0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
internetteki videolar cok yaniltici olabiliyor genelde fake en iyisi bayiye gidip alacaginiz arabalari test etmek
Nasıl yani? Almadan önce test sürüşü sırasında kaza mı yapalım
Ilk video'yu referans alarak yazilmis bir yorum.
-beyfendi test surusu icin form uzerine adinizi yazmamiz lazim, ne yazalim?- kisaca NCAP yazabilirsiniz
formundasin bugun bakiyorum Allah bozmasin keyfini
Hepberaber hocam Isin ciddi yorumunu yukarda yazdim ben; onemli olan kaza sonrasi disinin nasil gorundugu degil, kabinin ne durumda oldugu
Jetta versus Corolla Chico Volkswagen ben anlam veremedim
valla jetta her türlü corollayı yer kaporta sağlamlığı donanım marka imajı türkiye'de toyotadan bin kat yüksektir. sokağa çıkın her 10 toyotacıdan 7 8'i corollamı jetta deseniz tabiki jetta der
ww nin kaputu bencede gerçekten sağlam elle falan öyle kolay esnediği bende bora da denedim bir arkadaş ait olan arabada esneme falan olmadı. bu adam abartmış kendinden geçmiş. benim toyota arkadan duran cruze ye vurdu güzel bir hızla hemde benim arabanın plakalık kırıldı öndeki araba resmen içeri girdi bagajı.benim tamponda bile esneme olmadı çok şaşırmıştım adam eyvah arabam gitti derken ben özür dileyerek bir yandanda içimden gülüyordum arbada birşey yok diye:) daha sonra ışıklarda arkadan fiesta vurdu tamponun alt tarafı 10 cm yırtıldı yani bir bozukluk yine yok güm diye arkadan vurdu ama arkadaki araç oyuldu resmen benim araba 10 cm tampon yırtığı ile atlattı halada tampon fabrika çıkışı gibi dümdüzdür çizgileri. ww ile kalite olarak ölçülürse elbette ww üstündür bence. videoda olduğu gibi kapılardaki contalar gerçekten öyle hemen çıkıyor toyota plastik konusunda bence saçma sapan iş yapıyor basite kaçıyor gibi 2006 corollada gösterge camının acayip dokunsan çizilecek olması mesela.
Mantık olarak arkadan darbe alan araç hasar görür. Yani cruze size arkadan çarpmış olsaydı aynı şartlarda sizin aracınız o şekilde hasar alacaktı. Ama çarptığınız cruze'nin sahibine dua edin o an frenlere asılıpta sizin arabanızında tampon paneli dağıttırmamış...
ikinci kazayıda belirttim arkadan çarpan fiesta ve darma duman olan fiesta:) oda arkadan çarptı ama dağğıttı kendini:)