0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aldığım 1.33 benzinli aracın bakımlarını yaptırmak istiyorum fakat servise uğradım bakım ücreti yanında ön disk ve Balat'a larında sorunsuz binmem için değişim gerektiğini söylediler fiyat uçuk çıktı bende dışarda yaptırmaya karar verdim ama yağ,polen ve hava filitresini kendim almaya karar verdim hangi siteden hangi marka temin edebilirim ve aynı Zaman'da disk ve balatalar içinde yardımlarınızı bekliyorum
Bugün 80 bin km bakımına girdi auris fren hidroliği de değişti arabayı bakımdan sonra sürerken fren pedalının acayip yumuşadığını farkettim frenin tutması için baya basmam gerekiyor bu normalmi arkadaşlar bakımdan sora arabaya bişey oldu rüzgar sesi gibi değişik bi ses de geliyo hiç hoşuma gitmedi bu durumlarSM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese merhaba, 2007 1.6 comfort düz vites Auris sahibiyim, aracı Ağustos sonunda 75bin deyken satın aldım. Benim ilk aracım, sürüş konusunda pratiğimide bu araçta yapmak nasip oldu. Aracın 80bin bakımı geldi, ilk aracım olduğu için ekstra özende gösteriyorum. Benden önceki sahibi tüm bakımları yetkili serviste yaptırmış, bende seri bozulmasın diye hem randevu almak hem fiyat bilgisi almak için ALJ Çekmeköy'ü aradım. 80bin bakımı için verilen fiyat 1050.TL , bu bütçeyi ayırmama imkan yok; bu sebeple forumda okuduğum tavsiyeler doğrultusunda Güngören'de özel bir servis ile görüştüm kullanılacak parçaların orjinal olduğu bilgisini paylaşarak 450-500TL arası bir fiyat bildirdi, sizce uygun mudur?
Parçalar orjinalse fiyat çok düşük. Orjinal parçaların servisteki fiyatlarıyla dışarıda fiyatları arasında bu kadar fiyat farkı olmaz benceE6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufuk Bey doğru anlamak için soruyorum, Toyota kutulu ürünlerin içerisinde de Denso marka ürünler mi mevcuttur.
Ufuk Bey, bilgi için teşekkür ederim. Ben bu arada firmanız ile görüşme sağladım telefonda detaylı olar bilgi verdiler sağ olsunlar, nasipse önümüzdeki cumartesi bakımı firmanızda yaptıracağım. Geldiğimde belki tanışma imkanım da olur.
Merhaba, son 10 bin km bakımından sonra, bir yıl içinde 5 bin km yol yaparsak yine de yıllık bakım gerekli mi? Veya tavsiye eder Misiniz? Yoksa 10 bin km olmasını beklemek anlamlı olur mu?
Aracınızı kullandığınız iklim ve yol şartları çok değişken değil ise 10.000km'yi bekleyebilirsiniz, tabi bu durumda bir önceki bakımda kullandığınız ürünlerin uygunluğu ve kalitesi de önemli.