0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya bu konuya bir yorum geldiğinde diyorum ki hah Mali abim aldı bir V6 ..
Ya bu konuya bir yorum geldiğinde diyorum ki hah Mali abim aldı bir V6 .. Kutlamak için sıraya giriyoruz hep sen çıkıyosun bilader ..
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Yazık ki bir süre araba olayını rafa kaldırmak zorundayım.Sigortanın parayı oldukça geciktirmesi ve patron ile yapmış olduğum anlaşmaya patronun uymayıp parasını 6 ay erken istemesi sebebi ile V6 projesi 6 ay gibi bir düre ertelenmek durumunda kaldı.Ama supriz olur mu ? Olur....
canım roveri kaçırdın abi dün sattım.. valla bedavaya gitti 28.500 e verdim... keyif adamı olsam binerdim gerçekten çok keyifli bir araçtı..
geçmiş olsun abicim .bu sıra bir şansızlık var gibi üzerinde babaannem olsaydı kurşun döktürelim derdi sabreden derviş muradına ermiş:) en güzel v6 lar 6 ay daha beklesin o zaman
V6 konusunda beklemede olduğum bir araç var ve 10 gün içerisinde kesinleşiyor. İnşallah olacak gibi. Aldığım ilk gün resimlerini paylaşırım inşallah.
O kadardamı gizli abi?Hiç tüyo felanda yok mu?
Ya as Aslında gizlilik olayı değil nazar değmesin ip ucu vereyim satanı sen tanıyorsun )
Bu soruyu sormaya bile gerek yok, lotus exige S tabiki
Peki Alper hangi parayla alacağız acaba.Deki aldık nerede kullanacağız lotus u
Eyvallah Bu arada beklediğim araç olmazsa Mercedes 320 e ler nasıl ?Tabi model 1996-2000 arası ancak olur
Bence bu araca elindeki parayi teklif et abi. Yanliz alirsan lpg takılıyor mu vs. Onlari araştır.