0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende takabilirim
yazmıyorum birşey
kanka kurtulamazsınız vala haftaya takmayı düşünüyorum tecrübeli olarak sizden yardım alıcam yani
hey hey hey sakin olun ne pimaşı ya benim 2009 corollada var filtre. öncesinde aem kit aldım, 2003 sonrası yazıyordu kutusunda, olmadı uymadı, sonra gittim kn kit aldım, kutunun ucunda bir parça var, 2 somunla beraber çıkarıyorsunuz sonra kutudan o parçayı ayırıyorsunuz, filtreyi o parçaya takıyorsunuz. hadi geçmiş olsun. bir ara fotoğrafları da çekerim
aynen çok güzel olur ses te ve yakıtta herhangi bir değişme oldumu
seste fark efsane, inanılmaz fark var.. yakıtta da ilk bir kaç ay baya arttı çünkü ses için hep bastım hep bastım.. bir de kn filtrelerde ses karakteri çok ilginç bizim arabada uygulayınca.. 3 bine kadar v motor gibi (yani v6 olur v8 olur) homurduyor, sonra 4 bine kadar uğuldamaya dönüşüyor tok bir sesle, 4 binden sonra sinirli bir kükremeye dönüşüyor ses tizleşerek (daha doğrusu midleşerek) en son da 5 binden sonra bu tizleşmeye ek olarak tıslama ekleniyor.. mest ediyor yani red line'a kadar bastırıyor adama.. gidişi fark etti biraz bende, arkadaşın mini cooper ile rollingte kafa kafaya gidiyorduk şimdi benim kafa öne atıyor.. ben sese falan alıştım, normal kullanıma döndüm, yakıtım da normale döndü maşallah
çokta abartı bir ses olmasın aslında peder bey gerçi binmiyor benim arabama ama dükkana falan giderken ne lan bu demesin bide bana işin aslı tok bir ses istiyorum şu an sesi çok cılız geliyor bana birde bu filtre internette falan varmı varsa link atabilirmisiniz
Türkay kn'in hangi modeli(universalmi), birde resim koyarsan güzel olacak.
evet abi universal,hava karardı diye fotoğraf çekmek mantıklı gelmedi bana.. ses sistemi için çektiğim varsa kaput altını, onlardan birini koyarım şimdi biraz kurcalayım