0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sorun Vw de degil,doğuş oto da adamlar garantiden parça değiştirmemeye yemin etmişler.Yeni seat leonlar da ön led farlar buğu yapiyor ve kesinlikle geçmiyor.Bu sorun bütün led paketli Leonlar da var ve kesinlikle üretim hatasi.Zaten kullanicilar forumlarda belirtiyor ama bizim forumda auris,yaris,corolla vs. Servis kesinlikle değiştirme taraftari,kullanici hatasi deyip geçiştirmiyorlar en azindan.
Aynen benim anlayamadığım da neden Toyota kullanıcıları Volkswagen'den günahları kadar hoşlanmıyor. Şimdi desem ki 1.6 TDI DSG Highline bir Golf verelim Auris ile takas edelim desem kimse almaz.
Tekin bey öyle deme ya Beetle çok hoş ama yeni kasa Passat gerçekten çok güzel olmuş hayırlısı ile Dayım alacak kullanınca yorumlarını yazarım.
Doğuş oto'yu bilmiyorum işim olmaz fakat sanırım Skoda'nın servislerine de el atacakmış deniliyor. Farlarda buğulanma varsa bu üretim hatasıdır ama Samet arkadaşımızın Golf'te bahsettiği ön kol dayamanın çökmesi kullanıcı hatasıdır bunları iyi ayırt etmek gerekiyor.
Zafer Bey öncelikle corolladaki potluk tabi ki normal değil ben olsam bende rahatsız olurum, bende bu konuda gayet titizim.Bindiğim araçların çoğunda benzer sorunlar gözüme çarpar benimde. Örneğin arkadaşın 1 yıllık astra j sinde fark etmediği sol kolon birleşim noktasındaki sıkıntıyı biner binmez fark ettim, çocuk şaşırdı. bilmiyorum bütün j kasalarda aynı şekilde mi.Şimdi şu linkteki golf 7 nin teyp altına dikkat edin, birleşim yeri sizce ne kadar estetik, bu bütün 7 lerde böyle http://3.bp.blogspot.com/-WH6LNt4Wdyg/VC2E6YCtczI/AAAAAAAAj6k/8ZpzA-eJxss/s1600/Volkswagen%2BGolf%2BAlltrack%2B3.jpgdiğer yönden, sizin aracı 12 küsür saniyede 100 e çıkaran 105 lik tdi ne kadar başarılı ise 1.4 d4d de bence o kadar başarılıdır.Şu anda kullandığım 1.4 d4d aracın 0-100 verisinin 11.9 saniye olduğunu varsayarsak bir süre önce kendi merakımı gidermek için hazırladığım tabloya göre toyota dizeli gayet başarılı. Toyota olur da bu motora güncellerse, piyasada çok nal toplatır.110luk astra nın 0-100 nün 12sn olduğunu tekrar hatırlatmakta fayda var citroen c4 92ps 1.6 Hdi--- 12.9sncitroen c4 112ps 1.6 Hdi--- 11.3snpeugeut 308 92ps 1.6 Hdi--- 13snGolf 7 105ps 1.6 Tdi--- 10.7snGolf 7 90ps 1.6 Tdi--- 11.9snMegane 3 90ps 1.5 Dci --- 13snMegane 3 110ps 1.5 Dci --- 11snFocus 3 95ps 1.6 Tdci --- 12.5 snFocus 3 115ps 1.6 Tdci --- 10.9 snAstra J 95 ps 1.3 Cdti --- 14.7 snHyundai i30 128ps 1.6Crdi --- 10.9 Fiat Bravo 105 ps 1.6 Multijet --11.3 sn
Tekin abi benim de zevk için harcayabileceğim para olsaydı ben de VW Beetle alırdım. Araç rengin de orta konsol multimedya küçük otomatik vites kolu 17 " orjinal jant vs. Çok hoş. Ayrıca @zafer kesenler (15220) abinin ben toyotayı felan kötülediğini sanmıyorum. Sıfır bir arabanın nasıl böyle gözle görünür bir kusurla piyasaya sürüldüğünü söylüyor. Şanzıman ve motor gibi parçalar kullanıcıdan kullanıcıya sorun çıkarma ihtimali değişiyor. Geçen forum da bi abimiz ismini hatırlamıyorum gece üşenmeden kalkıp otobanda arabayı denerken yanlış olmasın yüksek devirde ya 5 yerine 3 e yada 6 yerine 4 e atması sonucu şanzımandan sesler geldiğini belirtmişti. Şimdi böyle bi kullanım sergilerse bir kullanıcı bırak sorunlu şanzımanı sıfır problemli bir şanzımanı dahi problemli yapabilir.
Samet kardeşim linkteki fotoya baktığımda bir şey göremedim ama canlı görmek gerekiyor ve kesinlikle bir hata varsa kabul edilemez en azından benim için bu böyle. Karşılaştırma yaptığın dizellerin bir çoğu Toyotanın 1.4 dizeline kıyasla iyi ben zaten 1.4 kötü demedim ki bu araçların kasa dizaynı ve ağırlıkları torku da bu karşılaştırmada çok önemli Opel Astra bu arada yeni 1.6 136 hp dizel motor çıkarttı onunda verilerine bakmak lazım 2011 Corolla aracımı almadan önce ben 1.4 dizeli test etmiş beğenmemiştim 1.6 benzinli almıştım.
Bir modeli git gide çirkinleştirmek, basitleştirmek konusunda VW'in üstüne bir firma yok. Yeni Passat'ta öyle. Ön tasarım zaten rezaletti, iyice batırmışlar. Arka tarafa da ufak bir rötuş yapmışlar, donanımı her nesilde olduğu gibi B8'de de düşmüş. B6 Trendline'da CC vardı. Şimdi Comfortline ile geliyor. Bir de fiyatı da şişirdiler, tam oldu. Ama adamlar da haklı, VW logosunu görünce ciğer görmüş kedi gibi saldıran bir millete reva bunlar. Halbuki daha ucuza Passat'tan çok daha fazla donanım sunan SuperB gibi araçlar var.
İşte bende ısrarla süperB diyorum da gel de anlat bakalım bana inanırsa belki vaz geçirebilirim sadece ambleme o kadar fark verme diyorum.
hocam önceki sayfada bir mesajım arada kaynadı, şikayet bu, kolçak dediğin yerin amacı nedi nasıl düşünmezler, nasıl kullanıcı hatası olur Allah aşkına, aynı sorunu farklı yerlerde okudumhttp://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1887360/volkswagen-golf-7-sol-kapi-kol-dayama-yeri-coktuayrıca şu alttaki resimde golf7 nin teybin bitti noktadan aşağıya doğru birleşim yerlerine bakarmısınız, sizce estettik mi? Detaycı almanlarda bile bu tarz noksanlıklar olabiliyor demek kihttp://3.bp.blogspot.com/-WH6LNt4Wdyg/VC2E6YCtczI/AAAAAAAAj6k/8ZpzA-eJxss/s1600/Volkswagen%2BGolf%2BAlltrack%2B3.jpg
Samet kardeşim linkteki fotoya baktığımda bir şey göremedim ama canlı görmek gerekiyor ve kesinlikle bir hata varsa kabul edilemez en azından benim için bu böyle. Karşılaştırma yaptığın dizellerin bir çoğu Toyotanın 1.4 dizeline kıyasla iyi ben zaten 1.4 kötü demedim ki bu araçların kasa dizaynı ve ağırlıkları torku da bu karşılaştırmada çok önemli Opel Astra bu arada yeni 1.6 136 hp dizel motor çıkarttı onunda verilerine bakmak lazım 2011 Corolla aracımı almadan önce ben 1.4 dizeli test etmiş beğenmemiştim 1.6 benzinli almıştım.Mesaj Birleştirildi: Şubat 01, 2015, 23:58:39Kesinlikle çok haklısın 10 yıldan fazla ve 3 adet Corolla kullanıcısı olarak kötüleme falan bir niyetim asla olamaz.
Kol dayama benim araçta da aynı dizayn edilmiş şöyle ki kol dayamanın 4 kademe yükseklik ayarı var Corolladaki gibi bütün bir kutu şeklinde değil altında tabi ki bir bölme ve kutu var ama yükseklik ayarı olduğundan yukarı pozisyonda ayarladıysanız alta doğru esneme yapıyor ve fazla yüklenildiğinde ağırlıktan dolayı çökme olabilir.
SuperB alıp üstüne VW logosu takmak en mükemmel çözüm herhalde. [emoji4]
Zafer Bey bunda aktarmanın önemi ne kadar ona da bakmak lazım. Zira benim araçtan daha hafif olan ve motor hacmi ile torku daha yüksek olan golf 7 nin 90 lığı ile benim aracın 0-100 ü eşit ve 11.9 sn.bahsettiğim estetik kusuru kırmızı çember içine aldım, fotoğrafta çok belli değil ama canlı görünce rahatsız edici, en azından ben rahatsız oldum.http://i1228.photobucket.com/albums/ee447/ksamet/tct_zps77knmjbh.jpg
Enes aslında biraz da Passat diyenlere hak veriyorum ikinci elde Passat süperB oranla daha az kayıp ile ve daha çabuk satılacak bir model.Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2015, 00:14:55Şimdi bahsettiğiniz çıkıntıyı görebildim eğer foto yanıltmıyorsa ve bir düz hat şeklinde inmiyorsa tabi ki bence de hiç estetik değil.
Enes aslında biraz da Passat diyenlere hak veriyorum ikinci elde Passat süperB oranla daha az kayıp ile ve daha çabuk satılacak bir model.
Zafer Bey bunda aktarmanın önemi ne kadar ona da bakmak lazım. Zira benim araçtan daha hafif olan ve motor hacmi ile torku daha yüksek olan golf 7 nin 90 lığı ile benim aracın 0-100 ü eşit ve 11.9 sn.bahsettiğim estetik kusuru kırmızı çember içine aldım, fotoğrafta çok belli değil ama canlı görünce rahatsız edici, en azından ben rahatsız oldum.http://i1228.photobucket.com/albums/ee447/ksamet/tct_zps77knmjbh.jpgZafer bey kusur bende oldu yanlış yönlendirdim kol dayama dediğim aslında sol kapı içindeki kol destek bölümü. sol kolunuzu koyduğunuz bölümün içe göçme sorunundan bahsediliyor.Ayrıca güvemlik vs. dir falan derken golf 7 de a sütünü dıştan parmakla pastırınca bildiğiniz içe göçüyor. hadi kaporta yı tamponu anlarım da a direğinin bu kadar yumuşak olması da bana garip geldi.bence ciddi ciddi vw de malzemeden çalmaya başladı, artık araçlar hafiflesin diye mi bilemiyorum
Daha çabuk satılacağını iyi araştırmak gerekiyor..!Sahibinden baktığımızda, sadece Passat'tan yaklaşık 9.000 adet var.2. el Passat, sadece tek bir model olarak dahi bu adetle rekor kırarken, çoğu markaların tüm model toplamlarından bile çok daha fazla.Bu tip klasik büyük araçlar dünyanın her yerinde çok değer kaybı yaşar ve satmak kolay değildir diye düşünüyorum.Passat alacakların 2. el düşünmelerinde fayda var.
Tekin bey güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullanın ne kadar güzel trafikte çok az rastlanan bir modelin keyfini sürün.