Gönderen Konu: Toyota bu kadar kalitesizmi, yoksa bu videodamı bişey var  (Okunma sayısı 17373 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota bu kadar kalitesizmi, yoksa bu videodamı bişey var
« Yanıtla #120 : Şubat 01, 2015, 16:57:05 »
@zafer kesenler (15220)  abi çok haklısın zamanla çogu marka arabanın direksiyon air bag ve yolcu air bag kısımların da göçmeler oluştuğunu gözlemledim. Ama sıfır araç söz konusu olunca garipsedim. Seneler ilerledikçe güneşe maruz kalan bu yüzeylerdeki estetik görüntü daha da göze çarpar hale gelebilir diye düşünüyorum.

Aynen araç sıfır ve bu şekilde ise km ilerledikçe dış etkenler güneş vs vs hiç düşünemiyorum. 2011 E15 makyajlı Corolla aracımda torpido kapağı kapandığında kapağın üst çizgisi ve havalandırma kanalları alt parçasının çok kötü bir birleşim yeri vardı karşılıklı gelmesi gereken hat çizgiler ve boşluklar eşit değildi her seferinde gözüme çarpar rahatsız olurdum ama açıkçası alırken bende fark etmemiştim. Fakat ön panelde airbag yerinde bu türden şişlik ve ya hata yoktu. Gerçekten 31 yıl kalıp sektöründe çalışmış ve sanatkar biri olarak bu tür hata ile kalite kontrolden nasıl geçtiğini anlamam mümkün değil. Daha önceki bu şikayetler ile açılan konularda da belirttiğim gibi plastiğin alt tarafındaki airbag patlatma çizgi ve kanallarının kalıpta hatalı ve ya olması gerekenden derin açılması ve malzeme kalitesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu foto da sözünü ettiğim havalandırma ızgara köşesi ve üst torpido kapağının birleşim yeri ve boşluklarının ne kadar hatalı olduğu görünüyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Şubat 01, 2015, 16:57:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Şubat 01, 2015, 19:30:26 »
Toyota dünyanın en sorunsuz arabasıdır, dünyanın satışta bir numarasıdır. motor özelliklerini söylemeye bile gerek yok, vw ikibinlerin başına kadar 1.6 da 102-105 bg güce ulaşabilip tamircilerin ekmek kapısıyken toyota 1993 den ikibinin başına kadar 114 bg güce ve yüzbinlerce km tamircileri pas geçen arabalar üretti. bmw ler bile toyota arabaların motor ve yürüyen kalitesine ulaşamadı, inanmayan olursa forumlara bir göz atarlarsa görürler. opeli saymıyorum bile kalitesinin ne olduğunu herkes çok iyi bilir, böyle çekememezlikten kaynaklanan videoymuş şuymuş buymuş kulak asmayın.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #122 : Şubat 01, 2015, 20:25:53 »
Toyota dünyanın en sorunsuz arabasıdır, dünyanın satışta bir numarasıdır. motor özelliklerini söylemeye bile gerek yok, vw ikibinlerin başına kadar 1.6 da 102-105 bg güce ulaşabilip tamircilerin ekmek kapısıyken toyota 1993 den ikibinin başına kadar 114 bg güce ve yüzbinlerce km tamircileri pas geçen arabalar üretti. bmw ler bile toyota arabaların motor ve yürüyen kalitesine ulaşamadı, inanmayan olursa forumlara bir göz atarlarsa görürler. opeli saymıyorum bile kalitesinin ne olduğunu herkes çok iyi bilir, böyle çekememezlikten kaynaklanan videoymuş şuymuş buymuş kulak asmayın.

Atilla bey tutturduk bir sorunsuzluk filan gidiyoruz da bunlar bence çok eskide kaldı son yıllarda ne yazık ki Toyota sorunsuzluk ve satış olarak bir gerileme içerisinde tabi ki bu video tamamen yanlı ve taraflı olarak yapılmış kesinlikle itibar edilmemeli sorunsuzlukta benim bildiğim Mazda ilk sıradadır Toyata 10 yıldan fazladır 1.4 dizel motorununa güncelleme bile yapmadı ve bu motorun kronik sorunları biliniyor son kasalarda bazı kronik sorunlara gebe ön panelin hali gerçekten bu tarz premium bir araçta olmaması gereken bir sorun E15 Corolla aracımın torpido fotosunu paylaştım olmaz böyle bir şey boşluklar ve birleşim yerleri rezalet  yeni kasalarda gün geçmiyor ki yeni bir sorundan konu açılmasın Auris iç ön panel sesleri direksiyon tıkırtıları biliniyor hatta bir arkadaş Aurisine takır tukiris ismini takmıştı yeni kasa Corolla ön yolcu airbag olan bölgesindeki potluk kabul edilebilir bir şey değil. Yeni geri çağırmalar filan vs vs vs Bende 10 yıldan fazladır Toyota Corolla kullanıcısıyım atmosferik benzinli motoruna ve alt yürüyen aksamına hayranım ama bence eski efsane kasa hatırına ve suyu hürmetine tercih edilen bir marka sorunsuzlukta artık neredeyse tüm araçlar sorunsuz şimdi yine bazı arkadaşlar beni eleştirecek burası Toyota forumu filan diyecekler herkesin düşüncesine saygı duyarım kendi fikirleridir ama bence Toyota'yı eleştirmenin vakti geldi de geçiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Şubat 01, 2015, 20:32:21 »
:DUR:
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #124 : Şubat 01, 2015, 20:36:21 »
 :alkis: :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Şubat 01, 2015, 20:54:36 »
Atilla bey tutturduk bir sorunsuzluk filan gidiyoruz da bunlar bence çok eskide kaldı son yıllarda ne yazık ki Toyota sorunsuzluk ve satış olarak bir gerileme içerisinde tabi ki bu video tamamen yanlı ve taraflı olarak yapılmış kesinlikle itibar edilmemeli sorunsuzlukta benim bildiğim Mazda ilk sıradadır Toyata 10 yıldan fazladır 1.4 dizel motorununa güncelleme bile yapmadı ve bu motorun kronik sorunları biliniyor son kasalarda bazı kronik sorunlara gebe ön panelin hali gerçekten bu tarz premium bir araçta olmaması gereken bir sorun E15 Corolla aracımın torpido fotosunu paylaştım olmaz böyle bir şey boşluklar ve birleşim yerleri rezalet  yeni kasalarda gün geçmiyor ki yeni bir sorundan konu açılmasın Auris iç ön panel sesleri direksiyon tıkırtıları biliniyor hatta bir arkadaş Aurisine takır tukiris ismini takmıştı yeni kasa Corolla ön yolcu airbag olan bölgesindeki potluk kabul edilebilir bir şey değil. Yeni geri çağırmalar filan vs vs vs Bende 10 yıldan fazladır Toyota Corolla kullanıcısıyım atmosferik benzinli motoruna ve alt yürüyen aksamına hayranım ama bence eski efsane kasa hatırına ve suyu hürmetine tercih edilen bir marka sorunsuzlukta artık neredeyse tüm araçlar sorunsuz şimdi yine bazı arkadaşlar beni eleştirecek burası Toyota forumu filan diyecekler herkesin düşüncesine saygı duyarım kendi fikirleridir ama bence Toyota'yı eleştirmenin vakti geldi de geçiyor.
Zafer bey 1.4 dizellerimizin günahı 4afe motordan sonra üretilmesi, ben diğer marka dizellerdede yağ eksiltmeyenine rastlamadım, passat dizel audi a5 vede oğlumun fiat fiorinosu hepside bayağı yağ eksiltiyor, fakat efaneler 10 bin km de yağ değişiminde bile hiç eksiltme görülmediğinden 1.4 d4d ler tu kaka oldu gerçi bazılarında eksiltme biraz fazla oldu ama fabrika onlara da sahip çıkıp düzeltme yoluna gitti. arkadaşımın 20 küsür bindeki 2.0 audi a5 i 5 binkm de 1.5 litre eksiltiyor ama ne sahibi nede servis dert etmiyor.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #126 : Şubat 01, 2015, 21:06:41 »
Bende 1.6 E12 1.6 E15 benzinli motorlarını kullandım hiç yağ eksiltmesi görmedim sorun yaşamadım dizellerde bazı marka ve modellerde  bu durum görülüyor firmalarda bunların arkasında duruyor şu an ki aracımda dizel şimdilik bir sorun yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Şubat 01, 2015, 21:29:03 »
2006'da ilk çıkan 1.4 D4-D MMT alanlardanım, 120.000km yaptım ve gram yağ eksilmesi yaşamadım.
MMT şanzımanla ilgili de sorun yaşamadım.

Şimdi yeni motorda sorunlar aşıldı ve işler yoluna girdi.

Her firma bazı modifiyelerde bazen geçici sorunlar yaşayabiliyor.

Örnek: İlk Mercedes A serisi dünyada ilk takla atan araç ünvanını almıştı, firma satılan araçların hepsini hemen geri çağırarak bedava ESP takmış ve standart donanım yapmıştı.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Şubat 01, 2015, 22:39:42 »
Zafer bey auriste olan tukirti dediginiz sey benzer siniftaki cogu aracta var, auristekler klasik ve rahatlila cozulebilen turden, az yalitimla. Baska araclar gibi komple gogus indirmeye gerek kalmadan, on sutunlari kendim hallettim.

Ayrica tutturulmus bir dizeli guncellenmedi diye, guncellense ne olacak. Aurisin 1.4 90 beygirlik dizelinin yanina diger markalarin 92~95 lik 1.6 dizelleri bile yaklasamiyorlar. Yuksek beygirlileri de ucak degil nitekim.
Vw passat a 1.6 dizel koyup satiyor, psa nitekim oyle. Ford mondeoya 1.5 lik dizel koyuyor. Bu motorlar bu araclari ucuracak mi?
Astra 110 luk dizel koymus performansi benim 90 lik kadar.

Faturalara baktim 2~3bin tl lik degisimleri ucretsiz yapiyor toyota geri cagirma neticesinde. Vw gibi efenim otomatik sansimani siz kullanmayi beceremiyorsunuz vay beceriksiler diye fatura kitlemiyor kullaniciya. E toyota kullanicisi da yemez zaten bu numaraları.
Benim sag kol dayama kumas hafif kabarmis degistirin dedim degistiriyorlar, golf 7 de sol kol dayama cöktü vw kullanici hatasi dedi diye sikayetleri cokca okudum.
E daha ne yapsin bu toyota yahu.
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #129 : Şubat 01, 2015, 23:07:27 »
Zafer bey auriste olan tukirti dediginiz sey benzer siniftaki cogu aracta var, auristekler klasik ve rahatlila cozulebilen turden, az yalitimla. Baska araclar gibi komple gogus indirmeye gerek kalmadan, on sutunlari kendim hallettim.

Ayrica tutturulmus bir dizeli guncellenmedi diye, guncellense ne olacak. Aurisin 1.4 90 beygirlik dizelinin yanina diger markalarin 92~95 lik 1.6 dizelleri bile yaklasamiyorlar. Yuksek beygirlileri de ucak degil nitekim.
Vw passat a 1.6 dizel koyup satiyor, psa nitekim oyle. Ford mondeoya 1.5 lik dizel koyuyor. Bu motorlar bu araclari ucuracak mi?
Astra 110 luk dizel koymus performansi benim 90 lik kadar.

Faturalara baktim 2~3bin tl lik degisimleri ucretsiz yapiyor toyota geri cagirma neticesinde. Vw gibi efenim otomatik sansimani siz kullanmayi beceremiyorsunuz vay beceriksiler diye fatura kitlemiyor kullaniciya. E toyota kullanicisi da yemez zaten bu numaraları.
Benim sag kol dayama kumas hafif kabarmis degistirin dedim degistiriyorlar, golf 7 de sol kol dayama cöktü vw kullanici hatasi dedi diye sikayetleri cokca okudum.
E daha ne yapsin bu toyota yahu.

Yorumunuza sadece şunu söyleyebilirim Toyota'nın 1.4 dizelini bir çok 1.6 dizellerden daha iyi olduğunu söylemişsiniz ya pes yani DSG'den söz ediyorsanız ben garantisi bitmiş araçların dahi iyi niyet garanti kapsamında onarıldığını biliyorum çünkü bu da kronik bir sorun ve firma arkasında duruyor bu tür sorunlarda elbetteki firma arkasında duracaktır. Bahsettiğiniz Golf hala efsane bir araçtır tabi ki her marka ve modelde olduğu gibi sorunları da olabilir. Golf'ün kol dayamasının çökmesi elbetteki kullanıcı hatasıdır. Siz yeni Corollanın ön paneldeki potluğu normal karşılıyor ve olabilir diyorsanız bir şey söyleyemem ayrıca 2011 E15 makyajlı kasa aracımın ön panelini normal karşılıyorsanız bir şey söyleyemem ama bence büyük bir kalite kontrol hatasıdır bu torpidodaki potluk benim için  kabul edilebilir bir şey değil nedeni de Toyota gibi dünya devi bir otomobil şirketinin bu hatayı yapmamasını düşündüğümden kabul edemememden ve ya 31 yıl otomotiv sanayii plastik kalıp ve saç kalıpları sektöründe teknik eleman ve kalıp dizaynında sanatkar biri olarak çalışmam olabilir mi? Ben bu forumda bir çok kişi ile buluşmalar aracılığı ile tanıştım nasıl titiz ve bir kullanıcı olduğumu bilenler bilir. Diğer sorunlar yağ yakma DSG vs vs bir yere kadar kabul edilebilir ve servisler bunlara gerekeni yaparak sorunları zaten halleder.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 46000
  • Model Yılı: '13
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Şubat 01, 2015, 23:11:33 »
vw amerikada çok satmıyor üstüne sürekli zarar ediyor. vw bayisi acısını en çok satan markadan çıkarıyor.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #131 : Şubat 01, 2015, 23:17:11 »
vw amerikada çok satmıyor üstüne sürekli zarar ediyor. vw bayisi acısını en çok satan markadan çıkarıyor.  :)

Aynen benim anlayamadığım da neden Toyota kullanıcıları Volkswagen'den günahları kadar hoşlanmıyor. Şimdi desem ki 1.6 TDI DSG Highline bir Golf verelim Auris ile takas edelim desem kimse almaz. :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #132 : Şubat 01, 2015, 23:20:20 »
Aynen benim anlayamadığım da neden Toyota kullanıcıları Volkswagen'den günahları kadar hoşlanmıyor. Şimdi desem ki 1.6 TDI DSG Highline bir Golf verelim Auris ile takas edelim desem kimse almaz. :) :)

Vw alsam, Beetle diesel otomatik alırım gerisi hikaye (dizayn anlamında).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Şubat 01, 2015, 23:27:11 »

benim toyotayla takas imkanı var mı  ?  ben saniye düşünmezdim :)

ama kendi paramla alacaksam yaris alırdım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #134 : Şubat 01, 2015, 23:29:45 »

Tekin bey öyle deme ya Beetle çok hoş ama yeni kasa Passat gerçekten çok güzel olmuş hayırlısı ile Dayım alacak kullanınca yorumlarını yazarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #135 : Şubat 01, 2015, 23:31:44 »
Yorumunuza sadece şunu söyleyebilirim Toyota'nın 1.4 dizelini bir çok 1.6 dizellerden daha iyi olduğunu söylemişsiniz ya pes yani DSG'den söz ediyorsanız ben garantisi bitmiş araçların dahi iyi niyet garanti kapsamında onarıldığını biliyorum çünkü bu da kronik bir sorun ve firma arkasında duruyor bu tür sorunlarda elbetteki firma arkasında duracaktır. Bahsettiğiniz Golf hala efsane bir araçtır tabi ki her marka ve modelde olduğu gibi sorunları da olabilir. Golf'ün kol dayamasının çökmesi elbetteki kullanıcı hatasıdır. Siz yeni Corollanın ön paneldeki potluğu normal karşılıyor ve olabilir diyorsanız bir şey söyleyemem ayrıca 2011 E15 makyajlı kasa aracımın ön panelini normal karşılıyorsanız bir şey söyleyemem ama bence büyük bir kalite kontrol hatasıdır bu torpidodaki potluk benim için  kabul edilebilir bir şey değil nedeni de Toyota gibi dünya devi bir otomobil şirketinin bu hatayı yapmamasını düşündüğümden kabul edemememden ve ya 31 yıl otomotiv sanayii plastik kalıp ve saç kalıpları sektöründe teknik eleman ve kalıp dizaynında sanatkar biri olarak çalışmam olabilir mi? Ben bu forumda bir çok kişi ile buluşmalar aracılığı ile tanıştım nasıl titiz ve bir kullanıcı olduğumu bilenler bilir. Diğer sorunlar yağ yakma DSG vs vs bir yere kadar kabul edilebilir ve servisler bunlara gerekeni yaparak sorunları zaten halleder.

Zafer Bey öncelikle corolladaki potluk tabi ki normal değil ben olsam bende rahatsız olurum, bende bu konuda gayet titizim.Bindiğim araçların çoğunda benzer sorunlar gözüme çarpar benimde. Örneğin arkadaşın 1 yıllık astra j sinde fark etmediği sol kolon birleşim noktasındaki sıkıntıyı biner binmez fark ettim, çocuk şaşırdı. bilmiyorum bütün j kasalarda aynı şekilde mi.

Şimdi şu linkteki golf 7 nin teyp altına dikkat edin, birleşim yeri sizce ne kadar estetik, bu bütün 7 lerde böyle
 http://3.bp.blogspot.com/-WH6LNt4Wdyg/VC2E6YCtczI/AAAAAAAAj6k/8ZpzA-eJxss/s1600/Volkswagen%2BGolf%2BAlltrack%2B3.jpg

diğer yönden, sizin aracı 12 küsür saniyede 100 e çıkaran 105 lik tdi ne kadar başarılı ise   1.4 d4d de bence o kadar başarılıdır.

Şu anda kullandığım 1.4 d4d aracın 0-100 verisinin 11.9 saniye olduğunu varsayarsak bir süre önce kendi merakımı gidermek için hazırladığım tabloya göre  toyota dizeli gayet başarılı. Toyota olur da bu motora güncellerse, piyasada çok nal toplatır.

110luk astra nın 0-100 nün 12sn olduğunu tekrar hatırlatmakta fayda var :)
citroen c4 92ps  1.6 Hdi--- 12.9sn
citroen c4 112ps  1.6 Hdi--- 11.3sn
peugeut 308 92ps  1.6 Hdi--- 13sn
Golf 7 105ps  1.6 Tdi--- 10.7sn
Golf 7 90ps 1.6  Tdi--- 11.9sn
Megane 3 90ps  1.5 Dci --- 13sn
Megane 3 110ps  1.5 Dci --- 11sn
Focus 3 95ps 1.6 Tdci --- 12.5 sn
Focus 3 115ps 1.6 Tdci --- 10.9 sn
Astra J 95 ps 1.3 Cdti --- 14.7 sn
Hyundai i30 128ps 1.6Crdi --- 10.9   
Fiat Bravo 105 ps 1.6 Multijet --11.3 sn

2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #136 : Şubat 01, 2015, 23:34:09 »
Tekin bey öyle deme ya Beetle çok hoş ama yeni kasa Passat gerçekten çok güzel olmuş hayırlısı ile Dayım alacak kullanınca yorumlarını yazarım.

Passat elbette güzel, büyük ve kaliteli bir araç ama o kadar paraya BMW veya Mercedesde var..!?

Güle güle kullansın, otomobiller sonuçta kişisel beğeni araçlarıdır, o konuda tartışılmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Şubat 01, 2015, 23:36:15 »
Sorun Vw de degil,doğuş oto da adamlar garantiden parça değiştirmemeye yemin etmişler.Yeni seat leonlar da ön led farlar buğu yapiyor ve kesinlikle geçmiyor.Bu sorun bütün led paketli Leonlar da var ve kesinlikle üretim hatasi.Zaten kullanicilar forumlarda belirtiyor ama bizim forumda auris,yaris,corolla vs. Servis kesinlikle değiştirme taraftari,kullanici hatasi deyip geçiştirmiyorlar en azindan.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #138 : Şubat 01, 2015, 23:37:00 »
Passat elbette güzel, büyük ve kaliteli bir araç ama o kadar paraya BMW veya Mercedesde var..!?

Güle güle kullansın, otomobiller sonuçta kişisel beğeni araçlarıdır, o konuda tartışılmaz.

Tabi ki kişisel beğeni çok önemli ben ısrarla o parayı verme gel Audi A3 sedan Süperb veya Octavia al diyorum takmış Passat'a illa 127.000 tl verecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #139 : Şubat 01, 2015, 23:38:04 »

Tekin abi benim de zevk için harcayabileceğim para olsaydı  ben de VW Beetle alırdım. Araç rengin de orta konsol multimedya küçük otomatik vites kolu :) 17 " orjinal jant vs. Çok hoş.

Ayrıca @zafer kesenler (15220) abinin ben toyotayı felan kötülediğini sanmıyorum. Sıfır bir arabanın nasıl böyle gözle görünür bir kusurla piyasaya sürüldüğünü söylüyor.
Şanzıman ve motor gibi parçalar kullanıcıdan kullanıcıya sorun çıkarma  ihtimali değişiyor. Geçen forum da bi abimiz ismini hatırlamıyorum gece üşenmeden kalkıp otobanda arabayı denerken yanlış olmasın yüksek devirde ya 5 yerine 3 e yada 6 yerine 4 e atması sonucu şanzımandan sesler geldiğini belirtmişti. Şimdi böyle bi kullanım sergilerse bir kullanıcı bırak sorunlu şanzımanı sıfır problemli bir şanzımanı dahi problemli yapabilir.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."