0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, 14.01.2017 cumartesi günü Tem Toyota' da 80.000 bakımını yaptırdım. Yağ filtresi, yağ, debriyaj yağı,bujiler,polen filtresi, değişti. Araç rahatladı diyebilirim. Ustaların ellerine sağlık,gayet kibar insanlar. Tavsiye edermisin diye sorarsanız, tavsiye ederim.
Ufuk Sönmez Bey iyi günler, hayırlı işler dilerim. Auris 2012 model aracımın 40.000 km bakımı geldi. Bakım için gerekli filtreleri ve diğer malzemeleri almak istiyorum. Bir fiyatlandırma yapıp (markaları ile birlikte) gönderebilir misiniz? Aracım comfort model, 1,3 motor ve benzinlidir. Ben Kayseri'de oturuyorum.
Ufuk Bey iyi günler, hayırlı işler dilerim. Mesajınızı aldım, teşekkür ederim. Filtreleri almak istiyorum. Ama bu arada silecek lastiklerim de yıpranmış onları da değiştirmek istiyorum. Silecek lastik takımı (sağ/sol) için de fiyat ve marka verebilir misiniz. Aracımın bilgilerini veriyorum. Auris 2012 model, Tipi E15UT, Araç sınıfı M1, Silindir hacmi 1329, Motor gücü 73, olup benzinlidir. Aracımın 40.000 km bakımını yaptıracağım.