0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hahahahaha zaten benim ilanı vermiş araç benimdir arkadaşlar düşünülürse yardımcı olabilirim... alacağıma karşılık aldığım için satmam gerekli fiyatı epey düşürdüm bir miktar daha inidirm yapalirim
bu araba satılırmı yahu garajım olsaydı eğer düşünmez alırdım 27.000 e ama
hacım araç çok güzel gerçekten ama ihtiyaç fazlası dedim ya alacağıma karşılık almak zorunda kaldım yoksa paramı kurtaramayacaktım . zaten v6 benim harcım değil. bu araç tam bir zevk arabası. bizimde zevki sefa ile işimiz olmaz satmak zorundayım malesef 28.000 i az daha gıdıklarsan veririm
aynen abi dediğin gibi zevk arabası belki 40 lı yaşlardan sonra böyle bir keyife sahip oluruz v6 benide bozar kredimi ödicem yakıtmı koycam
fotoğraftaki roverin yanındaki v12 onu ne yapacaz yaa m.ali abi v12 ye talip olursa satalım
V12 kulağa hoş geliyor.Güzel intihar şekli ))))))))))
insallah elden cikarirsin en kisa zamanda ve m.ali abiye guzel bir camry bulunur
vitrin ilanlarına bile koydum. ama hastasını bulamadık. tutulmayan bir araç ama almak zorunda kaldım hiç yoktan iyidir misali. arayıp soranlar var ama ciddi asılan yok. hatta geçen birisi aradı 20.000 e verirsen ben alıyım elinde kalmasın dedi
mezarcimi arkadas?
dengesiz luzumsuz insanımız çok malesef 20.000 e tamam desem bile alamazlar. işi gücü olmayan insanlar işte
Galericiler kadar insanı çığırdan çıkaran yok http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-meraklisina-0rj-88-000-de-full-donanimli-boyasiz-cok-temiz-3-20i-92883655/detay/Geçen gün biri 30.000 lira vereyım ama sen konya'ya getir dedi Bugünde biri aradı antalyadan gelicem yol masrafım olucak 4000 tl indirim yaparmısın dedi .Çok sakat var çokkkk
Taylan sıkıntımı var niye satıyorsun aracı..
Yok abi şükür sıkıntı yok ama günlük kullanmaya kıyamıyorum malum bizim çanakkalenin yollarında heba olucak araba. satıp tek kapı spor tercihen dizel bir araba almayı planlıyorum
bin abi arabana tadini cikar baskasinda eskiyecegine sen eskit
+1 bin abi arabana tadini cikar baskasinda eskiyecegine sen eskit
+1kesinlikle katılıyorum bu araçtan sonra alacağın bir araç seni kesmez artık bin eskit rahat rahat gez işte..
Tam çoğalıyoruz, klübü ele geçirecez derken Min. 35 abi hakkı m paket olaydı 38'e giderdi, fazla durmaz arayan için az km'li biniciye gidecek araç acelen yoksa fazla fiyat kırmadan alıcısını bulursun diye tahmin ediyorum