0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2010 model avensis var.ses dediğiniz olay bende de var çok gıcık verici bu durum.sanki ince bir tel değiyormuş gibi ses yapıyo sadece frene bastığımda değil.ilerlerkende hele 2 bina arasında geçerken cam açık olduğunda acayip duyuyorum sesi.herkes sana öyle geliyordur dio ama geliyo işte aga.. servise gittim sıkıntımı anlattım baktılar balatalarda birşey olmadığını söylediler..araç şu an 26.000 km de.30 bin bakımında balataların temizleneceği söylendi ama sesin giderilmesinden endişeliyim... nedendir acaba???
Arkadaşlar 2006 2000cc triptonik avensis sahibiyim frenlere bastığım zaman hafif dokunsam bile ses gelmeye başladı dışarıdan tekerlerin içine baktığım zaman kirli bir oksitlenme görüntüsü gibi bir görüntü var acaba balataları değiştirme zamanımı gelmiştir nedendir?
Islık sesi gibi geliyor kesin balataların değişim süresi gelmiş bu hafta sonu servise gitsem iyi olucak
ön balatalar 45 tl arka balatalar 55 tl... Aklınızda bulunsun..Servis fiyatını duyunca soluğu sanayide almak isterseniz diye..
markası ne abi?
bosh tu ama muadil uyan bir çok marka var önemli olan ses yapmaması ısınmaması ve iyi tutması tabikide
ben ön balataları bosch, arka balataları trw aldımda ne kadara aldım onu unuttum abi kazık mı yedim acep diye merak ettimde
Sefa 'cığım hayırlı olsun.Bende yakında bakıma gireceğim.Ne marka fren balatası alayım,görüş ve önerileriniz nedir?