0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kerem abi, başarılı bir araç gerçektende ama beni düşündüren tek Lpg'nin kaç kmdir kullanıldığı onun dışında alınabilir.
m.ali abiye arabayi kerem bulacak sanirim surekli bir arayis icinde
Önce paylaşımların için teşekkürler Kerem.Konu zaten herkes birşey paylaşsın diye açıldı.Benim aklımdakiler ankette yer aldı ama audi çok güzel öneri ve değerlendirilebilir.Audide tek sorun dikkat çeken bir marka olması.Mercedes kadar değil ama audi de dikkat çeken bir araç. Kafamdakileri sıralarsam camry 3,5 suberb 2,5 tdı ve uadi a4 veya a6 audide diesel seçeneği super olur tabi LAnet sigorta hala parayı göndermedi gırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ayricalikli-olmak-isteyenlere-sahibinden-92578241/detayyeni düşmüş
Güzel araç, ama Mali abiyi aşıyor.
bu kasa camry için çok para... 50civarına bulunuyor 2007 2008 olanları
Konunun %70 Camry umarım artık karar verilmiştir Mali abi.
ilgilendiğimiz modeller arsında Abi M.ali abi yabancı değil hergün bakınıyorum ben denk gelen güzeli paylaşıyorum Abi sana alınacak araba ile bu kadar çok ilgilenen olmasının sebebi galiba forumun Mali abisi olman Bence belli başlı marka ve modellere takılı kalmayalım .. bütçemiz belli üç aşağı beş yukarı (LAnet sigorta hala parayı göndermese de hala ) bakalım bakınlarım
Vaay vaay neler neler duyuyorum Herkesin gönlüne kalbine göre olsun her şey.
Bu arada daha yeni dikkat ettim Maşaallah Uğur Dalkıran değil Kemikkıran valla )))))))))))
espiriyi anlamadım abi boy kilo mu ?
Evet boy kilo.Bu arada izbandut kötü bir şey mi? Ciddi soruyorum ?
Mali abi, düşün ben bile yanında çocuk gibi kaldım Hani Mersoya sığamayan Sercan