0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Volvo s60 da kronik oto.vites arızası var bildiğim 20T s60'a biz de niyetlenmiştik ucundan döndük, yine lüks sınıf bol oyuncaklı bir dizel alman hem mantıklı olur hemde beklentilerine cevap verir abi.Ben de v6 çok yakan bir araç almanı istemem Malum benzin fiyatları masrafı çok Oto vites olayı da teknik serviste 7 bin civarı özel servisler için de 3-4 bin civarı bir fiyat olduğunu görmüştüm ben şimdi ne oldu bilemiyorum 2 sene oldu ben bakalı..
Mercedeste örnek var mı? Önerdiğin volvo larda benzin bu arada volvoun dieseli var mı?
muhtemelen geartronic ile ilgili arıza durumu hakkında , ben veya samimi ark.larımdan biri size bilgi vermiştir. Eğer bilgiyi forumlardan aldıysanız, ben özellikle bu araçları gösterdim. Çünkü geartronicin kusurları genellikle 130-150bin km ler arası baş gösterir. Satılık araçlar yaklaşık 70bin kmlerde, 60 bin km de ha deyince yapılacak bir rakam değil. Diğer araçların kronik sorunları da düşünülürse çok ciddi rakamlar değil ayrı konu. abi d5 ler mevcut yine eşit güçte, onların üzerine bir araştırma yapayım. Onlarda belki düz vites alternatifide bulunabilir.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-omur-den-volvo-s-60-diesel-otomatic-86808268/detayalternatifler az tabi dizel olunca volvo da, malum kmlerde yüksek, yukarıdaki fiyat -durum endeksine göre en sağlıklı olan. Ama dizel bahsi geçince volvoyu bende tam tavsiye edemem. Turbo dizel teknolojilisiyle ford firması altında tanışmış olan bir firma, ford motorlarından daha yüksek bir verimlilik ve ömür beklememek lazım.
Abi tam hatırlamıyorum senden almış olabilirim bilgiyi daha sonralarda dayımın şirket araçlarından 2 adet s60'da da aynı sorunun çıktığını görünce vazgeçmiştik zaten biri iflah olmadı diğeri de vitesi hallolduktan sonra randuman verdi, fakat bu vites arızası dışında s60'ın hiçbir korniğini görememiştim araştırmalarım sonucu 7 bini de göze almıştık fakat istediğimiz aracı 1 saatle kaçırınca bemoya döndük Bunun dışında audiydi, bemoydu, mersoydu o paraları haketmiyor demek yanlış olur, beklentileri fazlasıyla karşılayan araçlar fakat maddi olarak yoruyorlar
katılıyorum kesinlikle, özellikle otomatik şanzıman arızasındada , garantisi biten araçları kastediyorum, insanlar yetkili servis kullanma hatasında bulunuyorlar. Gelişmiş otomatik şanzımanların tamirinin yetkili servisler de yapılması imkansız. Hiç bir firmada da bu konuda bir yetkili servisin başarılı olacağını ummuyorum. Türkiyede isim yapmış sayılı otomatik şanzıman ustası var, bunlar böyle bir işlemi yapabilecek insanlar. Ben mercedesi hep audi ve bmw dan ayrı tutmuşumdur. Hatta bmw yide audi den, vw grubundan bir türlü haz edemedim çünkü. Malum audiyle kullanılan bir çok motor ortak. bmw ve mercedes verilen paraları hakediyor , ama araçların sıfır olduğunu düşünürsek ve 2000cc altı, onun üzerinde vergiler vs. ler göz önünde alındığında bazı abartılar mevcut bence. Biraz önce araştırdığım c220cdi ın 2008 modelinin 110milyar civarına satıldığını görünce, gerçekten şok oldum. 1-2yıl önce 106bin tl ye sıfır c180komp bakmıştım, ona belki eder demiştim fakat. 2008model bir araba, sınırlı dizel motoruyla , mercedes değil ferrari olsa 110bin tl etmez, bu yazıktır günahtır. Bunun büyük sebebide 2000cc üzeri motorlara gelen fahiş vergiler tabiki, lüks sayılabilecek araçlar maalesef çığrından çıkmış durumda. Bu bağlamda volvo ve saab gibi iskandinav araçları, güzel alternatifler oluşturuyor. Tabi servis desteği vs. gibi durumlar diğer markalara göre kısıtlı, fakat istanbul ve çevresinde yaşayan kimseler için böyle şeyler artık sorun değil. Maslak sanayisine, ferrariyle dahi girseniz her sorunun üstesinden gelinebiliyor.
Sen de bir yerde haklısın abi 2 yıl önce çok detaylı araştırmıştım bu gün baktığımda aynı araçların fiyatlarının arttığını görüyorum ilginç bir durum konudan da sapmamak lazım dediğim gibi ben M.Ali abinin dizel premium bir araç almasını isterim v6 benzinli bir araç evet zevke göre keyfe keder güzel olur fakat bir yandan da dürter az maliyeti olmayacak sonuçta
kesinlikle haklısın yüksek hacimli bir v6 , zamanımıza maalesef uygun değil, bu araçlar kullanım zevki açısından bazı maaliyetleri göz ardı edebilir. Fakat türkiyede bu oranlar öyle yüksek ki(vergi vs. yakıt) kullanımlarını ne olursa olsun mantıksız kılıyor. Zaten türkiye pazarına giren araçların daha çok yeni nesil dizel ve düşük hacim aşırı besleme olmalarıda bunu destekliyor. Talep o yönde.
Abi volvo yu sunan abide güzel bir alternatif sunmuş dizelide mevcut benzinli turbo motoruda mevcut dizelde ford'un dizel motorunu kullanıyor bilgin olsun... AUDİİİİ
Mali abi sen kafana yatan araç bulamıycaksın gel benim bmw i vereyım sana
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-ihtiyactan-satilk-kazasiz-boyasiz-princ-lpg-li-tertemiz-rover-75-92448588/detay buda iyimiş ama abi
ugur beyde de vardi boyle bir rover