0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende yed marka fıltre taktım haftasonu. Oksijen sensörü bosta kaldı bı sıkıntı cıkartırmı?
101 kasada çok bir sıkıntı olmaz dert etmeyin.
yararrı yada zararı yok yani abi.
araç lpgli ise kutu içi filtre takılıyken ve sensör yerindeyken bir lpg ayarı yaptırın sonra hava filtresine geçiş yapıp kullanın. yok benzinli kullanıyorsanız da o sensöre bir çözüm bulup takın.. uzun yolda yerine takılı olmamasının bedelini daha fazla yakıt yakarak ödemiştim..
ben normalde karbon kazanlı simota niyetiyle gittim, denedim olmadı, uymadı.. sonra adam bak bir kn var deneyelim falan dedi. denedik.. başta beğenmedim, çünkü karbon kazanlı simotaların sesi daha tok.. neyse kn markasında boğaz çapı tam uyan bir tek model var zaten onu aldım onu taktık.. biraz sonra çekerim fotoğrafını da.. malesef modelini hatırlamıyorum ama, kutusu ankaradaki evde kaldı :(yok ya ne beygiri şundan gelecek beygirden ne olacak? 1-2 hp anca o da en üst devirlerde :)2 araba denk gelebilirsek rolling yaparız, diğer arabadan çekeriz videoyu bütün ses değişiklikleri duyulur zaten sesi anlattığım kısım gaz köklenmiş şekilde hızlandığım zaman sesin karakteri.. biraz sonra çıktığımda video da çekerim içinden duyulduğu kadar dinlersiniz. ayrıca 3000e kadarki ses bu araçtan çıkabilecek en güzel ses. ve filtreden sonra çıkacak ses tabii ki gaza tam basılı olduğunda çıkar, çünkü filtrenin bir ses çıkardığı falan yok, sadece gaz kelebeğinin açıklığı ile motorun içindeki sesi duyuyoruz, kutu filtreler o sesi kesiyor, motordan çıkan sesi.. o yüzden filtre takıldıktan sonra ses için sürekli tamamen gaza basarak hızlanılıyor
P Plater Mods - How To Install A Pod Filter (se01 ep03)özellikle 5:30 ve 5:50 sonrası süreleri izlemenizi...
bende rölantide bile tam gaz yaparsan ses geliyor yüksek şekilde.. yani atıyorum 30km hızla 5e attık diyelim, tam gaz yaptık.. birden devirlenmiyor ya, gayet homurdanma oluyor.. desibel az, ama homurdanma mevcut