0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resimdeki gibi istedim üç damacının üçüde tavsiye etmedi .
Zafer Kesenler formumuzun oto elektrikçisi bunu yazalım ilerde lazım olur Tebrik ederim başarılı çalışmanız için
Bence de hoş olmamış bende tavsiye etmem açıkçası.
Abi onlar far köşeli olduğundan film kalkar diye tavsiye etmemişti ama sen hoş olmamış diyorsan iyikide tavsiye etmemişler .
Anladım film orada durmaz tahmin ettim. Bence o bölgeye kırmızı led güzel olur.
Sen yaparsın abi bizde bakarız . Yaptığınız projeler çok kolay gibi görünüyor fakat çok iyi işçilik isteyen projeler ledlerden birinin yerini 1mm kaydırsanız ortaya çok kötü bir görüntü çıkar .
Evet kesinlikle işçilik çok önemli parçanın yandan görünüşünü bilerek verdim çok ince delerken çok dikkat isteyen bir şey matkap ucunun reflektörün ön kırmızı yüzeyine dokunmaması lazım. Fakat o kadar da olsun 31 yıl Plastik ve Saç kalıpçılığı yapmış biri olarak milimetrenin yüz de biri binde biri ile çalıştık.
Bu konuda maşallahınız var Zafer abi .
Zafer Bey,Emeğinize sağlık süper olmuş...Ayrıoca aracın egzos kısmında merak ettiğim bir husus var, tamponun alt kısmını kestinizmi yada egzozun bulunduğu tampon girintisini nasıl yaptınız ?
eline sağlık zafer abi, her iki projen de düşündüğüm ama bir türlü fırsat (ya da cesaret diyelim) bulamadığım projelerdi.geri vites lambası tek taraflı olduğu için stoplardaki beyazları geri vites aydınlatması için düşünmüştüm. tampondakileri de sizin yaptığınız gibi parklara bağlayarak park lambası niyetiyle kullanmaktı.yapılmışı görmek gerçek güzel oldu. elinize sağlık tekrar.reflektörleri ne kadar deldin, yani gri olan plastiğin kalınlığı ne kadar?bir de devre şemasını çizebilir misin? teşekkürler.iyi projeler
Yukarıdaki gri renkli araçtaki egzos orjinal hali, aşağıdaki araçta sizinki orjinal halinde değil...Merak ettiğim o çift egzosu takarken tamponu nasıl kestiğiniz ?
Mahmut kardeşim, bence bu şekilde güzel duruyor eğer orjinal bir işçilikle yapılırsa bence yaptırılmalı.
Araç benimde değil egzozcu şuayipin sitesinden aldım . Araçlar birbirine karıştı .