0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaş asistanım hizmetini, bedelini ödeyerek uzatmış galiba Yasin. Ampullerde patlamıştır, değiştirmiştir serviste.
Toyotanın ampulü bile bilmem kaç yıl gidiyor diye bir tabir oluştu ağzımızda yalan mı oldu şimdi bu?
Ampul bu Yasin, kimseyi dinlemez. Boşuna garanti dışı bırakmıyorlar.
Sol arka stop bazen frene bastığımda yanmıyordu. Bagajı açıp içerden vurduğumda düzeliyordu. Bu talebime istinaden gerçekleştirilmiş.Mesaj Birleştirildi: Aralık 05, 2014, 01:06:33Yanmama problemi yoktu temassızlık problemi vardı. problem tekrarlayınca servis formuna işlenecek. Aynı problemi bugün arabadan inip parklara baktığımda sol ön parkında yanmadığını fark ettim oda bugün geldi başıma servisten aldıktan 2 saat sonra cama hafiften vurunca yanmaya başladı
Evet Asistan hizmetinin süresi dolmuş süreyi uzattım bende. Ampuller yanıyor. fakat şu ana kadar 3 defa başıma geldi vurduğumda düzeliyor. Tekrarlarsa 40.000 bakımda ileteceğim.
arkadaşlar 2012 model auris 1.6 benzinli satın aldım. 36bin kmde. Hangi bakımları yaptırmalıyım. İlla servise mi götürmeliyim? Birde ne kadar tutar? Bilgilendirirseniz sevinirim, ilk arabam olduğundan çok bilmiyorum.
Bizim araçta led değişimi yaptım çıkan ampuller toshibaydı ömürlük gibi valla
Ben saklıyorum o ampulleri Kaan ne olur ne olmaz diye.
2013 aurisimi 30bin bakımına sokucaz castrol magnatec 5w30 yağı kullanıyorlar ama aşırı derecede fiyat fazlaşimdi ben bakımdan önce yağımı kendım alıcam internetten bakıyorum genellikle 70 tl civarı ama bir kaç sitede 110 -150 tl arasındada var hesi aynı değilmidir bu fiyat farkı neden değişik web sitelerinde ?
10000 bakımına gireceğim. Toyota'da Yağımızı kendimiz Alıp servis bakıma girebiliyormuyuz.