0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim 2012 Yarisin de kapı fitilleri sanki 10 cm aralıklarla yapıştırılmış şekilde. Sedan arabalar için se neden hala birçok firmanın amortisörlü sisteme geçmedigini anlamıyorum. Begenmediğimiz Fiat Linea da bile bagajda amortisör kullanılmış.
yerlere göklere sığdırılamayan VW jetta'nın videodakinden bir sonraki kasasında aynı corolladaki bagaj mekanizmasından kullanıldı...bunu da gözardı etmemek gerek...
Ha ha ha Ben fiat linea yı örnek göstermiştim Mesaj Birleştirildi: Şubat 01, 2015, 09:19:31Bunlar da dün showrum da çektiğim corolla torpido ve yolcu air bag kısmı.
Bu Corolla da ki airbag dalgalanması 2013 model Mercedes A200 / AMG'de var. Bizzat canlı şahit oldum teyzemin oğlunun 1 ay önce aldığı A200'de.
Abi seni bizzat etiketlemek aklımdan geçmedi değil . Ben sadece showrum ürünlerin de olmasını temenni ediyorum abi inşallah senin arabada yoktur. Bana garip geldi, torpido açma kolunun orasıda dikkatimi çekti. Eminim senin de almadan önce dikkatini çekmiştir. Abi işin aslı toyota olarak değil genel olarak böyle kusurlarla firmalar nasıl üretim yapıyorlar anlamış değilim. Koltuğun süngerin den rahatsız olan abilerim bu durumları nasıl karşılıyorlar acaba.
Plastikler, daha doğrusu günümüzde otomobillerin %90'dan fazla parçaları geri dönüşüm, o nedenle bazı görüntüler ve malzeme dokunuş hissi eskisi gibi olamamaktadır. Bu aracın kalitesinin düştüğü gibi algılanmasına sebep olsada tam tersine artış vardır.Donanım kalite değildir, Kaliteli donanım vardır.