımından Türkiye deki toyotalar malasef cok zayıf e her güzelin bir kusuru olur.
çarpışma testleri toyotaları her dönemde rakiplerine göre bir adım önde gösteriyor ama zeki hocam
Terbiyesizlik konusuna hiç girmiyorum.Ama edepsizlik nedir bakmanızı tavsiye ederim.
toyota zaten satış şampiyonudur.. yani dünyanın en çok satan markasıdır
bir opelci fatih daha
Valla Uğur kemik olayını mayıs ayında saatte 80km hızla bodoslama elektrik direğine girince anladım.Ön cam bile inmedi.Bende zaten hasar sıfır Allaha şükür.
opelci değilim. markayla alakam olmaz. sizinde olmasın zaten. markalar babamızın değil. bazı arkadaşlar takım tutar gibi tutuyorlar savunuyorlar markaları. şahsımca incelediğim kadarıyla toyotadan daha iyi geldi araçları bana opelin.
kusura bakmayın ama foruma gelip toyotaya laf atıp opeli savunur tarzda yorumlar yazmak da fanatiklik.. size göre iyi geldiyse bana göre de kötü (bana göre iyi olmayan özellikleri var demek istiyorum).. yılda bir yada 2 yılda bir 1000-2000 liralık masraflarla karşı karşıya kalmasaydık hala astra vectraya ya biniyorduk.. yemişim yol tutuşunu.. ammaa biz aile arabası aldık siz hızlı kullanıyomuşsunuz yol tutuşu işinize yarar.. tercih sebebiniz bizden farklı.. ama ben gidip opel forumunda artislik yapmıyorum
çok heyecanlısın adaş kimse kimseye artislik yapmıyor. 16 yaşından beri çalışıp kendime araba aldım ve verdiğim paraya değmediğini düşünüyorum. senin gibi babamın arabasıyla artislik yapmıyorum. bana şimdi tutupta hızlı araba kullanmıyorum deme daha yaşın 18 tabiri caizse memur gibi araba kullanıyorumda deme. araba işi şans işidir ben satıp s40 astra octavia hangisi denk gelirse ondan yana kullanacağım. sorunsuz olacağına yol tutsun donanım olsun...