0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kerem'cim evet bu ara biraz aksatıyorum forumu haklısın fakültedeki işlerden sonra şimdide evde tadilat işleri var,heryer heryerde insanlıktan çıktım inan...
kardes bu senin yay isi noldu? konuyu kacirdim ben heralde
abi senin evde bir buluşma yapalım şöyle 15-20 kişi hallederiz herşeyi evelallah.. Mozaik işine girdin galiba salonda
O işe daha sıra gelmedi.Şuan balkonu eve dahil edip içinin alçı işi yapılıyor tahmin edersin gerisini
Abi o diğer konuda.
Gözlüklü ve son derece artistik olması yeterli:))
Bende güneş gözlüklü ,havalı bir poz vereyim bari ,Avensis forumunda adet galiba:)))
emniyet kemeri takmak gerekiyor mu?
Ön arka diskleri ve balataları değiştirdim. Kusura bakmayın ortalıktanda kayboldum aynı zamanda
bende geçen balataları değiştirdim. disklerde sorun yokmuş..
Otomatikmiydi sizinki?
12 gün önce Adana'daydım. 2005 Avensis Comfort. Servise sordum işçilik hariç ön ve arka balatalar 380tl dedi. Bende gidim Bosch marka ön ve arka balataları 150 dedi 140 tl'ye aldım. 50tl de özel servise verdim taktırdım.İyi mi ettim bilmiyorum.Galiba iyi ettim:)
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=11766.0servisin banada değişmesi gerek dediği parça .. Fiyat 600 tl civarıydı..arnavut kaldırımı tarzı yollarda şıkır şıkır ses yapmasına sebeb olurmus....