0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birde unutamayacağım olay var aslında anlatmak ne derece doğru bilmiyorum ama modlar uygun görmezse silebilir içimde kalmasın. arkadaşlarla istanbuldan benim nişandan dönüyoruz. o zaman tünel açık değildi kaynaşlı çıkışında gişelerde polisler durdurdu. o zaman bizim hilux vardı. vizesi yoktu polis benimle başladı muhabbete. babamın trafik polisi olduğunu aracın kendisinin olduğunu anlattım ama malesef en küçük cezayı peşin yazdı(anlayan anladı).. kendimden utandım.... ne günlere kaldık ya rabbim dedim polis polisten ....... alıyor dedim
Ben daha küçüğüm o zamanlar K.Maraş'ta oturuyoruz. Erdek'te bir kampa gittik, dönüşte o bahsettiğiniz amcaların babamla olan dialoglarına şahit oldum. Çok uzun bir pazarlığın ardından(araçta ve bizde en ufak bir kusur yok bu arada) ' O zaman Mehmet Ali Bey bir çorba parası verinde sabah sabah kahvaltı yapalım ' denildi. Hiç yorum yapmadan 6-7 yaşlarındayken hatırladığım bir dialogu yazdım... Yorum sizin....
Bence bu ayrıntı fazla uzamasın zira her memur aynı değildir bir meslek grubunu karalamayalım...
her insan ayni olmadigi gibi her memurda ayni degildir ayrica sadece trafikciler degil her meslek grubundan boyle kotu ornekler mevcut Ben nikahimda nikah memuruna hediye almak zorunda birakilmistim
dikkatinizi çekerim ben meslek kötülemedim . başımdan geçen olayı anlattım unutmayalımki benim babamda trafik polisi
ladanın camına taş geldiğinde önce hiçbirşey olmaması varış noktamda kapıyı kapatmamla birlikte tuzla buz olması ve kilometrelerce camsız gitmek zorunda kalmam ladayla komşu brodwayinin sol ön kapısını alıp götürmeye çalışmam.... lada tamponuyla beton saksı eşliğinde yol almaya çalışmam.... ladayı park edip markete intikalim sonrası geri dönüşte kapısını açıp içine oturup "hey bu benim arabam değil" diyerek inmek suretiyle kendi arabamı aramam....eserlerimden bir kaçı....
muhabbete uyar mı bilmem ama araya reklam aldım
Meslek kötülemek yanlışama....bir doktorun LADA alması ciddi şekilde tartışılmalı