Gönderen Konu: astra classic..  (Okunma sayısı 7653 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: astra classic..
« Yanıtla #20 : Ağustos 10, 2012, 14:53:00 »
Opel araç alınmaz 2008 opel astra vardı sıfır almıştık. araba yağmur yağdıgında içine su doluyordu süngerle suyu çekiyordum rezillik resmen aldıktan bir kaç ay sonrada korna çalmamaya başladı servise götürüyoruz adamlar bulamıyor işlerine gelmiyor garanti kapsamından yapmak. garantisi bitti yine götürdüm bu sefer hemen buldular kornanın bilmem nesi yanmış 400 Tl dediler. daha sonra izmirdeki opel merkezi aradık bir kaç konuşmadan sonra ücretsiz olarak kornayı yaptılar sonrada hemen sattık kurtulduk

korna opellerde kroniktir... arızanın sebebi ise cim modülü denen bir zımbırtı... opel bunu kabul edip araçlarını çağırmadı... oysaki toyota geri çağırdığında kıyametler kopuyor...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 10, 2012, 14:53:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 10, 2012, 14:56:03 »
sonucta opel bir yanlış yaptı ve üstüne düşeni yapmadı buda kesinlikle müşteri kaybı yaşatıyor beter olsunlar
Toyotanın yaptığı ise markasının büyüklüğünün gösteriyor bence

korna opellerde kroniktir... arızanın sebebi ise cim modülü denen bir zımbırtı... opel bunu kabul edip araçlarını çağırmadı... oysaki toyota geri çağırdığında kıyametler kopuyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 10, 2012, 15:06:57 »
sonucta opel bir yanlış yaptı ve üstüne düşeni yapmadı buda kesinlikle müşteri kaybı yaşatıyor beter olsunlar
Toyotanın yaptığı ise markasının büyüklüğünün gösteriyor bence

halbuki korna kazaya sebebiyet verebilecek en büyük etkenlerden birisi ... bir dönem astra h vardı bende de birkaç ay kadar kullanıp hemen satmıştım... defalarca korna tutukluluk yapardı ... kaç defa kaza atlattım ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ağustos 10, 2012, 15:40:46 »
halbuki korna kazaya sebebiyet verebilecek en büyük etkenlerden birisi ... bir dönem astra h vardı bende de birkaç ay kadar kullanıp hemen satmıştım... defalarca korna tutukluluk yapardı ... kaç defa kaza atlattım ...
Uğur abi çekilişe katılsan ve 0 Km Opel kazansan ne yapardın :)
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 10, 2012, 15:41:59 »
Uğur abi çekilişe katılsan ve 0 Km Opel kazansan ne yapardın :)

elimi eteğimi değmeden bayiyi arayıp %20 daha ucuza size satabilirim derdim :) :) oradan gelecek parayla kendi aracımıda satıp rav4 alırdım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ağustos 10, 2012, 15:43:13 »
elimi eteğimi değmeden bayiyi arayıp %20 daha ucuza size satabilirim derdim :) :)
O kadar soğudun yani Opelden. Bizim bir tanıdık opel insignia almıştı lpg taktırdı. Lpg enjektörlerinden sorun yaşıyor şu aralar :)
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 10, 2012, 15:44:13 »
O kadar soğudun yani Opelden. Bizim bir tanıdık opel insignia almıştı lpg taktırdı. Lpg enjektörlerinden sorun yaşıyor şu aralar :)

20.000 km sonra siboplarda da sorun yaşar rahat olsun kendini kasmasın :) dönülmez yola girmiş artık allah yardımcısı olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ağustos 10, 2012, 15:45:16 »
Valla ben motor konusunda rahatım aldım 1.6 102 hp motoru. Lpg ye de %100 uyumlu zaten. Sıkıntısız biniyoruz çok şükür.
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 10, 2012, 15:50:07 »
Valla ben motor konusunda rahatım aldım 1.6 102 hp motoru. Lpg ye de %100 uyumlu zaten. Sıkıntısız biniyoruz çok şükür.

senin motora lafım yok bende kullandım 2 passat 1 bora da... tek sorunu gaz kelebeği onun haricinde tepe tepe kullan... ne zaman boğaz kelebeği ve oksijen sensörü sorunları başladı 1 kere temizlet sorun tekrarlarsa  hemen sat

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ağustos 10, 2012, 15:56:16 »
senin motora lafım yok bende kullandım 2 passat 1 bora da... tek sorunu gaz kelebeği onun haricinde tepe tepe kullan... ne zaman boğaz kelebeği ve oksijen sensörü sorunları başladı 1 kere temizlet sorun tekrarlarsa  hemen sat
Abi senin kullandığın bora ve passatta ki 1.6 motorla bizim jettadaki motor birazcık farklı :) Yani 145 olan tork 148 yapılmış gibi değişiklikler olmuş. Ayrıca hiç gaz kelebeği sorunu filan olmadı belki onuda düzeltmişlerdir inşallah da olmaz :)
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 10, 2012, 15:59:01 »
20.000 km sonra siboplarda da sorun yaşar rahat olsun kendini kasmasın :) dönülmez yola girmiş artık allah yardımcısı olsun :)

:rofl:
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 10, 2012, 16:07:37 »
Abi senin kullandığın bora ve passatta ki 1.6 motorla bizim jettadaki motor birazcık farklı :) Yani 145 olan tork 148 yapılmış gibi değişiklikler olmuş. Ayrıca hiç gaz kelebeği sorunu filan olmadı belki onuda düzeltmişlerdir inşallah da olmaz :)

eminmisin 2000 sonrası hitler motorlar 148 nm diye biliyorum bir araştır istersen .. emin olmak için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 12, 2012, 15:15:03 »
uğur bey ne kadar çok biliyorsunuz. sanki opel firması hayatında hiç araba yapmamış.
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 12, 2012, 15:30:56 »
uğur bey ne kadar çok biliyorsunuz. sanki opel firması hayatında hiç araba yapmamış.

biliyorum çünkü bu yaşıma kadar opel rekord opel corsa b-c astra g-h vectra b araçlarımız oldu... hatta ben demiyorum opel forumuna girerseniz bahsettiğim arızaların ne kadar çok olduğunu görürsünüz... bilmeye gerek yok yaşamak yetiyor... insignia 1.6 180 hp lpg yüzünden açılan motorlar servis kayıtlarından öğrenin..

bu forumu iyice inceleyin sensör arızası egzantirik devir sensörü egr valfi cim modülü motor beyni abs beyni ateşleme bobini hararet  gibi kaç tane  kelime bulacaksınız... birde opel forumuna girip bakın bakalım sonra bana hak verip opelin araba yapamadığını anlayacaksınız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 12, 2012, 15:56:07 »
biliyorum çünkü bu yaşıma kadar opel rekord opel corsa b-c astra g-h vectra b araçlarımız oldu... hatta ben demiyorum opel forumuna girerseniz bahsettiğim arızaların ne kadar çok olduğunu görürsünüz... bilmeye gerek yok yaşamak yetiyor... insignia 1.6 180 hp lpg yüzünden açılan motorlar servis kayıtlarından öğrenin..

bu forumu iyice inceleyin sensör arızası egzantirik devir sensörü egr valfi cim modülü motor beyni abs beyni ateşleme bobini hararet  gibi kaç tane  kelime bulacaksınız... birde opel forumuna girip bakın bakalım sonra bana hak verip opelin araba yapamadığını anlayacaksınız..

wv opel ve renault forumlari aglama duvarina donusmus durumda :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 12, 2012, 16:04:12 »

wv opel ve renault forumlari aglama duvarina donusmus durumda :)

valla doğru yaa resmen ağlama duvarı :) :) :) bizim nankör toyotacılar kıymet bilmez :) :)  bizde burada akşama kadar memleket meselesi kemal abinin hitler fotoları geyik muhabbet yaparız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ağustos 14, 2012, 07:10:00 »
bırakın allah aşkına üye olduğum günden buyana sitede aşırı marka fanatizimi var. toyota o kadar iyi araba yapsa hersene satış şampiyonu olur. vw opel nedense hep bir adım öndedir toyotadan. corollam var inanın pişmanım aldığıma. leylek gibi araba virajda hiç güven vermiyor. gece camı açmak için tavan lambasını yakacaz utanmasak. bir vites kolu var dağlara taşlara yarım metre . şıklıktan zerafetten uzak bir konsolu varmış. aldığımda iyi gibi gelmişti ama nedense 1 haftada sıkıldım. güya full donanımlı arabasını aldık daha teyp mp3 çalmıyor.gögüse koymuşlar saklama gözü diye birşey çat çut kapanıyor. bunlarda toyotanın eksileri bence. astraj h g kasaların hepsini kullandım yakın çevremde kullananlar nedense sadece model yükseltiyorlar. vectra uzay kasayıda kullandım tank gibi araba yola oturdunmu gidiyor. c kasada keza öyle. ufak tefek arızaları mutlaka olur ama yerden yere vurmak kimsenin haddine değildir markaları. 1 2 ay içinde satacağım zaten corollayı büyük ihtimal opele geçiş yapmayı planlıyorum. en azından kapısını açınca konsolunun aydınlatma lambaları içeriyi ışıtsın toyota gibi cam düğmesini aratmasın
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 14, 2012, 07:17:42 »
Fatih senin burada ne işin var o halde.Sat toyotanı sende kurtul bizde.Fanatizmmiş!
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ağustos 14, 2012, 08:16:18 »
Alıntı
Fatih senin burada ne işin var o halde.Sat toyotanı sende kurtul bizde.Fanatizmmiş!
Ne demek burda ne işin var. Bunu Söylemek sizemi düştü ! Sizemi kaldı .Kaldıki burası bir forum sitesi. Evet açıkca söylüyorum burda bazı arkadaşlar toyotanın sahibi gibi konuşmalar içinde birisi bir laf etsin ooo kıyamet kopuyor. Aracımı satıp satmayacağıma siz karar veremezsiniz. İster satarım ister binerim istersemde gider toyota plazanın önünde benzin döker yakarım. Size kalmadı ne yapacağım.Terbiyesizliğin lüzumu yok.
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ağustos 14, 2012, 08:40:52 »
Ne demek burda ne işin var. Bunu Söylemek sizemi düştü ! Sizemi kaldı .Kaldıki burası bir forum sitesi. Evet açıkca söylüyorum burda bazı arkadaşlar toyotanın sahibi gibi konuşmalar içinde birisi bir laf etsin ooo kıyamet kopuyor. Aracımı satıp satmayacağıma siz karar veremezsiniz. İster satarım ister binerim istersemde gider toyota plazanın önünde benzin döker yakarım. Size kalmadı ne yapacağım.Terbiyesizliğin lüzumu yok.
Yapıyorsanız yapın o size kalmış ama o ne öyle yok vites kolu şöyle koltuk böyle.O kadar problemli ise kurtulursun olur biter.Terbiyesizlik konusuna hiç girmiyorum.Ama edepsizlik nedir bakmanızı tavsiye ederim.

Markayı yerden yere vurmayın diyorsunuz ama sizinde yaptığınız tamamen bu ve beni kızdıran da bu nokta zaten.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...