0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir ara aradım abi yaptırmak için ama zaman olmuyor musait bir zamanda yaptırmayı düşünüyorum sadece egzozu farlardan vaz geçtim herkes folyonun kalkacağını söylüyor far köşeli olduğu için bende boyatmaktan yana değilim .
Tabi bu arada titiz ve temiz bir işçilik çok önemli eğer tampondaki kesim işçiliği iyi olmazsa çok daha itici de görünebilir. Ama herkesin kendi zevk ve istekleri doğrultusunda modifiye güzeldir... Örneğin benim aracım sanırım yapılan değişik tarzdaki modifiyelerle tek olma yönünde
+1 Katılıyorum, senin aracın zaten tek oldu bile abicim. Bu işlem kalıp şeklinde kesileceği için işçiliğinde sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bence farlara hiç bulaşma egzos yeterli.
Abi zaman bulabilsem sadece egzozu yaptıracam ama olmuyor. Bide aracı satma durumuda olabilir ne olacağı belli değil yani boşuna 180 tl vermekte istemiyorum .
Aracı satma durumun varsa hiç o işe girme Mahmut kardeşim hem kullanma zevkinden mahrum olacaksın hem de parandan.
Tabi tamamen senin zevk ve seçimine kalmış bir olay fakat epey de pahalıymış.
Abi aslında araçtan çok memnunuz fakat şu yağ eksiltme meselesi bizi araçtan soğuttu umarım bidaha tekrarlamaz .BMW düşünmemizin sebebi ise düşündüğümüz diğer markalarla karşılaştırdığımızda fiyatlarının neredeyse aynı olması gerçi hiç kullanım giderlerini araştırmadım bakımı kaskosu gibi ama arada dağlar kadar fark yoksa bidahaki aracımız %90 bmw olur .
İnşallah yağ eksiltme problemi yaşamazsınız bir daha aracınızın turbosunu değiştirdiler mi? Turbo değişiminden sonra bir problem olmuyor sanırım. Bmw tercih ederseniz de hayırlı olsun şimdiden.
Abi emeğine sağlık çok güzel olmuş .Bir sonraki projeni sabırsızlıkla bekliyorum .
Aynen fotoğrafların yenilenmesini bekliyoruz bende yapmayı düşünüyorum
abi fotoğrafları yenilermisin bende yapacağım aynısını 2009 kasa için.