0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpgnin gidişte kalkışta benzinden farkı olduğunu söyleyeni aracı kullanmaya davet ediyorum. Herkes tutturmuş birşey konuşuyor... En ufak bir fark güç kaybı yok aracımda hatta serin havalarda lpg ile daha seri olduğunu bile söyleyebilirim. En önemli şey güzel sistem daha da önemlisi işine hakim bir usta. 2008 auris 1.6 brc my-11. Reklam yapmak istemem ama FS otogaz izmit
kardeşim benim sinir olduğum biri diyo kalkarken titremesini umursamayacaksan taktır biri diyo çekişten düşmesini kabul ediyosan taktır yani ağzı olan konuşuyo aracı kullanmamış yıpranmış araçlara binmiş ve bu yorumları yapabiliyo. İnan ben hiç bir farkını göremedim yokuşta bile ama şunu belirteyim ben genelde araçta yalnız oluyorum yanımda birkaç kişiyle belki hissedebilirim dediklerini.
ergün abi lpg taktırmak için fazla geç kalmayın derim ben.çünkü lpg siz geçen her saniye cebinize çok büyük zarar
Ah be Okanım şu garanti olayı olmasa Garanti bitsin 1 dk durmayacam zaten Eğer imkanım el verirse LPİ sistem düşünüyorum hayırlsı bakalım
tabi abi haklısın garanti varsa artık dişi sıkıp 1 yıl daha beklemek gerekiyor lpi sisteminin fiyatı hakkında bilgim yok ama sıvı püskürtmeli olduğu için en iyi lpg sistemi.eğer çok uçuk fiyatı yoksa en uygun tercih olur
Yorumsuz
Hayırlı olsun güle güle gazlayın. Ekonominin her türlüsü iyidir etrafa zarar vermediği sürece.
Hayırlı olsun... Bol tasarruflu sürüşler dilerim...LPG ile insan aracına daha da zevkle biniyor canım...
bende 1 senedir acaba taksammı diye düşünüyor, her benzin zammından sonra forumlarda lpg yorumları okuyup taktırmaya karar veriyorum ama sonra vazgeçiyorum Nereye kadar gidecek bu şekilde bakalım, hayırlısı.
hoşgeldin lpg elveda eksoz supapları