!!Yıl:2000 civarı.. lise yıllarım.... e5 den üsküdardan kartala gidiyorum ilk göz ağrımız 93 model sipring Hemde öncamlar otomatik(
fabrika çıkışı )
her kez firenledi benim araba durmuyor sağa kırsam sağda trafik akıyor ya bana vururlar ya ben vururum.. direksöyonu düz tütmaya devam ettim önümde bir adet siyah bmv ve tamponuna yapıştık arkadan...arabadan indim ama nasıl iniş tirtir titriyorum... adama dedim -abi ne oldu varsa bir şey hemen gidelim yaptıralım dedim (aman polis gelmesin) benim arabanın ön farı çatlaktı iyice kırıldı tampon çıkmak üzere derken adam çıkıştı bana - sen kendi arabana bak dedi --ben ---tamam bakarım dedim neyse trafik akıyor dedim adam tamam herkes kendi yoluna dedi bende korku ve heyecanla olur dedim..
aynadan baktım mazdanın plaka yere düşmüş az ileri aldım kaçmıyorum ama trafik akıyor derken açtım kapıyı baktım adam plakayı almış yanıma geliyor derken konuştuk anlamadım araba geri gitti dedim derken tatlıya bağladık ve ben tin tin yavaş yavaş kartala gittim… Ehliyetim yok!!Yıl:2000 civarı.. lise yıllarım.... e5 den üsküdardan kartala gidiyorum ilk göz ağrımız 93 model sipring Hemde öncamlar otomatik(
fabrika çıkışı )
..... Sol şeritte gidiyorum hız o bicim.. hava yağışlı ve karanlık, 3 şerit var ben en soldayım e5 kozyatağının oradaki köprünün altına geldik köprü eski altınıda 2 şerit var benim bulunduğum 3. şerit sonradan eklenmiş köprüye yaklaştık 3. şerit bittiher kez firenledi benim araba durmuyor sağa kırsam sağda trafik akıyor ya bana vururlar ya ben vururum.. direksöyonu düz tütmaya devam ettim önümde bir adet siyah bmv ve tamponuna yapıştık arkadan...arabadan indim ama nasıl iniş tirtir titriyorum... adama dedim -abi ne oldu varsa bir şey hemen gidelim yaptıralım dedim (aman polis gelmesin) benim arabanın ön farı çatlaktı iyice kırıldı tampon çıkmak üzere derken adam çıkıştı bana - sen kendi arabana bak dedi --ben ---tamam bakarım dedim neyse trafik akıyor dedim adam tamam herkes kendi yoluna dedi bende korku ve heyecanla olur dedim..
Hemen geçtim orta şeride ve biran önce sahil yoluna çıkacam aman polis gelmesin derken trafik durdu ben de durdum arabalar hareket etti ve ben firen debriyaj gaz 1.Fites hepsini bir anda ve sinirle yaptım fitese sert bir şekilde vurdum 1. fitese geçsin diye ama geri fitese geçti ve araba geri gitmeye başladı bir anda geri geri arkada kırmızı bir Mazda ya vurdumaynadan baktım mazdanın plaka yere düşmüş az ileri aldım kaçmıyorum ama trafik akıyor derken açtım kapıyı baktım adam pilakayı almış yanıma geliyor derken konuştuk anlamadım araba geri gitti dedim derken tatlıya bağladık ve ben tin tin yavaş yavaş kartala gittim…
çok kötü bir akşamdı benim için…15 dakikada 2 komik kaza…
Ehliyetim yok!!Yıl:2000 civarı.. lise yıllarım.... e5 den üsküdardan kartala gidiyorum ilk göz ağrımız 93 model sipring Hemde öncamlar otomatik(
fabrika çıkışı )
..... Sol şeritte gidiyorum hız o bicim.. hava yağışlı ve karanlık, 3 şerit var ben en soldayım e5 kozyatağının oradaki köprünün altına geldik köprü eski altınıda 2 şerit var benim bulunduğum 3. şerit sonradan eklenmiş köprüye yaklaştık 3. şerit bittiher kez firenledi benim araba durmuyor sağa kırsam sağda trafik akıyor ya bana vururlar ya ben vururum.. direksöyonu düz tütmaya devam ettim önümde bir adet siyah bmv ve tamponuna yapıştık arkadan...arabadan indim ama nasıl iniş tirtir titriyorum... adama dedim -abi ne oldu varsa bir şey hemen gidelim yaptıralım dedim (aman polis gelmesin) benim arabanın ön farı çatlaktı iyice kırıldı tampon çıkmak üzere derken adam çıkıştı bana - sen kendi arabana bak dedi --ben ---tamam bakarım dedim neyse trafik akıyor dedim adam tamam herkes kendi yoluna dedi bende korku ve heyecanla olur dedim..
Hemen geçtim orta şeride ve biran önce sahil yoluna çıkacam aman polis gelmesin derken trafik durdu ben de durdum arabalar hareket etti ve ben firen debriyaj gaz 1.Fites hepsini bir anda ve sinirle yaptım fitese sert bir şekilde vurdum 1. fitese geçsin diye ama geri fitese geçti ve araba geri gitmeye başladı bir anda geri geri arkada kırmızı bir Mazda ya vurdumaynadan baktım mazdanın plaka yere düşmüş az ileri aldım kaçmıyorum ama trafik akıyor derken açtım kapıyı baktım adam pilakayı almış yanıma geliyor derken konuştuk anlamadım araba geri gitti dedim derken tatlıya bağladık ve ben tin tin yavaş yavaş kartala gittim…
Ehliyetim yok!!Yıl:2000 civarı.. lise yıllarım.... e5 den üsküdardan kartala gidiyorum ilk göz ağrımız 93 model sipring Hemde öncamlar otomatik(
fabrika çıkışı )
Hemen geçtim orta şeride ve biran önce sahil yoluna çıkacam aman polis gelmesin derken trafik durdu ben de durdum arabalar hareket etti ve ben fren debriyaj gaz 1.Vites hepsini bir anda ve sinirle yaptım vitese sert bir şekilde vurdum 1. vitese geçsin diye ama geri vitese geçti ve araba geri gitmeye başladı bir anda geri geri arkada kırmızı bir Mazda ya vurdumaynadan baktım mazdanın plaka yere düşmüş az ileri aldım kaçmıyorum ama trafik akıyor derken açtım kapıyı baktım adam plakayı almış yanıma geliyor derken konuştuk anlamadım araba geri gitti dedim derken tatlıya bağladık ve ben tin tin yavaş yavaş kartala gittim…
Not: trafikte ehliyetsiz araç kullanmak kurallara aykırıdır ve büyük bir suçtur.
not: Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat edelim...
springin geri vitesi mandallı olarak 1.vitesin yanında değilmi?mandalı kaldırmadan nasıl geçti anlamadım
Evet Kemal hocam mandallı ama zamanla aşınmış ben sitresle sinirden hızlı vurunca hepsi bir anda devriyaj firen gaz 1. fites... aniden geri fites oldu ve araba geri gitti...
Spring işte ya, n'olacak; sümbül bile değil
... ön camları bile otomatikdi
hemde fabrika çıkışlı.....araba ilk geldi eve babam: _ oğlum ben senin yerinde olsam bu akşam gider arabada yatarım dedi bana....
heygidi günler...
ama tabii yanlış mı?-yanlış .orası öyle
bir gün arabayı yıkadım, cilaladım, cillop gibi oldu
akşama kordonda keklik avına çıktım
gece saat 10 gibi yolda tek başınayürüyen bir cins-i latif gördüm, yaklaştım tabii
araba ayna, ben desen traşlı falan cillop yani...
kız şöyle bir kaşını kaldırıp "yürü git işine yallah" demezmi
bana ve hondamaaaa.... düşünebiliyormusunuz.....
Hayatımda yaşadığım en garip olaydı bu....
Spring işte ya, n'olacak; sümbül bile değil