0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkes başından geçen garip veya hiç unutamadığı bir olay yazsın.
bence sacma bir konu olmus
Tamam arkadaşlar kusura bakmayın bende bidahakine daha ilgi çekici bir konu açarım özür..zaten ilk açtığımda bende iptal etmek istemiştim ama açılan konuyu iptal etmeyi başaramadım
gecmis olsun furkan bey
ladanın camına taş geldiğinde önce hiçbirşey olmaması varış noktamda kapıyı kapatmamla birlikte tuzla buz olması ve kilometrelerce camsız gitmek zorunda kalmam ladayla komşu brodwayinin sol ön kapısını alıp götürmeye çalışmam.... lada tamponuyla beton saksı eşliğinde yol almaya çalışmam.... ladayı park edip markete intikalim sonrası geri dönüşte kapısını açıp içine oturup "hey bu benim arabam değil" diyerek inmek suretiyle kendi arabamı aramam....eserlerimden bir kaçı....
ladayı park edip markete intikalim sonrası geri dönüşte kapısını açıp içine oturup "hey bu benim arabam değil" diyerek inmek suretiyle kendi arabamı aramam....
aynı anahtarın tüm lada kapılarını açtığını bilemezdim değil mi?
Aracım daha kullanmaya başlayalı 2-3 ay olmuştu, park halinde şehirler arası yolda ön camı kırıp arkadaki laptop çantasını gözümün önünde aldılar , bir de arkalarından yetişmeyelim diye ön tekere bıçak atıp gittiler , Sonrası polis, jandarma, kasko, çekici vs.. Kabus gibi hatırlamak bile istemiyorum, Allah kimsenin başına vermesin...Not: Aldığı çantada laptopdan daha değerli belgeler vardı Yüksek lisans başvurusundan dönüyordum. İçi benim eğitim geçmişimin tüm belgelerini, sınav sonuçlarını içeriyordu; Mezuniyet belgeleri, diploma, transkriptler, Ales, Üds, Kpss vs.. sınav sonuçları Yani tüm bunları toparlamam bana o 2-2.5 bin tl'lik laptoptan çok daha pahalıya mal oldu...Bu arada olay 2009 yılı eylül ayında Adana-Osmaniye karayolunun 60-70. Km'lerinde Mustafabeyli beldesi mekiinde oldu...
Kontağı bile çalıştıryor Hande abla anneminde ladası vardı o zamanlar ehliyetim yok onunla beraber kullanıyoruz neyse bir gece balkona çıkmıştım sigara içmeye aha bı baktım ladanın farları açık annem kesin unutmuştur dedim indim aşağıya araba çalışıyor ama kontakta anahtar yok bunu 3-4 defa yaptı daha sonraları