0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün itibari ile 2010 Auris 1,6 Comfort Extra aracıma BRC MY 11 Lpg sistemi taktırdım. Montajını 2A Ankara Yetkili Bayisi olan Mocan Gaz da yaptırdım. 1.500 TL / 12 Taksit olarak ödememi gerçekleştirdim. Araştırmalarım ve bu konuda yetkin insanlardan aldığım bilgiye göre optimum %45 lik bir tasarruf söz konusu. Kısaca karma olarak 10.000 Km de kendini amorti ediyor.İzlenimlerimi önümüzdeki zaman dilimlerinde paylaşacağım.
Hayırlı olsun Tuncay güle güle kullanın.İzlenimlerini aktarmanı dört gözle bekliyoruz. Malum benzin fiyatları durmuyor yerinde, eninde sonunda bizde LPG leneceğiz faydalı bilgiler olur bizim içinde ..
@ Oğuzhan Taş@ Ferdi ÖZHAN@ Hasan Murat BELEN@ Vedat Nurkan GÜLENiyi dilekleriniz için teşekkür ederim.@ Hasan Murat BELEN Stepne lastiği haznesine 47 Lt lik simit Lpg tankı kullanıldığı için bagaj olduğu gibi kaldı. Stepne lastiği şimdilik bagajımda duruyor.
Hayırlı olsun öncelikle...Düşük viteslerde (özellikle 1. vitesde yani kalkışlarda) titreme sorunu sizin canınızı sıkmayacaksa ne mutlu...
Yapma abicim yaa nolur Daha gecen hafta Ankara'daydım. Uğramam gereken yerler birbirinden çok bağımsız olduğu için araç ile gitmedim özellikle. (Aracımda navigasyonum yok ve sabah saatlerinde orda olacağım için o yoğun mesai trafiğinde küfür yememek adına bunu yaptım, trafikte sorarak biyer elbette bulunur ama bunu ankara gibi biyerde 07:00 - 09:00 saatlerinde yapmayı gözüm kesmedi )Taksi kullandım gideceğim yerlere (İyi ki de öyle yapmışım )Bindiğim 4-5 taksinin hepsi Lpg'li idi. Hepsi ile bunu özellikle konuyu biyerden açıp konuşmak istedim ve (dediğimi de yaptım )Konuyu bir şekilde dolandırıp Lpg' ye getirdim ve hepsinden aldığım ortak cümleler Lpg' yi lanetler nitelikteydi, ''Tasarrufu batsın, böyle iş mi olur kardeşim '' şeklinde dert yanıp, yaka silkiyorlar laf aramızda ve yine hepsinin ortak bir başka düşüncesi; Lpg' nin düşük viteslerdeki titreme sorunu idi.
abi onlar arabayı çok uzun kmler lpg ile kullandıkları için böyle bir sorun oluşmuş olabilir.ama bizim daha 10000 km oldu ve daha sorun yok inşallah ilerdede çıkmaz.birde arabayla kalkarken araba titreyerek kalkıyorsa bunun asıl nedeni baskı balatadır.buji kaynaklıda olabilir.birde taksiciler sabahtan akşama kadar araba sürdükleri için baskı balata çok ısınıyor.hemen suçu lpg ye atıyorlar ama önce baskı balatayı ve volanı değiştirsinler vede garanti olsun diye birde bujileri değiştirsinler..o zaman baksınlar ne titreme kalıyor nede başka bir şey.bir daha ankaraya yolunuz düşer ve o taksicileri görürseniz bunları söylersiniz
Tamam Abicim haklısın O taksicilere bunu iletmem biraz zor ama