0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seste fark efsane, inanılmaz fark var.. yakıtta da ilk bir kaç ay baya arttı çünkü ses için hep bastım hep bastım.. bir de kn filtrelerde ses karakteri çok ilginç bizim arabada uygulayınca.. 3 bine kadar v motor gibi (yani v6 olur v8 olur) homurduyor, sonra 4 bine kadar uğuldamaya dönüşüyor tok bir sesle, 4 binden sonra sinirli bir kükremeye dönüşüyor ses tizleşerek (daha doğrusu midleşerek) en son da 5 binden sonra bu tizleşmeye ek olarak tıslama ekleniyor.. mest ediyor yani red line'a kadar bastırıyor adama.. gidişi fark etti biraz bende, arkadaşın mini cooper ile rollingte kafa kafaya gidiyorduk şimdi benim kafa öne atıyor.. ben sese falan alıştım, normal kullanıma döndüm, yakıtım da normale döndü maşallah
türkay bana tam olarak markasını söylermisin yada ben bu filtreyi nerden bulurum bir tuning çiye gittiğimde ne dersem bana bu filtreyi verir:) cahillikte kötü
Şimdi kaç beygir fark eder Türkay abi ?
hocam yanlış anlamada, bence biraz mübalağ etmişsin, senin aracında dahil, bir çok araca filtre uygulaması ve tatbikine şahit oldum, fakat ben hiç öyle birşey ne duydum ne gördüm, 1.si filtrenin vereceği ses, hava çekişine duyarlı, yani, 3000e kadar, tapa gaz gelmedikçe , normal sürüşte hiçbirşey duyamazsın, belli devirlerden sonra, tok bir ses vermeye başlar, ama bu sesin desibeli oldukça düşük, hangi araca uygulanırsa uygulansın, tıslama olayınıda çözemedim açıkcası, şu an hali hazırda 2002 model bir corolla var yakınımda, onda da uyguladık biz, fakat dediğim gibi, hafif ve tok bir ses, ya belli devirden sonra, ya da gaz tepkisini sert uyguladığında.
o zaman sana tek önerim simota carbon charger. ama kit şeklinde satın al pimaşla uğraşma
Kanka sadece 20 liraya filteryi alıp orjınale baglayım diyorum
la git dediğimi al ya da kn, aem gibi markalar al. hatta para veririm diyosan pipercros al favorierimden birisi. 20 liraya aldığın filtre toz moz geçirir nolur nolmaz
kanka çok para onlarda yav
kn filtre 140tlaem filtre 150tlpipercross filtre 250tlmarkasız, yed, modacar bilmemne filtre 20 tlrektefiye 1000-3000tl arası.. seçim senin
bende var bir filtre 30 tl ye gönderiym sana hacı
benım dediğim 20'lik filtreden mı ama
he basit birşey miş bu kendim bile takarım ben bunu teşekkür ettim üşenmeden fotoğraf çekip yüklediğin için
yok ben 50 tl ye aldım 1 gun takılı kaldı aracta babam sagolsun tertemız duruyor
bir yerden gıcırtı geliyo