0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abicim tebrikler yine bizleri şaşırtıyorsun bravo vallahi Ama üzerinde resim isteriz.
Sercan aracın altının sol tarafı tamamen plastik koruma ile kapatılmış sağ tarafta egzoz olduğu için açık bende sağ tarafın reflektörünü kolayca söktüm arkasından vida ile bağlanmış tırnaklı değiller önden çıkmıyor yani aracı kriko ile kaldırıp altına yatıp bütün plastikleri sökmek gerek reflektörün vidasına ulaşabilmek için. Tesisat işi kolay keşfini yaptım kabloyu nereden çekeceğimi falan araştırdım daha önce de plaka aydınlatmaya extra led çekmiştim elektriği aynı yerden alacağım.
Ooof ooff inanamıyorum o kadar uğraştıracak seni abi, bayağı uzun bir iş şöyle bir hayal ettimde gözüm korktu vallahi. Helal olsun abi daha sonra bir alkış daha atacağım sana.
Sağol Sercan evet biraz uğraştıracak garip ama sol arka paçalık dahi sökülecek ama gerçekten çok güzel oldu değer bu kadar uğraşmaya fotolar dan çok net anlaşılmıyor çıplak gözle çok süper bir görünüm oldu. Bu arada öksürüğün nasıl oldu geçti mi?
Çok şükür karışımının sayesinde geçti abicim sağol varol.Uğraşına değeceğinden şüphem yok abi, neticede senin büyük bir emeğin var, paçalıkda sökülecek öylemi neyse daha fazla irdelemeyim ben.
Vaaayy Maşallah Zafer abicim ellerine sağlık süper orjinal çok hoş duruyor ve başarılı
Tekrar teşekkürler Sercan gerçekten çok hoş ve şık ama resimlerden çok daha şık oldu ledler tek tek görünüyor normal de fakat fotolarda ışık karışıyor ve sarımtırak bir renk gibi görünüyor.
Çok güzel Olmuş Zafer abi elinize sağlık
Abicim farkındayım resimlerden biraz boğuk çıktığını onu düşünerek yorumumu yaptım sen gönlünü ferah tut.
Bagaj kapağında ki stopların altında beyaz reflektörler var şimdi sırada onları yakmayı düşünüyorum.
Güzel olacağına inanıyorum .Ben orayı kırmızı veya siyah film ile kaplatmayı düşündüm köşeli diye damacılar tavsiye etmedi ama bir kaç arabada gördüm .